- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #86973952 #24298 üzenetére
Hagyd, pont most írtam, majd felteszem és kipróbálom . Habár most nézem a te linked fizetős változat, úgy emlékszem múltkor böngésztem a kirakósok között , és volt FREE is , no mindegy van jó FREE puzzle a playen, ha a Ravensburgerből nincs is ingyenes hirtelen nem is néztem,hogy a te linked pénzes .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #86973952 #24293 üzenetére
Nem tudok angolul Éppen most akartam még írni, hogy nem vagyok hülye tudom , hogy a play-be ott a leírás de nem értem....bár ahogy fordítgattam van benne jópár ingyenes kép.
Bozek a reklámmal és egyebekkel fizetek a játékért, szerintem elvárhatom, hogy azért kicsit változatos legyen a kirakható képek száma és témája, és mielőtt írnád igen felteszem és kipróbálom,főleg, hogy facebookon is van játékuk és az érdekesnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
assemble
addikt
Na elerheto lett hivatalosan: Pokémon GO
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Game Studio Tycoon 2 most 359 HUF.
Ravensburger Puzzle pedig most csak 399 HUF. -
törölt tag
The King Of Fighters '98 most csak 599 HUF. Retro, kicsit a régi Street Fighter -re hajaz.
-
törölt tag
Fox & Sheep -nek néhány játéka ingyenes, néhány meg olcsóbb lett.
-
Viktor77
titán
válasz Heisenberg69 #24283 üzenetére
A PC-sel nem játszottam, de ezt a videót megnézve, csont ugyanaz.
Inkább hosszabb videót linkeltem.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
válasz Heisenberg69 #24278 üzenetére
Z3C, 4.5". Nem, nem irányítható könnyen, egy hp poti eltalálása az inventoryban pl. lehetetlen.
Az irányítás is fura kicsit, mert ha mondjuk 2-en rád támadnak, az egyiket leütöd, kiesik belőle pár cucc, akkor a karaktered elkezdené felvenni a cuccokat (az attack gomb vált át felvevés gombra ilyenkor), nem ám, hogy üsse a másikat. Ilyenkor kicsit arrébb kell szaladni és úgy támadni.
Vagy ha egy táborban irtod az ellent, és egy gyakorlóbábú mellé érsz, akkor elkezdi csépelni, miközben 6-an ütnek. És mivel ugye nem lehet leütni, így amíg arrébb nem mész, azt fogod ütni.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
aha.e
tag
válasz ViharVadász #24280 üzenetére
Akkor ez a probléma. Köszönöm a gyors választ.
Eladó Asus Zenfone 2 551ML 4/32 Gb !!!!!
-
-
Viktor77
titán
A Titan Quest igencsak ütős, legjobb játék lett műfajában. És gyönyörű.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Amur
addikt
Pokemon GO örülethez, egy cikkrészlet:
"Az o'falloni rendőrség egyébként arra is kéri a felhasználókat, hogy ne cserkésszenek be semmilyen pokémont a drogdílerek és bűnözők telephelyein, mert a tárcájuk bánja."
Kivéve ha éppen a napi adag beszerzése közben látják meg a lényt.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
assemble
addikt
válasz DrJaka #24262 üzenetére
Az apkmirror-t az androidpolice hostolja, ami a legmegbizhatobb es leghitelesebb oldalak kozott van, nyugodtan le lehet szedni onnan, onnan garantaltan nem fogsz malware-t vagy virust leszedni. md5 hash is hitelesiti a cuccot.
A frissites sem problemas, mivel az egesz jatek online, a szerveren tarol mindent, nyugodtan letorolheted es felrakhatod barhonnan, a Google accountodhoz menti a jatekallasodat folyamatosan.
