- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
Motorsport Manager - 75 Ft
engem anno egész sokáig lekötött, 75-öt pedig mindenképp megér. -
törölt tag
Befejeznéd? Ahogy írták is neked nem fogsz meg győzni, egyébként onnan, hogy beszéltem pár sakkmesterrel bár nem a te űrviszonyaidból mert te gondolom itt is az elit-eket mondogatnád szhóval nem nem Magnus mondta, hanem csak sima mezei FIDE sakkozók, hogy nem nagyon szeretnek gép ellen játszani.
(#25089) felixo Én átmentem a Zyngára, a WSOP kidobált versenyközbe mert nem érezte a wifit stb.... és a játékosok is szerintem valamilyen szinten profibbak ott, vagy csak komolyabban veszik a játékot a vip program miatt stb....
Na, ezért mondtam inkább a PokerStars vagy a Full Tilt alkalmazást, mert ott szerintem azért nagyobb arányban vannak azok, akik értenek is hozzá.
Azokon is ugyan az az idióta játék zajlik játékpénzen.....
Sőt még idiótább mert nuku tét a pokerstars pl valami 3-szor ad ingyen pénzt ÓRÁNKÉNT, anno legalábbis így volt, mégis mit vegyenek komolyan???, A facés pókerek többségénél azért megéri kicsit komolyabban játszani és vigyázni a pénzre mert nem kapsz óránként két zsákkal.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz felixo #25093 üzenetére
Azért vannak hozzáértő kommentek.
"Egy fos az egész ,dáma -hármas pókerrel ki dobott nem nyertesnek, egy hármas-dáma pókerrel szemben!!"
Max. akkor jöhetne össze ilyen, ha Omaha-t játszik, de ott is csak 5 lap (2 bázislap + 3 közös) számít. Szerintem sok hozzászóló ebbe a hibába esik, amikor "a két pár mióta nagyobb, mint a full house" típusú kommenteket írnak...
Na, ezért mondtam inkább a PokerStars vagy a Full Tilt alkalmazást, mert ott szerintem azért nagyobb arányban vannak azok, akik értenek is hozzá.
-
felixo
őstag
-
VIBO
őstag
Hungry Shark world nagyon nagy. Épp erre függtem rá
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Maxtreme
addikt
vótmá?
Egész jópofa loot-olós karakter tápolós rpg.
Megy offline is.[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz #27441408 #25084 üzenetére
"Kramnyik elmondta, hogy számítógépes ellenfelét már a találkozó kezdetén tisztelte, és ez még inkább így van a találkozó végeztével, valamint gratulált a Deep Fritz projektben részt vevő szakemberek kiváló teljesítményéhez."
És ez 2002-ben volt, amikor még több esélye volt az embernek a gép ellen. Egyébként honnan veszed, hogy utálnak gép ellen játszani? Versenyeken igen, de hidd el, sok esetben a felkészülésüket segíti és használják is.
Egyébként már trükköznek is a sakkprogramokkal.
-
air
nagyúr
válasz #27441408 #25075 üzenetére
Inkább hagyjuk!
Én is be tudok dobni valami blődséget, aztán amikor valaki bizonyítékot kér, akkor azt mondom, hogy kereső!
Röhej.
Nem tűnt fel, hogy csal? Akkor vagy nem játszottál vele eleget, vagy annyira mégsem tudsz pókerezni.
Nekem 3-4 óra játék után simán látszott, hogy ami kijön, az nem lehet véletlen algoritmus eredménye, hanem kizárólag irányított játék.
A "gépi program" magyarázat szintén nevetséges. Ha nem random függvényt használ, hanem irányítottan oszt, akkor az gyönyörű csalás, ami elcseszi a játékélményt."de ha csal is akkor is ez 1 GÉPI PROGRAM, a játékpénzes pókernél semmiképpen sem rosszabb ."
Szerintem ennek a mondatnak logikailag nincs semmi értelme.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
Keresőzz,4-5 éve néztem utána ennek a játéknak amikor megjelent .
GOV2 botrányosan csal.
Nem tűnt fel vagy 8 éves póker tapasztalattal, de ha csal is akkor is ez 1 GÉPI PROGRAM, a játékpénzes pókernél semmiképpen sem rosszabb .
(#25074) felixo Ez még sakk-ban sem működik amiből azért manapság már elég komoly programokat tudnak csinálni, de a sakkmesterek szerint bőven érezhető, hogy ez gépi program hiába fejletten gondolkodik de csak egy gép...
[ Szerkesztve ]
-
Creepy
tag
Nálam a Hearthstone és az Online Head Football a favorit...
[FOTÓK] https://500px.com/domass & [GRAFIKÁK] https://www.behance.net/galambdominik
-
törölt tag
válasz felixo #25065 üzenetére
Arra jó, hogy a póker hangulatot átéljem , hidd el hogy az igazi pókeresek a játékpénzt lenézik és ugyanezt írják rá mint most te, hogy az nem póker meg amit írtál. De biztos lehetsz benne, hogy a vérprofik nem a GOV3-al játszanak.
Az igazi pókernek kb nem sok köze van a játékpénzes akármihez, az szintén csak arra jó, hogy azért valamilyen szinten mégis csak pókerezés, mégha semmi tétje sincs.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz felixo #25061 üzenetére
Lehet a WSOP-n is versenyezni,,,,,
A Zyngán megtalálod az ilyesmit, de a WSOP-n is lehet versenyezni csak épp nem kétmillió asztalt sorol fel, más a rendszer.
(#25059) Bozek
Kinek mi tetszik, szerintem semmivel sem jobbak mint az amit linkeltem, játékpénzes szinten legalábbis.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz #27441408 #25058 üzenetére
Szerintem akkor már inkább egy hivatalos pókeroldal alkalmazása. Mondjuk PokerStars vagy Full Tilt. Ezek is játékpénzesek, mivel valódi pénzest nem lehet felrakni a Play-re. Azokat a hivatalos oldalakról lehet leszedni (PokerStars, Full Tilt).
A PokerStars-nál van Home Game is, amivel saját pókerklubot lehet csinálni ismerősöknek.
(#25057) air: Engem anno bwin-en lemákoltak riveren úgy, hogy csak egyetlen lap volt jó a másik félnek... Így végül 87. lettem a 3000-ből (freeroll).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
air
nagyúr
válasz #27441408 #25054 üzenetére
Cseszheted a póker tudásod, ha a sok kis idióta pöcs lemákol a riveren a fosi-hugyi lapjával
Olyanok, akik még azt sem tudják hogy mit jelent a pozíció az asztalnál.
Én az ilyen barmoktól agyhugykövet tudok kapni, pláne még ha ők oktatnak ki.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
Ismer valaki Darkorbit szerű játékot droidra? Próbálgattam már sok űrjátékot, de egyik sem jött be igazán. Mindenképp online érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz felixo #25052 üzenetére
Tudni kell pókerezni ennyi, nincsen benne semmi csalás, tudni kell mi az hogy póker. Nekem a facén már van 2-gyűrü is.
Ha törlöd a játékot akkor is megmarad, én ma vagy fél vagy 1év után tettem fel unalmamba újra, hogy n e csak sakkozzak, és ott volt 7százezer zseton meg a hatodik elért szintem stb,,,
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Online póker, én szeretem.
-
Rigormortiis
veterán
válasz #16514048 #25049 üzenetére
Én is ettől tartok. Mert a körökre osztott cuccoknál (Baldur, Shadowrun, Kotor) nem para, mivel a harcot meg lehet állitani, és lehet tapicskolni a képernyőt, de real time tpsnél azért para lehet. Ezért kérdeztem. Vagy van benne esetleg auto célzás?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #25044 üzenetére
Már a San Andreas-szal sem tartották hozzá magukat, az 1 évvel előbb jött ki.
Viszont 2018 még nem fognak ott tartani a mobilok, hogy szépen fusson rajtuk a IV, max ha valami agyon butított verziót adnak ki. Márpedig arra nem látok sok esélyt, az előző részeknél is jaítottak a grafikán a PC-s verzióhoz képest, szerintem inkább a minőségre mennek és várnak pár évet.
(#25045) Rigormortiis: szerintem katasztrófa, legalábbis én nem tudtam megszokni. Vice City-t is csak nosztalgiázásra használom, vezetgetek benne meg hallgaton a rádiót, a küldetések nekem nagyon szenvedősek ezzel az irányítással.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
TruckSimulation 16 most 329 HUF.
Magmic -nek is akciós két játéka, mindegyik 349 HUF:
- Phase 10
- Skip-Bo
Amúgy a többi - ingyenes - játéka sem rossz.[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Rigormortiis #25045 üzenetére
Teljesen jó az érintős irányítás.
-
Rigormortiis
veterán
A gta 3nak és sa-nak milyen az irányitása? Mennyire jól játszható? Leginkább a harcok érdekelnek.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
underdark
aktív tag
zombie deathmatch
még csak nemrég kezdtem, de el lehet vele szórakozni😀
kicsit MK beütése van a játéknak
150 megát kóstál, nem tudom mennyire IAP"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
Damage401
senior tag
válasz jonnyjoker01 #25040 üzenetére
Először a Vice City Storiest adják már ki. Mert ezen GTA még nem sikerült kivinnem, nem volt hozzá eszközöm.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #25040 üzenetére
Persze, már vágom a centit.....
Nem.
-
jonnyjoker01
veterán
Azt ugye tudjátok, hogy másfél év és elvileg jön a GTA IV iOS-Androidra?
Üdv. Johnny
-
törölt tag
Sziasztok!
A Hungry Shark World egész jó játék, de ahogy látom ez is életekre megy, az elején ad 65-öt, szeretném megkérdezni, hogy tudja e valaki, hogy mennyit kell várni két élet között?? köszi! (értelemszerűen azért kérdem mert ha nagyon sokat, akkor inkább nem játszom nem kezdek bele)
-
tálusz
tag
válasz dzsidzsas #25016 üzenetére
Igaz én az Amazonrol származó Kotorral játszottam, de ott müködött a magyarítás, egész egyszerűen csak bemásoltam a játék könyvtárába, ha jól emlékszem és magyarul indult.
"Titeket apátok ATI kártyával vert Abu85 for president pólóban? Vagy mi fáj ennyire?" by nemlehet "
-
törölt tag
Endless Ducker ingyenes lett, bár korábban sem volt drága.
Zoombinis pedig most 999 HUF. Van egy erősen korlátozott ingyenes verziója is. Eddig még nem volt akcióban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #25033 üzenetére
Szerintem elég genyó dolog, főleg fizetős app -nál. Én nem vagyok ellene a játékon belüli vásárlásnak, de más az, ha egy program rákényszerít, és más, ha választható opció. Főleg, ha ez amúgy fel sincs tűntetve.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
válasz #86973952 #25031 üzenetére
Oké, értem én, de pl ha playstation storeban veszem meg, akkor az egész 'évad' kerül annyiba, amennyi ki van írva. Itt ugye 600 huf van kiírva, és a fene tudja, hogy ez csak az első rész ára-e vagy az egész pakké.
-
Maxtreme
addikt
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #25030 üzenetére
Ahogy írtam szivatós fejlesztő. Egyrészt azért írtam be, mert van aki szereti, másrészt meg hogy ne költsön feleslegesen pénzt. Ennél a fejlesztőnél elég jellemző, hogy az első pálya ingyenes, utána mindegyikért külön kell fizetni. Függetlenül attól, hogy fizetős vagy ingyenes a program.
Pl. megveszed a játékát akciósan 500 HUF -ba, majd örülsz. Aztán az első pálya után kiderül, hogy a többi bizony nem ingyenes. 2. pálya 2000, 3. 2000...7. 450...stb. Csak a példa kedvéért.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz thomasvold #25024 üzenetére
Szívesen abba amit ajánlottam alapszintű gépi elemzés is van.
lichess • Free Online Chess
itt még regisztrálnod se kell, itt minden ingyenes a feladatok, bármi! és ha éppen nem vagy neten van ofline mód is vagy 4 fajta sakk-al.[ Szerkesztve ]
-
felixo
őstag
Monster Castle játékkal játszik valaki ?
Redmi Note 9
-
törölt tag
válasz Narxis #25019 üzenetére
A real-al régen játszottam de nekem nagyon nem tetszett, a sakk oldalak letölthető kliensei sokkal profibb sakk programok. (magánvélemény természetesen)
thomasvold
[link] ingyenesen beregisztrálsz és játszol, a legnagyobb online sakk oldal letölthető kliense,van gépi játék lehetőség is ami netet sem kér, és sok skin-ből válogathatsz.Kötelező regisztrálni vendég játék nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
válasz dzsidzsas #25016 üzenetére
GTA Vice City magyar nyelv alkalmazása androidon
Ezzel a módszerrel lehetne egy próbát tenni szvsz. Előtte csinálj mentést a játékról ha haladtál már benne.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
válasz thomasvold #25015 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
válasz WhiteWalker #25017 üzenetére
Van olyan... Gyerekkoromban sokat nyomtuk a Battle Chess-t. Nagyon vicces volt.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
WhiteWalker
nagyúr
-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani szép grafikájú, online sakk játékot?
-
B********
aktív tag
[Air Race 2]
Szerintem jó szórakozás, a manapság népszerű rendszerrel (energiarendszer, láda nyitogatás, alkatrész gyűjtés fejlesztéshez, tervrajz gyűjtés új gépekhez), de mindez nem idegesítő módon. Van online tournament, és karrier mód, és elég nagy kihívást rejt, fontos jól megtanulni végigrepülni a pályán a jó eredmény érdekében. Aki szereti a versenyzést, annak megér egy próbát![ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Akció a Star Wars: KOTOR.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
törölt tag
Minecraft: Story Mode. Aki szereti, annak érdemes figyelnie a játékot, mert van hogy szinte 0 HUF. Most még 699 HUF.
Viszont...kicsit "átverős" ez a fejlesztő, mert ennél (ahogy a többi játékánál is jellemző) csak az első rész jár "ingyen". Minden további fejezetért fizetni kell.
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Deep Silver újabb játéka (Galaxy on Fire sorozat alkotói), jól néz ki, otthon kipróbálom majd és írok róla.
Üdv. Johnny
-
Narxis
nagyúr
Badland 2 most már Magyarországon is elérhető és telepíthető.
-
törölt tag
Hitman GO megint akciós, most 289 HUF.
Leárazták a The Room Three -t is, 699 HUF. Minőségi, aki szereti az ilyet.
Bozek:
Én is így tudom, meg többen panaszkodnak az irányításra. Lassan nekem is be kellene most már szereznem egy kontrollert, nem mindig jó a tapicskolás, billentyűzés, egerezés.[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz #27441408 #25001 üzenetére
Inkább te vegyél vissza. Szerintem semmi olyant nem írtam, amit támadásnak kellene felfogni... A Play-es véleményeket meg amúgy is fenntartásokkal kell kezelni, azok alapján nagyon nehéz megmondani valamiről, hogy jó-e vagy sem.
(#25002) porterocka: Jól tudom, hogy a Rayman Classic-ban nincs kontroller támogatás?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Néhány akció:
Fatal Fury Special 409 HUF -ért jópofa kis retró bunyós játék. Régi Street Fighter jut róla eszembe. Állítólag ez is régi játék, én nem ismertem.
Rayman Classic is kapott kedvezményt. Ezuttal 309 HUF.
Illetve most mindenki olcsóbban kecskézhet a Goat Simulator egyik és másik verziójával. Egyenként 599 HUF -ért.
Szerk.:
Ami nem teljesen játék...DARKNESS ROLLERCOASTER VR. Most 319 HUF -ért lehet szórakozni VR szemüveggel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kicsit vegyél vissza!! Ezer ilyen játékkal játszom a facén is meg androidon is, teljesen tisztában vagyok azzal, hogy ebből élnek a készítők többek közt, hogy korlátozzák a játszhatóságot. , viszont a playen a vélemény nyílvánítóba is többen áradoztak róla, hogy de klassz játék mert se reklám se semmi és korlátlanul játszható, csak ezért írtam be ide is, hogy aki játszik vele az tudja, hogy az eleje becsapós mert tényleg korlátlan, de később energiákra megy ez is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik