Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó ez a Xenowerk, talán kicsit túl könnyű de még az elején vagyok.
-
holozis_HUN
addikt
Hali!
Tudtok olyan játékot, ami olyasmi mint a Cities: Skylines? Illetve mint a SimsCity.
Köszi

-
Azt vettem észre, hogy a végén amikor vége a pálya pirosan mutatja az ölési sorozatot szóval ha piros akkor gondolom többet kell elérni hozzá, tegnap este szórakoztam vele, az első pályaszakaszt kimaxoltam. Volt amikor 10es ölési sorozatot is elértem.
Ti milyen fegyverrel nyomjátok? Jelenleg csak egy olcsóbb archer plasma fegyvert vettem. -
Bozek
nagyúr
válasz
maggi1886076
üzenetére
Az iPega-n nincs L2-R2 vagy a játék nem kezeli?
-
mark!
őstag
Sziasztok! Találtam egy nagyon jó RPG játékot, ami nagy szerencsére nem P2W, ezért a fejlődés, itemek szerzése, rúnák, emblémák (azthiszem a crest jelentése embléma) szerzése nem nehéz. A játék eleinte nehézkes, de én ~1óra alatt elértem egy egészem elfogadható szintet. Androidon jelenleg 71 szerver van, IOS-en valamivel kevesebb. A játék nagy hátránya, hogy az IOS és Android szerverek nem eggyütt vannak, ezért aki IOS-ról játszik, Androidossal nem játszhat
Tegnap csináltam a játéknak egy topikot is! Brave Trials PH! topik -
B********
aktív tag
válasz
assemble
üzenetére
Akkor ezek szerint úgy gondolod, hogy az itteni fórumozók nagy hányada sem ismer normális játékokat, azért játszik freemium játékokkal (persze senki telefonjára nem látok be, de azért rendesen pörög sok freemium-os fórum, telis tele önsanyargató, függőségtől szenvedő szerencsétlenekkel...). Azt azért engedd meg, hogy mindenki maga döntse el, hogy mit tart szórakozásnak és mit frusztrálónak. Volt olyan freemium, amivel nem sokat játszottam az általad felsorolt indokok miatt, de olyan is, amivel jól tudtam szórakozni. Az egész témát egyébként nagyon könnyen helyre lehet tenni: semmi sincs ingyen. Ami igen, ott kompromisszumot kell kötni. Akinek ez nem okoz gondot, annak megfelelő a freemium. Akinek nem, az meg fizet prémium játékért.
-
csadi0011
őstag
-
assemble
addikt
válasz
B********
üzenetére
Milyen masik tabornak? Ugy erted azoknak, akik normalis jatekokkal akarnak jatszani? Ugy erted van mas tabor is, akik tudatosan szemettel akarnak jatszani? Mert ilyen tabor szerintem nincs. Inkabb csak olyan van, aki szimplan nem ismeri a jo jatekokat, es sajat magat becsapva az ilyen hulladekokkal jatszik mikozben gyozkodi magat, hogy jol szorakozik, mikozben tavolabb se lehetne az igazsagtol. A freemium jatekok nem is igazan jatekok, 90%-ban csak szintiszta frusztracio, idorablas (varakozas/reklamnezes) es/vagy penztemeto (IAP). Ja, es a sokak altal emlegetett IAP talan meg a legkevesbe artalmas dolog bennuk. A folyamatos, veget nem ero grindeles tokeletes folyamatos frusztracio forras, a varakozas az elrabolt idon tul egy fuggoseget epit fel, hogy minden egyes nap el kelljen inditanod azt a szemetet. Egyszoval tokeletes az idegrendszer legyilkolasara es az ido teljes elvesztegetesere, amik kozul a penz egyiket sem tudja kesobb mar visszahozni, meggyogyitani. Az igazsag az, hogy a freemium jatekok vannak a legkevesbe ingyen. Beleertve a legdragabb fizetos - de jo jatekokat is, amikkel tenylegesen onfeledten lehet jatszani amikor csak akar az ember.
Akinek keves ideje van jatszani, annak van a vilagon a legkevesbe ideje a grindfest-varakozos-reklamnezos undorito freemium szemetekre. Egy normalis, jo jatek barmelyik tiz perceben tobb jatek es szorakozas van, mint egy freemiumban 100 ora farmolas alatt osszesen.
Freemium Isn't Freehedgehog: Csak leirtam, hogy a freemium jatekok a jatekipar rakja. Ettol fuggetlenul tolem barki azzal jatszik, amivel akar.
Peldaul koztudottan vannak olyan emberek, akiknek oromot okoz saajt maguk sanyargatasa, es erre a celra a freemium jatekok peldaul biztos, hogy tokeletesek. 
-
hedgehog
senior tag
válasz
assemble
üzenetére
Kérlek azért engedd meg, hogy mindenki úgy gondolkozzon ahogy akar. Nekem pl. tökéletesek a freemium játékok, nagyon jól szórakoztat évek óta a Clash of Clans, Boom Beach, King of Thiefs, SW:Heroes és társai, egy fillér befizetése nélkül.
Ráadásul ezekről pl. nem is mondanám, hogy igénytelenül megcsinált játékok, mert látszik mindegyiken a meló akár grafikát akár a játékegyensúlyt nézzük.
Persze nem ún. AAA játékok, de arra nem is a mobilt vesszük elő... játszok én olyanokkal is bőven a pcmen és a fiam xbox-án. (és mind legálisan vásárolt, mielőtt még sóherséggel is megvádolsz)A fejlesztőknek sem rossz a freemium, lásd a Supercellt aki már nem tud mit kezdeni a ráömlő pénzmennyiséggel.
Persze igazad van, egy Gameloft vagy Glu játékot elnézvén én is látom a freemium rossz felhasználását, nem is nagyon van olyan a telefonomon.
-
Fall-N
veterán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Tényleg egyet kellett volna még lapozni.
veterán
Nem tudom hogy láttátok-e, a Xenowerk játék most ingyenes. Eddig ~600 Ft volt.
-
Saccco
nagyúr
Igen vannak. Még nem próbáltam, csak leszedtem. Az első pár: Kill X aztán Y db mutánsot, fejlessz, stb.
-----
Más:
Akció hegyek!
Pl.:
This War of Mine
The Tiny Bang Story-----
Más:
Nagyon jó ez az Alto's Adventure.
Látszik rajta, hogy igényes emberek készítették. Komoly statisztikát vezet a játékról, imádom ezeket a GTA-k óta.
-
B********
aktív tag
válasz
assemble
üzenetére
Ez csak a másik tábornak baj. Lehet hogy te, meg sokan mások nagyon pipák mert nem tudnak folyamatosan játszani/fejlődni, de hidd el sokan vagyunk akiknek család és munka mellett napi pár percre van időnk/kedvünk elindítani egy játékot, és igazából a legkevésbé az zavar benne ha várni kell valamire benne, az alatt a 10 perc alatt így is szórakoztat amig játszhatok vele. Meg amúgy is, normális játékra ott van a PC meg a konzolok, akinek fontos a dolog. El kell fogadni, hogy nem mindenki nyomkodja naphosszat a telefonját egy játék miatt, és ezeket az igényeket pont kielégítik az IAP játékok.
-
assemble
addikt
válasz
Narxis
üzenetére
Az, hogy valami ingyenes es van benne IAP, sztem nem jelenti feltetlenul azt hogy freemium. A Reaper, Smash Hit peldaul sztem tipikusan nem az, sokkal inkabb egyszeri fizetos jatekok, amiket mellesleg ingyen is ki lehet probalni (a tobbi emlitettet nem ismerem), es ezzel amugy sajnos az eros kisebbsegbe tartoznak, eleg ritka az ilyen jatek. A freemium jatekoknak vannak eleg egyertelmu ismertetojelei. Es annyi van beloluk, hogy szinte keresve se talalni mast. Igen, a candy crush peldaul az

-
válasz
assemble
üzenetére
Azért freemium és freemium között is van különbség. Én eddig csak olyan IAP-ot vettem igénybe amivel feloldottam a teljes játékot tehát egyszeri fizetés. Ingyenes játék, kipróbálod, tetszik fizetsz és játszhatsz korlátlanul a játékkal. Pl. Reaper, Smash Hit, Does Not Commute, Horizon Chase - World Tour
A candy crush féle IAP ahol a végtelenségig lehet költeni na azt én se szeretem.
-
-
pocokxx
Közösségépítő
Kb fél órája keresem azt a hozzászólást, ahol össze van gyűjtve az itteni játékosok sora. Vagy ez a közösség lenne az? [link] Ahhoz, hogy lássam a tagok eredményeit "követnem" is kell őket?
-
Saccco
nagyúr
Android TV után több készülékre is elérhetővé vált:
Bombing Bastards: Touch! - Ingyenes, IAP nélkül, reklámokkal támogatott.
-
Damage401
senior tag
-
beg
veterán
Xenowerk ingyenes lett. (2 USD volt eddig)
-
csadi0011
őstag
Ami biztosan:
- Modern Combat 4 (gondolom akkor az 5 is, de azt nem próbáltuk)
- Minecraft
- Egy sakk is van, de annak nem tudom a nevét.
Amit nem tudok biztosan:
- Shadowgun
- Table Tennis TouchMines of Mars Scifi Mining RPG-hez várom a frissítést. Ígérik a cooperative multit.
-
Wajk
addikt
Üdv!
Tud valaki olyan játékról ami:
- fut Androidon és iOS-en
- van benne Local Multiplayer
- nem kell Internet csatlakozás
- mind a két OS-ről lehet csatlakozniEddigi találat, tesztelve:
War World Tank 2 - By CreDeOne Limited (6fő)
Angry Birds GO - tesztelés alattAmi tesztelve de nálunk kiesett valamelyik opció miatt:
- Sea Battle 2
- Asphalt 8
- Fun Run 2
- Ninjump Dash
- Real Racing 3 -
Danny365
őstag
-
B********
aktív tag
válasz
assemble
üzenetére
Kövezzetek meg, de nekem nincs bajom a freemiummal, ha normális keretek közt tartalmazza a játék. Gondolok itt arra, hogy nem zavar ha várni kell a fejlesztésre, vagy üzemanyag/energia rendszer van, esetleg van prémium tartalom a játékba ágyazva, ami nélkül végigjátszható marad, esetleg nem extrém mértékű farmolás szülséges. Akinek bejön a cucc és annyira ráfügg az úgyis költi benne a pénzét, a többiek (mint én) meg tök ingyen elszórakozhatnak vele amig rá nem unnak.
-
jonnyjoker01
veterán
Azt azért tudjátok, hogy egy google fiókhoz összesen kb 50 dollár IAP visszatérítést kérdés nélkül visszakaptok? Ha nem tetszik a tartalom amiért in app fizetnél akkor visszakéred és kész, nagy valószínűséggel elveszted a vásárolt tartalmat. (kb $50 felett már valódi emberek nézik át hogy mi az ok, és csak valami hiba esetén adják vissza a pénzt.)
-
törölt tag
Jó ez az Alto’s adv. Az ostoros huszárral lehet valamit kezdeni? Mármint le lehet ütni vagy valami hasonló? Mert lerázni nem lehet….
-
hedgehog
senior tag
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Akkor venni kell gog.com-on valami régit és azzal játszani.

-
demeterf2
tag
Sziasztok! A csatornámon meglett a 300 feliratkozó. Gondolom közületek is feliratkoztak páran a múltkori videóm miatt. Köszönöm!

Beírtam a play áruházba, hogy 300 és kidobta a 300 tiéd a dicsőség játékot. Ezt mutatom be legújabb videómban. Kicsit optimalizálatlan, ezért akadozik kicsit... Jó szórakozást: [link] -
csadi0011
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Először inkább nézd meg, hogy mik ezek az IAP-k, mert nem minden játék van tele lehúzással. Lara Croft GO-t is ok nélkül mutatod be rossznak. Ha fizetős játék és nem akarod elhasználni a visszatérítési lehetőséget az IAP megnézéséért, akkor:
- Nézz róla videót youtube-on.
- Google-ba: "<játékneve> apple appstore" . Az kiírja a legtöbb IAP-t. Lara Croft GO-nál is: [link] ("Top In-App Purchases")
- Ha van, olvass játékleírást, játéktesztet
- Kérdezz rá. -
Dilikutya
félisten
válasz
akooos
üzenetére
Bosszantó. Anélkül egy darabig eljutsz, utána meg csak a várakozás jön, mert keres, tölt, feltölt, javul az autó, pálya stb, és a fejlesztésekhez nem a tucatszám szerezhető anyag kell, hanem az, amiből csak keveset dob a játék. Pl. Angry Birds Transformers ilyen lett mostanra, már csak különféle challenge-eken lehet új karakterhez jutni, csak épp ha egész nap játszol, de ha kivárod a javítást, meg azt, hogy a challange pályák is töltődnek, akkor esélyed sincs. Ez a zombi üdítős is kezd ebbe átcsapni, amilyen ütemben dobálja a plutóniumot, meg a második terepen már 50%-al több a várakozási idő, és a drónok sem tudnak párhuzamosan működni. WC-n lehet, hogy vissza kell állnom valamelyik sima Angry Birds-re, azokban úgy tűnt, nincs ilyen tolakodó IAP.
twi452: miután megvettem egy játékot, nem is érdekel, miért lehet még fizetni, ilyet meg se veszek. Csak egyszeri fizetés, és utána megkapom a teljes játékot. De látom, teljesen jól működik a lehúzós modell, és egyesek még úgy is érzik, hogy ez jó.
-
Lara Croft GO le van árazva!
-
csadi0011
őstag
Ez egy ingyenes, gyönyörű, letisztult, bővebb pályatartalommal rendelkező Ski Safari. Lámákat kell begyűjteni. 17 achi van benne.
-
csadi0011
őstag
-
assemble
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
Bar az IAP-ok nagysaga is sokat elmond, onmagaban nem is az a fo gond. A problema merteket inkabb az hatarozza meg, hogy egy jatek mennyire (es mennyire elvezetesen) jatszhato IAP-ok nelkul, ami nagyban a jatekmenettol fugg. A legtobb freemium jatekot (az ingyenes jatekok legyenek mindig gyanusak) ugy talaljak ki, hogy az elejen meg viszonylag jol haladj, beszippantson, aztan szep fokozatosan teljesen ellehetetlenul a jatek IAP nelkul, vagy legalabbis eszetlenul sokat kell farmolni, vagy varni, vagy reklamokat nezni, hogy barmit elore tudj haladni. A mai nepszeru ingyenes jatekok 90+%-a ilyen, es az osszes ilyen egy kukabavalo szemet.
Ugyanakkor lattam nagyon igenyes (alapbol fizetos) jatekokat, amiben bar vannak IAP-k, azok nelkul is tokeletesen jo a jatek, sot, sokszor azok inkabb elrontjak az igazi jatekot. Ilyen peldaul a Riptide GP2. Az ilyen azert ritka, mint a feher hollo.
Es van a tobbi egyszer fizetos, igenyes jatek, ami raadasul teljesen IAP mentes, ez a legjobb fajta jatek, az ilyen szinten ritka, mint a feher hollo. -
Hogy, hogy eddig senki sem említette a Gameloftot?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
akooos
veterán
válasz
Saccco
üzenetére
Asszem ehhez hozzá lehetne venni a Family Guy: The quest for stuff című remekművet is. IAP nélkül LEHETETLEN a szükséges karakterek feloldása és az sem 2 forint.... Vannak limitált időszakok, ilyen halloweeni különkiadás amiben 30 nap alatt kell megszerezni mindent... Hát mondanom sem kell, több ezer forintba kerül,hogy élvezhető legyen
Lehet benne játékpénzt gyűjteni, ami semmire nem jó! Aranykagylót kell használni mindenre..
2 hónapot játszottam vele IAP nélkül, de utána esélyem sem volt a lépést tartani. -
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco
üzenetére
Lista a legnagyobb IAP lehúzásokról (angol)
Nem kell talán mondanom, hogy a Glu az elkövető, hírhedt P2W cuccaival...
Gun Bros - 288,00 Ft–58 260,00 Ft tételenként ?!?!?!
A legkomolyabb fegyver a végén annyiba kerül, hogy 6-szor (!) kell beruházni a prémium packra (70GBP)...szerk.: Ahogy elnézem a cikk írásához képest változhatott a felső érték, mert az 58eFt = 146GBP.
-
Saccco
nagyúr
válasz
lkristóf
üzenetére
Elköltöttem.

Nem pazarolom el az elfogott zombikat, mindig a küldetés érdekében használom fel őket. Ha pénz kell akkor arra, de akkor is csak a common példányokat. A nagy (fehér) illetve piciket (piros) mindig tartalékolom, mert nehezen jelennek meg és mindig küldetéshez tartoznak. A sqeezereket is mindig egy hiánnyal töltöm fel.

A napi küldetés teljesítéséért adja szépen a mindenféle jót, illetve apránként adogatja a plutoniumot. Az egyik achi szerintem benne marad, mégpedig a minden fegyverrel fogjunk zombit feladat, az utolsó fegyverhez LVL49 kell... (most vagyok LVL30).
(#22211) Dilikutya:
A toplista élén szereplő játékok többségében akár két AAA 0-Day játék árát is képesek elkérni.
Gusztustalan és szomorú, hogy ez az irány. A mértékekkel komoly baj van.pl.:
Legnagyobb bevételű játékok toplista:
1) Gaminator - 500,00 Ft–29 700,00 Ft tételenként
2) Empire: Four Kingdoms - 249,00 Ft–44 999,00 Ft tételenként - nooormáááális?!
3) Clash of Clans - 1 450,00 Ft–29 075,00 Ft tételenkéntés akkor még mellé szuper a P2W
-
WhiteWalker
nagyúr
Van egy kis problémám.
Multkor egy fórumtárs feltette a The walking dead no mans land játékot APK fájlba , mivel nem kompatibilis a készülékemmel.
Namármost , megjelent a frissítése és nem frissíti magát a kompatibilitás miatt , így el sem indul.
Erre van valami megoldás?Az imént letöltöttem egy oldalról a legújabb APK-t (1.6.3.37) , fel is települt , csak mikor letöltené a fájlokat akkor hibát dob ki 😟
-
Dilikutya
félisten
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Az. Bár igazából rosszabb.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Az emberek birkák.
-
Dilikutya
félisten
válasz
lkristóf
üzenetére
A drónok nem fognak párhuzamosan kutatni, mert úgy kevesebbet kellene várnod, és kevesebb plutóniumot költened, ha nem akarsz várni, és így kevesebb plutóniumot lehetne eladni jó pénzért. Én inkább letörlöm, ha vészesen lelassul a haladás, de nem fogom isten pénzét kifizetni egy mobiljátékért, ami azért semmilyen tekintetben sem a mobiljátékok csúcsa, mindössze egy jópofa ötletre épít. Vicces, hogy kínálnak plutóniumot egy PC-s AAA sikerjáték árán is, amiben azért jóval több programozói és grafikusi munka van. Egyszeri 1500-2000 Ft-os, IAP nélküli játékokkal semmi bajom nem lenne, de manapság már abban is van ilyen buziság, amiért kiadtál 1500 Ft-ot.
-
válasz
Saccco
üzenetére
Hogyan fogyott el a pénz?
Nekem mindig ami a küldetéshez kell zombi pont az nem jön, és így csak gyűlik, gyűlik a pénz. 15 perc kell a harmadik pályán is a zombi találáshoz. Tetszik, hogy látod, hogy hányadik vagy a globális ranglistán. Lehetne olyan, hogy amelyik pályán 2 drónod van az egyszerre egymástól függetlenül keressen zombikat, nem pedig úgy, hogy ha talált az egyik csak utána keresi a másik. -
csadi0011
őstag
DOS-on tolta valaki a Blockout játékot? Én imádtam. Ráleltem egy utánzatára a play áruházban. Aki nem ismeri: Röviden Tetris egy harmadik dimenzióval. Block 3D
A vicces az, hogy az eredi 89-es játékban a mozgások le voltak animálva, ebben meg nem.
-
Saccco
nagyúr
válasz
maggi1886076
üzenetére
Elfelejtettem, hogy megy kontrollerrel a GTA: CW.

Emlékszem is, hogy Moga-val, pont az a baj, hogy nincs L2-R2.(#22202) Dilikutya:
Sima játékkal összejött a 180 plutonium a drónhoz, nem gáz szerintem. -
Dilikutya
félisten
válasz
Saccco
üzenetére
Plutónium nagyon lassan gyűlik, a harmadik drón drága, gondolom, a negyedik még drágább. Még csak a második térképen járok, de ott 50%-al több a várakozási idő, a harmadik térképre már 20 percet saccolok. Olyan érzésem van, hogy alig lehet haladni majd. Inkább letörlöm, ha így alakul, fizetni nem fogok, mert az ilyen IAP drága, keveset ad sokért. Egy játékért egyben egy összeget fizetek, amiben kiegyensúlyozott előrehaladás van, és nem kér pénzt utána, de így nem, ráadásul így jóval drágább is. Szerencse, hogy csak vonaton, WC-n játszok Androidon, otthon van PC normális játékokkal.
-
Saccco
nagyúr
válasz
lkristóf
üzenetére
Én is játszok vele, LVL26, a pénz elfogyott, most vettem meg a rákollós sqeezert.

Plutoniumból van 179, ha meglesz a 180 veszek egy harmadik drónt. Zombik számát növelheted, ha veszel sapkákat, bár elég drágák és akkor finomul fogalmaztam.
Perpillanat az elérhető, de nehéz achinak az "egy szigonyra négy zombit" tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ti milyen fegyverrel nyomjátok? Jelenleg csak egy olcsóbb archer plasma fegyvert vettem.
Tegnap csináltam a játéknak egy topikot is!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)