Kasya: bizony fogyoeszkoz a pokeball, folyamatosan ujra kell tolteni pokestop-okbol. En mar ott tartok (10+ szinten), hogy el se dobalom mindig a haszontalanabb lenyekre oket, van h inkabb otthagyom oket. Egy pokestop 1 alkalommal tenyleg nem ad sokat (olyan 1-5, tipikusan mondjuk 2-3), de egyreszt 5 percenkent lehet latogatni oket, masreszt olyan helyre kell menni ahol sok van beloluk. Ma reggel pl egy darabom nem volt, azota meg lett 50+ belole egy kis gyujtogetes es takarekoskodas alatt, es kozben fogtam par eleg eros pokemont is
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz robi1979 #24246 üzenetére
Magához az eszközhöz jó, Asphalt-ot nem próbáltam, főként emulátorokkal tolom. Sőt, ahogy látom, ez a változat is jó még PC-hez is, szóval ha van a gépben bluetooth, akkor azzal is tudod használni. Mondjuk nem tudom, hogy egy 10 colos táblagéppel mennyire kényelmes, de Te tudod.
A többi játékra rákeresve meg nincs találat a Play-en.
(#24264) HoTaZo: Olvassuk el helyetted?
[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
CSR2-ben a Live Race-nél a Launch gombról tudnátok tanácsot adni?
Már nem kevés lóvét (játékbélit) veszítettem, mert nem jól kezeltem a gombot, a csaj megjelenik, amivel még több időt veszítek.
Van már két ajándék autóm, két másik amivel kezdtem meg egy T2 is, de csak a homokozóban tipegek. Tisztára értelmetlennek találom a szenvedésemet. Vannak pályák, melyek kéken (easy) vannak jelölve és elkenik a számat. A Live Race-ről nem is beszélve. Nagyon zöldfülűeket sikerül elkapnom csak.Van ez az oldal, de nem regényt olvasni akarok, hanem játszani.
[ Szerkesztve ]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
beg
veterán
Topik van neki? Mert napokon belül elindul európában és ázsiában, na akkor fognak letérdelni a szerverek
Meg nem lenne jó itt is minden másodikként azt olvasni.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
mzso
veterán
Melyik a legjobb sokoban program? A grafika nem annyira érdekes csak legyen sok pálya és jól lehessen kezelni. És ne legyenek förmedvény reklámok.
-
törölt tag
-
Kasya
nagyúr
Pokemon csak potival gyogyithato? Gyógyitalt hogy lehet szerezni?
-
robi1979
aktív tag
Nem vagyok egy nagy gamer, de gamepadot szeretnék venni pár játékoz ami tetszik. Szerintetek egy ilyen IPEGA 9023-as gamepad jó lenne nekem a Tronsmart Telos boxhoz is? Tronsmart Telost rendeltem meg mert arra állítólag van SD-ről bootolós kiforrott OE. Illetve van egy 5,5"-os telefonom, egy Chuwi 10,1" os tabletem, azokhoz is szeretném használni és olyan gamepadot keresek ami jó mindenhez. Leginkább Asphalt+a többi játékhoz.
-
törölt tag
Bocsi lejárt az időm, de hátha tudjátok a választ, a Governof of poker 2-ben, ha megnyerem az ingyenesen játszható várost és a bányáját, utána ott szabadon kártyázhatok amennyit csak szeretnék?: Vagy vége van a játéknak és ha megint játszani szeretnék akkor újra kell kezdeni? köszi, ha esetleg tud valaki segíteni. (ugye a teljes játékban nagyon sok városba lehet utazni, de a free-nél csak 1 város van és azt hiszem annak a bányája, ezért kérdem , hogy ha megveszem az ingyenesen játszható városban az összes épületet és a bányát tehát enyém lesz minden utána mi történik enged e abban a városban és a bányában továbbra is pókerezni , nyílván ha nem játszhatom az ingyenes városban szabadon akkor nem is játszom végig a játékot, ezesetben inkább letöltök 1 video poker-t)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Von Alfred #24239 üzenetére
Ilyet én is kerestem, de én csak olyat találtam ami internetes, offline-t nem találtam pedig vagy félóráig matattam a playen.
Tudtok valami jó offline pókert, vagy video pókert?
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Hali!
Valaki játszik a Lifeline: Whiteout-tal? Én most fejeztem be és azt kell mondjam, ez az eddigi legjobb a 4 közül. Az első nagyon tetszett, mert új volt. A Silent Night számomra nem volt izgalmas, a Lifeline 2 pedig nagyon elvont volt, de élvezhető.
