Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Akkor nem figyelsz elég jól.
A nagy részét ő sem próbálja ki. -
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Persze[link] ez és a cégnek pár játéka alap a telón, a cápás játék is alaptartozék lett és van még pár,főleg logikai játékok, az utóbbi pár játék is alap lesz, az ilyen játékokat szeretem. Amúgy meg itt mások is próbálgatnak játékot... szóval hiába kötekedsz.
Ketchapp-osból meg azért tettem fel 8-at mert kb a lényegük ugyan az, viszont mégis más, és többet érnek az Asphalt-oknál és társainál. (szerintem)
-
törölt tag
Tegnap feltettem egyből 8 darab ketchapp -os játékot, nekem nagyon tetszenek, egyszerű kis rekord döntögetős játékok (amiket én feltettem), szép zenével, pár percig bőven el lehet velük játszani, külön kiemelném némelyiknél a gyönyörű grafikát.
Amiket én felraktam:
Fit In The Hole szép zene szép grafika, szerintem nehéz játszhatóság, van kihívás.
Stack szép grafika, szép aláfestő zene, könnyű de addiktív játékmenet
Break Liner Egyszerű játémenet amit az ember szerintem a végtelenségigh játszana..
Pineapple Pen Ezt a gyümölcs szétvágósat, csak simán őrjítőnek nevezném, nekem nem annyira jön be, de néha el lehet kicsit nyomkodni.
Jelly Jump ez is egy sima mezei rekord döntős játék, engem a zene és a látvány fogott meg benne.
Sky hasonlóan a fenti játékhoz, itt is a látvány és a zene is magával ragadja az embert.
Wave szintén zene és látvány+addiktív játékmenet
Skyward valami lépegetős játék mind között a legidegesítőbb és szerintem legnehezebb.
-
james001
veterán
Üdv nép!
Rég játszottam már telón időhiány meg a PS4 miatt igazából,meg hát a melóhely is 10 percre van tőlem szóval utazás közben se tudok nagyon,de rám jött mostanában a játszhatnék rajta újra amikor csak időm engedi. Elővettem néhány régi kedvencet,de eszembe jutott hogy tudtok-e ajánlani valami újabb puzzle/kaland/platformer játékokat amik olyan "egyedi" stílussal rendelkeznek mint pl. a Monument Valley,Dark Echo,Limbo meg hasonlók? Jöhet ingyenes és fizetős is!
Illetve érdeklődnék hogy régen a Colin Mcrae Rally-val nyomtam telón,de elég rossz volt mert sokat töltött,befagyott meg tartalomban se volt akkora durranás. Ez azóta változott,vagy még mindig egy roncs?
Köszi előre is
-
Bozek
nagyúr
válasz
üzenetére
Jelents a moderátoroknak nyugodtan. Tudod, kicsit unalmas már, hogy anélkül "ajánlasz" játékot, hogy kipróbálnád. Ilyen alapon naponta 50 linket is bedobálhatnának az emberek, amit előbb-utóbb megunnának a fórumozók.
Egyébként ha feltekersz az oldal tetejére, az ajánlóban még mindig ott van a Pineapple Penről szóló cikk...
-
törölt tag
Bozek ha nem hagysz békén bejelentelek a modiknak, a linkeléssel tudtommal nem szegtem szabályt, viszont te állandoan kötekszel és hasonlók én direkt kerülöm a hozzádszólást,
Továbbá az egyik netes hírportál ajánlotta 1 játékukat és úgy jutottam a cég weblapjára, gondoltam mást is érdekelhet, mert mindkét letöltött játékot megnéztem hogy megy e net nélkül, és azt máris láttam,hogy logikai játék szép nyugtató zenével. Ennyi,
-
Bozek
nagyúr
válasz
üzenetére
1. Megint úgy linkelsz, hogy ki se próbálod, amit ajánlasz.
2. Már régóta elismert cégről van szó, többször szerepeltek itt a játékaik, a Pineapple Pen címűről volt nemrég cikk is. Sőt, Maxtreme nagyjából 2 hete be is linkelte. -
törölt tag
[link] Ennek a cégnek érdemes 1 pillantást vetni a játékaira, ahogy nézem logikai játékokat csinálnak, én kettőt tettem fel, még nem próbáltam őket, videó alapján jó lehet.
-
törölt tag
hello, tudtok ajánlani ehhez hasonló pár perces logikai játékot? [link]
köszi
-
B********
aktív tag
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Én nem tudom, egy fillért nem költöttem a játékra, minden versenyt csak addig játszottam újra hogy meglegyen az összes csillag és simán meg tudtam venni minden autót, fejlesztést ami kellett. Most semipro-n járok és az elmaradt camaro-t is meg tudtam venni, szóval simán játszható ingyen...
-
Maxtreme
addikt
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Tupikus gameloftos üzletpolitika...
Szinte az összes játékuknál így van ez. Az első pár (beetetés) pályát simán megcsinálod, ahol elhalmoz "jutalmakkal" az adott játék, utána meg fizess vagy szenvedj..Igen tudom, mások is ezt csinálják, de a gamelloft kiemelkedően pofátlanul és drágán.
-
Heisenberg69
senior tag
Ti hogy haladtok az új Asphalttal? Az elsó részt, asszem rookie-t megcsináltam fullra. Második rész első fejezetében már az új autókat nem tudom megvenni credit-ért mert nincs elég...300 ezerért kéne megvennem egy camaro-t... meg két dzsipet 50+ ezerért... enekem meg van 8ezrem...:S eddig lehetett jutni IAP nélkül, vagy én vagyok béna?
-
törölt tag
Ha nem is teljesen játék, de rohadtul nem emlèkszem melyik topicban tárgyaltunk róla.

A [Google Spotlight Stories] mikor lett idehaza elérhető? -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem most van két robogó meg 1 terep motor , de nem tudom megcsinálni a 3-as vagy hányas küldetést, ahol sötétbe kell 10 utót időre le kerülni, a szabad+ idő módban gyűjtöm a pénzt a 6ezres motorra, hátha az jobb lesz, egyenlőre kb 3 nap után úgy vagyok vele néha elővevős pár perces játéknak nekem egyenlőre bejön, aztán lehet két hét múlva megunom, hogy nem tudom csinálni a küldiket nagy előnye a játéknak,hogy motorozhatunk szabadon is,és úgyís gyűjti az xp-t meg a lóvét.
-
törölt tag
Igen olvastam,a topikjában is, hogy volt aki megunta, 1 angol cikket is találtam amit chrome-al lefordítottam és amit kihámoztam belőle az az, hogy hamar unható, de én még csak az elején vagyok szóval úgy vagyok vele,hogy egyenlőre tetszik, aztán majd meglátjuk, ha követeli a pénzt max törlöm, egyenlőre tetszik.
A hasonló című magyar fejlesztésű játéknál nekem mindeképpen jobbnak tűnik és nem kér sok hozzáfést sem.
Egyébként a saját topikjában többen is írták,hogy kijátszották igazi pénz nélkül a karrier részt, ezért ajánlottam underdark-nak, mert bár autósat kért, de lehet ez is tetszeni fog neki, mivel nem követel netet bárhol játszhat vele.
-
törölt tag
válasz
underdark
üzenetére
Motoros tegnap találtam nekem egyenlőre bejön, a saját topikjában azt írták,hogy rákőltés nélkül is kijátszható, amennyit játszottam vele én is úgy látom, hogy jó lassan de kijátszható valódi pénz nélkül is,
a játék le van fordítva magyarra., mindent ki ír a feladatokat is stb, és működik offline is, ha neten van a készülék videóért cserébe enged tovább játszani ha fejreállsz a motorral.

-
Maxtreme
addikt
Érdekesnek tűnik
szerk: Csak tűnik

Nem néz ki rosszul, de sokat kell még ezen dolgozni.. -
underdark
aktív tag
hali
milyen autos jatekok vannak amikben lehet tuningolni es nem online - iap nelkul jatszhato?
koszi -
B********
aktív tag
válasz
wallee86
üzenetére
Én semipro eventeket tolok, autóm jelenleg minden van ami kellhet, csak pár versenyt hagytam ki mert a camaro z28-at nem tudtam még megvenni, ettől függetlenül megvan minden D és C kategóriás autóm, többnyire elég jól felfejlesztve.
Újrajátszani csak azért kellett versenyeket hogy meglegyen minden csillag, de amúgy folyamatosan lehet haladni, eddig nem kellett farmolnom, sőt most is van vagy 200 000-em félretéve.
Nekem nagyon bejön amúgy, jól rá lehet kattanni. -
wallee86
csendes tag
Ki hol tart az Asphaltban? Esténként játszok vele, de amilyen könnyű volt az eleje, annyira durván kezd nehéz lenni. Nem is nehéz, hanem inkább hosszú, ha nem akarsz fizetni az újabb autokert. Több küldetést sem tudok emiatt teljesíteni, mert nincs hozzá megfelelő autóm. Vki vásárolt már benne?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele, de nekem nagyon bejön a Lifeline széria. Nem volt szándékomban játszani a Flatline-nal, de csak rávettem magam. Együtt csinálom a Crisis Line-nal. És nem bánom.

Meg valahogy becsúszott a BuriedTown is. Egyikőtök se tudott volna rábeszélni a zombis történet miatt. Már huszonéves korom óta unom a zombis dolgokat. De, mivel ebben nem a bamba figurák elleni harc a központi látvány, így bejön.Érdekel még a 80 Days, meg az Out There széria. Ezekkel játszik, játszott valaki? Ha magyar nincs is, de legalább francia nyelv van benne?
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Blazblue című játékkal játszik valaki? Lenne pár kérdésem...
-
Delerium
senior tag
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Linkelni mobilról is lehet csak kézzel kell beírni:
[L:http://google.hu][link][/L] -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Gmail-lel oszd meg, a szövegben lesz a link, onnan másold ki.
-
törölt tag
Kérdés: például a linkelt játékban is van olyan,hogy 1 életet ad plusszba ha elrontom a játékot de videót nézek, ha megnézek életért videót azzal érdemben lehet "támogatni" a fejlesztő céget ebből ők is látnak pénzt? köszi

-
Hamburgerrel "mászkálós", felülnézetes játék, amiben csupán annyi a cél, hogy minél több csillagot és pénzt gyűjtsünk, majd ezekkel újabb karaktereket (szendvicseket, stb) unlockoljunk. A játék végtelenített, random jönnek a pályák, egy pályára 30mp van, de ha elrontjuk, nem probléma. Reklámmal nem találkoztam, nem kell költeni semmire, de lehet pénzért is venni karaktereket. Igazi célja, tétje nincs, de szórakoztató.
-
törölt tag
Bemutató videó a linken, rovarokat kell újjal lenyomni.
Hihetetlenül addiktív nagyon szórakoztató játék.

a játék magyarul kommunikál, itt ott van némi hiba a fordításban de nem zavaró és mielőtt valaki megint kötekedni kezd, ez tényleg hihetetlen jó játék, megy net nélkül is szerintem többeket érdekelhet ezért tettem be
-
csadi0011
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem próbáltam, de ennek pótlására úgy tudom működnek ezek az alkalmazások: [link]
-
Saccco
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nálam van másolás vágólapra funkció, nekem is CM13, de COS. Lehet, hogy nincs fent valamelyik Google szolgáltatás. Esetleg nyomhatod a Colornote-ra, aztán onnan vágólapra.

-
Saccco
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Kell lennie olyannak, hogy link másolása vágólapra.
-
Maxtreme
addikt
Jópofa könnyed lufilövős

-
wallee86
csendes tag
Az asphalt multiplayer része ma este rendesen beszippantott
Nagyon rá lehet kattanni
-
Saccco
nagyúr
válasz
üzenetére
Nekem inkább single-nek tűnik. Bár lehet barátokat felvenni bónusz cuccokért. Olyan tap-tap-tap játék. A labirintusos pálya meg tudja szívatni az embert, de az is megoldható azért.
(#25921) Maxtreme:
Ezzel én is sokat játszottam. Egy bajom volt vele, olvasztja a telefont.
Egyébként látványos, jól pusztul a környezet, poén a többféle nézet. -
Saccco
nagyúr
Valaki majd biztos elvállalja.

----------------
Más:
Marha jó ez aPocket Mine 2, kicsit sok még a menü benne, de remélem hamar átlátom, hogy ki-kivel van.

-
beg
veterán
válasz
üzenetére
Nem sikerült ujjadat kérdésünk valódi ütőerén tartani, szimplán mellébeszéléssel kitérsz. Az előttem szóló kolléga pedig szépen összefoglalta a problémát a hasonló hozzászólásokkal kapcsolatban.
Nem mindenki megy fordítva az autópályán, általában csak egy a helikopter.
Tudod hány magyar fejlesztőnek vannak zseniális programjai/játékai (köztük sok ingyenes) a play-en? Mindegyiket linkeljük CSUPA NAGYBETŰVEL kipróbálás nélkül? -
törölt tag
válasz
oAcido
üzenetére
Érted azt,hogy magyar srác csinálta,? Ha jól tudom még a tv-be is bekerült 1 másik játékával ami ingyenes, ami nem kis dolog. Te magad mennyi népszerű játékot írtál? És igen nem próbáltam ki mert nem fizetek játékért, ez sem egyedi sokan vannak így. Ha csak 1 picit képes lennél a fröcsi helyett lejebb tekerni láthatod, hogy cikket linkeltem , ami szintén arról szól, hogy azért ez nem semmi ennyi idősen, szó sincs a play végigjárásáról...
-
oAcido
aktív tag
válasz
üzenetére
"Én nem próbáltam ki"
Komolyan nem értem az ilyen embereket... Most akkor menjek végig a Play ajánlatán és kezdjem egyesével belinkelni a játékokat?
Ha meglátok valamit és megtetszik/érdekesnek tűnik (máskülönben minek linkelnék akció híján?), akkor megveszem és kipróbálom. Ha nem tetszik akkor refund, ha tetszik marad.
Utána pedig linkelem a játékot saját tapasztalat mellet (pozitív és/vagy negatív).Itt veszti értelmét a topik, mert mindenki képes végigzongorázni a Play-en és egyesével kipróbálni a több ezer játékot (más kérdés, hogy 5 millió évbe és rengeteg utalásba/refundba telik).
-
törölt tag
Nagyon szép színvonalas backgammon játék, online játéklehetőséggel,. Az ingyenes verzió korlátozott! (például az offline gépi mód játékereje csak 3.0-ig állítható ha erősebbet szeretnél fizess, satöbbi, de a játék játszható ingyenesen is)[link] a játék weboldala, érdemes megnézni.
-
törölt tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Én nem próbáltam ki, ne engem kérdezgessetek, írjatok a srácnak.
Neteztem, beleakadtam a cikkbe és gondoltam beillik ide mivel magyar srác játéka.Bozek ha lehet hanyagolj főleg az ilyen provokatív marhaságaiddal, én sakkozókkal beszéltem akik nem szerettek gépezni mert az csak 1 gép, ha a fejed tetejére álsz is így van, ettől függetlenül fiatalok közül a többség már használja, PL MAGNUS CARLSEN , PONT.
-
Bozek
nagyúr
válasz
üzenetére
Olvastam ma egy cikket és eszembe jutottál:
"Polgár Judit arról is beszélt, hogy a sakk megfiatalodott, és ez lesz az első vb-döntő, melyet már az új generáció tagjai vívnak, akik a számítógépet is igénybe vették a felkészülés során."Szóval újabb cáfolat az akkori kijelentésedre.
-
törölt tag
-
xenom0rph
őstag
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Lesz az több is

-
wallee86
csendes tag
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Megcsinalható
nem egyszerű. Ki kell tapasztalni a pályát, és arra a részre gyűjteni a nitrot, figyelni, hogy mikor kell újból megnyomni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)