Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
üzenetére
Heroes of Might & Magic III HD nem álom, ellenben drága.
-
törölt tag
Egyébként ha már retro, és PC. Nem tudom kinek mennyire ismerős az OpenTTD/Transport Tycoon.
Egy ideje már ez is elérhető Play -en, ha valaki nem tudott róla. Bár a kezelőfelület más, de használható. Egy BT egérrel meg igazán korrekt.
Illetve most látom, hogy van már Transport Tycoon néven újabb grafikával, ezt még nem próbáltam.
- OpenTTD
- Transport Tycoon Lite
- Transport Tycoon (1418 HUF) -
zozi8005
tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Nálam G2-n nagyon nincsen meg a 60 fps.
Talán a fele,esetenként az alá is beesik néha,de teljesen játszható marad. -
törölt tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Én inkább egy-két korábbi (vagy újabb) PC játéknak jobban örülnék, bár tudom, hogy ez a játék "divatosabb".
Egy C&C, StarCraft, Commandos, Heroes szerintem még mindig sok embert vonzana. Mostani kijelző méretekkel már simán élvezhető lenne. Főleg tabon.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
üzenetére
Igen ez az

Egy kis AC Identity videó itt eléggé laggol, bár gondolom a felvétel miatt. iPhone 5+ telókra jött ki, szerintem iPhone 5 vagy 5S-sel vették fel... Nem túl biztató

-
törölt tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Szerk.:
Ja most látom Blizzard. Kipróbálom én is hogy fut. -
zozi8005
tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
No azért ez a Riptide szerintem mindössze optimalizálatlan...
Egy RR3 esetében értem hogy megdolgozza a hardvert,ezen a platformon komolynak mondható fizikai motor,erős grafika,nagyon részletesen festhető autómodellek,perfekt belső nézet...
Ehhez képest az előbbi egy rittyós fapad. -
válasz
holozis_HUN
üzenetére
A HS-t hagyjuk, kb a legrosszabb fejlesztőket ereszthették rá arra a játékra a Blizzardnál, mert még PC-n is laggol, akár csúcsgépeken is (értsd, i7 proci, meg csúcsvga).
-
holozis_HUN
addikt
-
Viktor77
titán
Tényleg, melyik most a legtöbb erőforrást igénylő játék? Mi az, ami a fenti Z3-on már nem fut el?
Én a RR3-at tippelem, de sok játékot nem ismerek.
-
icemad
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Én gyanítom, hogy lesz a játékon belül opció a grafika állítására, hogy gyengébb gépeken is fusson. (Na nem mintha ez gyenge vas lenne...)
Ennek is nyílván üzleti okai vannak.
-
Viktor77
titán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Érdekes lenne ha nem.
-
holozis_HUN
addikt
Ac Identity el fog futni szerintetek?
Snapi 801 picit húzva, Marshmallow, 3gb ram (Xperia Z3)
Ac Pirates lagg nélkül megy, Real Racing 3 szintén, Asphalt 8 néha beakad, Modern combat 5 lagg nélkül megy.
-
assemble
addikt
-
törölt tag
válasz
Saccco
üzenetére
Nem, sok f2p van.
Jön kristály is küldetésekből és teljesítmény, helyezések alapján. Illetve ha van új map.
De annyira nem fontos játékelem.
Szerk.:
Meg még nem jár nagy előnyökkel a prémium előfizetés sem, ami megfizethető. 1400 huf körül van 30 napig napi 20 kristály, meg talán 170 -et ad még pluszba. -
törölt tag
Még azért frissnek számít a többihez képest, van hova fejlődni, de az irány jó. Meg tényleg rendszeresen fejlesztenek, javítanak.
Egy hónap alatt én 2 buggal találkoztam. Ebből az egyik hibás guild battle ranglista kiírás volt, másik meg arénában befagyott az enemy karaktere. Ezeket pár nap alatt javították. Szóval szépen rendben tartják a játékot. Pont ez az, ami a legtöbb játéknál nincs meg. Sajnos..
Azért megnézem azt is, érdekelnek az új dolgok.
Most lecseréltem a karpáncélt angelic ravenre, mert erősebb úgy is, hogy egy szett bónuszt bukok.

-
Kasya
nagyúr
válasz
üzenetére
Igen, a nagyobb frissites ota csak a helyet foglalja a telefonon. Bar idom sem volt, de kicsit fel is huztam magam rajta

A Blade Waltz is par hete kapott nagyobb frissitest, ott 4-5 het alatt kiviheto a jatek aktivan. Kb 2 havonta jon uj palyaresz, tehat kellemesen jatzshato. Szerintem most visszamegyek arra. -
törölt tag
Én most leszek 31. Vannak mindig új eventek.
Lett betéve új dungeon is, meg köpeny, mint új felszerelés. Szóval történt azóta pár dolog, nekem bejött.
A cuccoknál mindig lehet okoskodni, mivel itt is random bónuszok vannak. Pl. life bónusz, támadó sebesség...stb. nagyon ütős farmolni. PVP -re egész más jó.
+ a raven cuccok beszerzése elég nehéz.
Nekem csak a Dungeon Hunter jött be jobban, de az meg tele van buggal, meg hulladék a szerver. Múltkor betettek egy nagyobb frissítést, és közel egy hétig nem volt használható a játék. Na meg a szokásos Gameloft dolgok.
-
Kasya
nagyúr
válasz
üzenetére
En nem ajanom senkinek sem. Szep a grafika, de a jatekelmeny hosszutavon nem nagy szam. Bar en is 20-as vagyok, a Blade Waltzes emlekeim szerint Kritika is elmenydusabb.
A Probe frissites mondjuk jol jott, de a szettekhez valo farmolas kieegeti az ember idegeit Legendary folott. -
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Sokkal kisebb kaliberű programoknál megtudják oldani az offline mentést, ha meg neten vagy, akkor szinkronizál felhőbe. Itt miért nem? Oké, biztos valami üzleti oka van. Csak már jártam úgy, hogy egy ilyen nethez kötött játék pikkpakk lekapott 300 megás frissítést mobilneten. Hát kösz...
-
Saccco
nagyúr
Maestria
Kirakós játék, emlékeztet a Monument Valley-re legalábbis a design. IAP nincs és ingyenes.
A csengőket kell a megfelelő sorrendben csengetni, néhol a kis figurát néhol meg a csengőket is mozgatni kell. Így első próba alapján szép, a zenéje jó, viszont elég egysíkú.
-
Saccco
nagyúr
Bővült a Humble Mobile Bundle:
+ The Beggar's Ride
+ Boulder Dash®-30th Premium -
Narxis
nagyúr
Team Fortress 2 pixeles grafikával, multiplayer-rel, dedikált szerverekkel. Gyorsan jönnek a frissítések, kontroller támogatást is ígérte 1-2 héten belül a fejlesztő.

A népszerű Quell logikai játékok készítőitől Swapperoo

Normál és hard fokozat van, nekem nagyon tetszik. 50%-os kedvezménnyel lehet most megvenni.
Star Knight 66%-os kedvezménnyel kapható. Kontrollerrel nagyon élvezetes platformer, tudom, hogy már valaki ajánlotta, csak a kedvezmény miatt írok róla.
-
Tavaly megvettem akciósan a Lara croft go-t, gondoltam játszok vele, erre azt írja vegyem meg.
Megnéztem a vásárlási előzményben meg is találtam. Viszont amint rámegyek 2200ft...
Más járt így? -
icemad
nagyúr
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Csak egy kicsit kell visszaolvasni. Nálam jó, de én Hollandiában élek. És szerintem eléggé drága még a legkisebb csomag.
-
Heisenberg69
senior tag
Játszik valaki a Hungry shark World-del? Nektek se jelenik meg semmi az IAP résznél? Üres ablak jelenik csak meg...
-
csadi0011
őstag
Real Moto
Ingyenes fejlődős versenyzős motoros játék. Real Racing akar lenni szerintem motoros változatban. Nem néz ki rosszul és az irányítás sem olyan rossz. Nagyon iap-s játéknak tűnik, de talán lesz belőle valami. Szerintem még van mit fejleszteni rajta. -
törölt tag
-
5381
aktív tag
válasz
üzenetére
Más a játékot megvenni és más kiváltani a játékmenetet pénzzel. Aki játékmenetet vált ki pénzzel, annak maga a fizetés a játék. Baromi ügyesen ki van ez találva. Nem is érzi az ember, mert nem ad ki fizikailag pénzt, pedig fogy a számláról és teljesen értelmetlenül.
Én nagyon ellenzem ezeket a játékmódokat és a pénzért kapott extrákat a játékokban. -
Leárazás:
9th Dawn, klasszikus szerepjáték
Captain Cowboy, Boulder Dash/Supaplex klón, elég jónak néz ki -
Saccco
nagyúr
válasz
icemad
üzenetére
Még tartja magát egy darabig szerintem...

Did you know: mobile games are a bigger business than PC and console gaming
-
icemad
nagyúr
válasz
üzenetére
Nincs mit.
Egyébként nekem is tetszik a játék. Jó lenne, ha lenne benne valami napi jutalom. (Lehet, hogy van, csak én nem találtam?)Ami még bezavarhat, az a root, és az ahhoz kapcsolódó programok. SuperSU, Luckypatcher, stb. Ahogy elnézem, az újabb játékok már ellenőrzik ezek meglétét is. Van amelyik nem is fut rootolt készüléken.
Egyébként meg sajnálattal látom, hogy az egyik kedvenc játékfejlesztő cégem, a Kairosoft is beállt a sorba az iappal. Szégyeljék magukat. Nagyon várom már, hogy mikor pukkad ki ez az iap lufi...
-
-
-
törölt tag
válasz
interstate76
üzenetére
Nekem sem bírta annak idején rendesen a gépem. Ismerős.

zozi8005:
Irányítással nincs gond, de tabon jobb.Mivel a mozgást balról, a nézőpontot meg jobbról kell irányítani. Mellette van még 3 ikon, gomb. Csak hogy más is értse.
26 forint elég korrekt érte.

-
zozi8005
tag
Nekem pár hónapja sikerült 26 Ft-ért beszereznem.
Nem játszottam még végig,de igényes port,jó kis nosztalgia.
Sok játékossal ellentétben nekem nincsen bajom az irányítással. -
interstate76
addikt
válasz
üzenetére
PC-n anno gépet kellett fejlesztenem miatta!
Van egy olyan pálya, ahol elkábultan vagy félálomban kell kóvályogni és nem bírta a vas, állandóan lefagyott. A nagyon-nagyon sokadik próbálkozás után beláttam, hogy új hardverre van szükségem! Már nem is tudom, hogy sikerült összehozni, de katartikus élmény volt folytatni a játékot az új géppel! 
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Végül megvettem a Max Payne -t. Nem rossz így sem, kicsit nosztalgikus.
Érintővel sem rossz az irányítás, néhány perc alatt bele lehet jönni. Bár nem árt hozzá 5 col feletti telefon. Mostani játékokhoz képest lassabb a játékmenet (régen nem tűnt annak). Több a videó "betét" a sztori miatt.
Vannak benne gondolkozós részek. Pl. az elején rá kell jönni, hogy a metro kocsinak van szerepe, mivel el van torlaszolva a további rész. Aztán meg kell keresni hogyan lehet áram alá helyezni.
A grafika persze még a korábbi 3D korszakot idézi, kicsit kocka fejekkel, de nem vészes.
Szerintem érdemes kipróbálni PC -n (aki még nem ismeri). Nekem megérte a 700 forintot. -
csadi0011
őstag
Régebben ennyi volt az alap ár, ha jól emlékszem. (r)Áfázás előtt.
Attól félek, hogy ennél nagyobb akciót nem fogunk látni ezekre. Meg akartam venni, de így szerintem én sem fogom.porterocka: Igen, tényleg, meg a Liberty City Stories, és a Chinatown Wars is. 1000 1000 HUF
-
HoTaZo
addikt
"A Telekom által kiadott Sea Hero Quest telefonos játékot kifejezetten az egyre többeket érintő demencia kutatásának előmozdítására fejlesztették. Ha egyenként csak 2 percig játszik vele 100 ezer ember, azzal máris több mint 50 évnyi laboratóriumi kutatásnak megfelelő adatot állít elő a közösség."
-
csadi0011
őstag
GTA 3/VC/SA leárazva.
-
Véreshurka
senior tag
Régebben (nagyon) játszottam ezzel a Battleheart nevű játékkal, viszont már nem kompatibilis az újabb android verziókkal. Viszont most bóklásztam a Play-ben és ezt találtam: Battle Heroes. Ez nekem a képek alapján ugyannak a játéknak tűnik vagy legalábbis nagyon hasonlónak. Ha valaki játszott már mindkettővel, meg tudná erősíteni ezt nekem? Esetleg véleményt is szívesen veszek

Illetve még egy ami klónnak tűnik: Hero Gladiator (mondjuk ez is jó régen volt frissítve legutoljára)
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)