De ez a Whiteout eszméletlen! Storyban is ez tetszik a legjobban és a lehetőségekben is. Körülbelül 12 féle befejezést csináltam meg. Nyilván ezek közül sok hasonlít, de ahogy eljutunk oda, az mindig más. Mivel kb 20 perc játék után meghaltam, így feloldódott a fast mode, nem kellett végigvárnom amíg alszik az ember, vagy kutat valami után. Így gyorsan le lehetett nyomni.
Most kicsit drága, de nemrég akciós volt, én is akkor vettem Aki szereti a Lifeline sorozatot, az mindenképpen próbálja ki, érdekelne, hogy ki van azonos véleményen velem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Von Alfred #24237 üzenetére
Turn-based?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Von Alfred
csendes tag
Tudnátok ajánlani valami jó startégiai játékot , ami nem igényel internet kapcsolatot? Eddig az összes amit találtam mind netet kért
-
törölt tag
Lords egy kicsit más lesz, ARPG. Már ha szabad következtetni a nem mobilos verzióból.
Amúgy tényleg sok van, de szerintem kibrándító grafikával és/vagy trágya szerverrek. Vagy éppen nulla fejlesztéssel. Sajnos az ázsiai verziókat ilyen játékoknál sokkal nagyobb ütemben fejlesztik...
-
törölt tag
Én ismerem, csak a játék nevében van a kérdőjel.
VIBO:
Lords Of The Fallen is hasonló lesz, csak más motorral.[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz jonnyjoker01 #24222 üzenetére
abszolút
Én is e tudnék képzelni egy kicsit "komolyabb" kinézettel valami ilyesmi stylusú játékot. -
MODERÁTOR
Mi a probléma vele? Én 42 évesen nagyon élvezem. És nem, nem gyerekes a játék (ez egy puzzle), csak max a kinézete.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
veterán
Három éve vettem meg, de épp nem rég játszottam újra, nekem nagyon bejön.
Az új részek már nem annyira...Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
Maxtreme
addikt
Egyébként ebben a HIT-ben a lefutott pályák nehézségi szintjét nem lehet valahogy állítani?
Mert a hasonló játékokban mindig volt (van) ilyen lehetőség. -
törölt tag
válasz Maxtreme #24212 üzenetére
Olyan játékokban, ahol ennyire elkülönülnek a kasztok tulajdonságai, szerintem tök mindegy ki mit választ.
Bár ha nincs kosztüm, akkor szinte mindegy a karaker, mert csak egy brutális páncélt látsz. Én szeretem a nagy kardos bengákat. Feltéve, ha van automata mód. Táv skillesekkel azért persze egyszerűbb.
-
törölt tag
Where's My Water? leárazva 359 HUF -ra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Maxtreme #24207 üzenetére
Friends point. Bár itt még nem láttam mire lehet elkölteni. Barátoktól jön (ha van), meg küldikből is lehet szerezni.
Hasonló modon lehet barátokat szerezni, mint Dungeon Hunter -ben. Viszont itt csak egy speciális pályán lehet barát. Kő gyűjtögetősön. Meg az egyik arénában.
Szerk.:
100 friends pontért lehet venni 50 staminat. Mást nem láttam.[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
válasz vgyuri #24201 üzenetére
Gyerköccel kipróbáltuk, 3km gyaloglás alatt kb. 3 lényt fogtunk be, és volt pár nevezetesség is amit megtaláltunk, kettőért kaptunk labdát, de másik kettőt hiába jártuk körbe nem fogadta el meglátogatottnak.
Pedig pontos a GPS a telón.
Mindegy, elvoltunk vele. Várjuk a level5-öt hogy több lehetőséget kapjunk a játékra.
Szimpatikus hogy kimozdít a szabadba. Valami hasonlót kerestem korábban is.
Egyet találtam, most a neve nem ugrik be de valami zombis futóprogi, amit füllhallgatóval kell tolni, ott van sztori is.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik