- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Új cross platform játék. WoW szerű mmo. Meg béta, de az accountot meghagyja a későbbiekben is.
-
Amur
addikt
válasz HoTaZo #25696 üzenetére
Nálam a KOplayer vált be, gmail fiókonként külön-külön mentéseket csináltam benne, így sokkal könnyebb váltanom mint a google playből ki-bejelentkezés. PC-én sokat kipróbáltam de nekem ez a legjobb.
[link]
Én clash royale-ozom rajta.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
Szoktatok forma1-es játékkal játszani? Amik a playen vannak elég bénák..
-
HoTaZo
addikt
Nem akarom elkiabálni, de egy kis pszichikai ráhatással és némi varázserő bevetésével sikerült életre keltenem a Leapdroidot. Úgy néz ki, hogy veszi az akadályt és teszi a dolgát.
Javaslatodat félreteszem a mellényzsebembe, hátha hamarabb kell megválnom Leapdroidtól, mint gondolnám.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz Maxtreme #25691 üzenetére
Be is vállalnám azt a havi 2$-t, ha pik-pak működne. Lehet, hogy az öregedő gépem is belejátszik, de vannak fenntartásaim a programmal.
Most a Leapdroiddal kísérletezem, de az alkalmazás telepítése akadályt nem veszi.Bozek: Reméltem és remélem, hogy nem kell egy komplett operációs rendszert futtatnom egy játék kipróbálásához.
Tervben van a Remix kipróbálása, de nem ez a gép lesz a legmegfelelőbb eszköz rá. De azért köszönöm a gondolatot!Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Tudnátok nekem javasolni ingyenes android emulátort windowsra?
Bluestacks pár nap után kidobta, hogy fizetős. Andyre ugrik a víruskergető...
Nektek mi vált be?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
batai15
félisten
Köszönöm srácok! be szereztem 1 -2 játékot ismét.
-
batai15
félisten
Sziasztok tudnátok mondani pár könnyedebb hack and slash vagy rpg szerű játékot ? Dungeon hunter nem adja viszont.
-
Kasya
nagyúr
Semmi extra. A linkelt apk tökéletes. Már van szerver is.
Annyi, hogy a játékban nem tudtam regisztrálni új accountot, csak a hivatalos weboldalon. Az valóban kell hozzá.Mondjuk a felbontás nem a legjobb, de a grafika tetszik.
A grafika gyönyörű, szvsz full PC adaptáció.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
sto1911
veterán
válasz underdark #25671 üzenetére
En 5.5-es FHD telon neztem, a 7-es tabom mar regi, nem indult el rajta.
Alapvetoen nem rossz az iranyitas, neha korulmenyes, pl. ha meg akarsz sutni dolgokat, akkor egyesevel hosszan nyomj ra, valaszd ki a sutest.
Craftolaskor es az inventory megnyitasakor megall a jatek, szoval nyugodtan lehet keresgelni.
Moddolni nem lehet sajnos, emiatt nalam szerintem hosszu tavon felejtos.
-
MODERÁTOR
-
WhiteWalker
nagyúr
Az hogy rossz irányba ment a játék fejlesztés az teljesen igaz , én is ellene vagyok.
Még szívesebben játszanék játszottam PS1-es jatekokkal androidon , csak elszállt egy nagyobb mentesen nincs kedvem elölről kezdeni.
Ennyit érnek a mostani iapos játékok... És igen , ebből a szempontból régen jobb volt... -
Kasya
nagyúr
Elder Scrolls legends beta elindult.
-
underdark
aktív tag
hali
nem probalta balaki a don't starve pocket editiont?"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
Saccco
nagyúr
Tank Masters
Alchemy tankokkal. Először az orosz tankokat lehet kifejleszteni, később az amerikaiakat is. Az amerikai tankokat fel lehet oldani pénzzel is. IAP van, tippeket lehet vásárolni, az amerikai tankokon kívül.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #25663 üzenetére
a fíling bró a FÍÍÍÍLÍÍÍÍNG
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Bozek
nagyúr
Az a baj, hogy a sok IAP, PTW, stb. elvitte a játékfejlesztést valami egészen rossz irányba. Itt csak a reklámmentességért kell fizetni, semmi más IAP nincs belerakva a játékba. A 8 bites kinézet meg épp azért van, mert azt akarták, hogy a régi JAVA-s játékra hasonlítson.
Az is hasonlóan nézett ki:
Egyébként régebben még sokkal értelmesebb játékokat adtak ki, ezért sokszor emulátorral játszok. Ott van például a The Lost Vikings, amihez hasonlót nem találsz Android-ra. Vagy a Goblins sorozat, ami szintén hasonló grafikával rendelkezik, az is csak egy port mobilra. Esetleg a PaperBoy, ami szintén egy szórakoztató játék volt, az Android-os próbálkozások meg semmit sem érnek.
-
törölt tag
Én is szeretem az ilyeneket, DosBox is külön élmény. Vagy hasonló app -ok.
-
Saccco
nagyúr
válasz Heisenberg69 #25659 üzenetére
The Bug Butcher korai hozzáférés, 259ft.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Heisenberg69
senior tag
Holnap jelenik meg egy jó kis játék.
SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
Finch87
csendes tag
Minecraft story mode ingyenes!
-
törölt tag
Új játék a gameloft-tól valami focimenedzseres játék, nekem nem jött be , de ha valaki szereti az ilyesmit és ért angolul annak jól jöhet.
-
interstate76
addikt
válasz HoTaZo #25648 üzenetére
Teljesen egyetértek, én sem szeretem a kerülőutakat. De azt, ha Magyarországon elvileg nem tiltott egy szolgáltatás, de csak úgy tudom igénybe venni, ha USA címet adok meg, azt nem tartom egy hatalmas nagy svindlinek.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
Bozek
nagyúr
Aki esetleg JAVA alapú telefonon játszott az Undercity-vel, az Androidon is átélheti ezt az élményt.
Kicsit sokszor jön el reklám, de 292 Ft-ért ezek eltüntethetőek, ami azért nem olyan nagy pénz. A grafika olyan retrós, de ennek pont ez a lényege.
-
Bozek
nagyúr
Ez rossz hozzáállás. Szóval ha más lop, csal, hazudik, akkor mindenkinek szabad? Vannak gyilkosok is, akkor én is ölhetek embert? Persze tudom, hogy ezek nagyon kisarkított példák, de a szabályok azért vannak, hogy betartsuk őket. Sajnos túl sokan vannak, akik épp az ellenkezőjét hiszik, legalább mi ne legyünk ilyenek.
(#25649) Kasya: Nem kell kamuzni az IP-t. A lehetőségek csak annyiban korlátozottak, amennyire a többi Magyarországon élő számára.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
De a nevedet nem hamisítod, az meg előfordulhat, hogy kimész 1 hétre az amcsi nagybácsihoz, és akkor ugye nála laksz. Természetesen senkinek sem ajánlom, hogy bekamuzza a kiutazást.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
interstate76
addikt
A nevet változatlanul hagytam, csak a címadatokat és a telszámot módosítottam (sztem utóbbit sem kellett volna), utána már engedett letölteni.
(#25642) HoTaZo Az égvilágon semmi, ördögtől való szörnyűség nincs ebben a dologban, de kikerülhető vele a régiós korlátozás. Ami amúgy is érdekes, mert - ahogy te is írtad - Magyarország ott szerepel azon országok között, amelyekben letölthetőek az amazon undergroundos appok, de ha Hungary van beállítva, akkor mégsem engedi.
Korábban, amikor a "Free App of the Day"-rendszer működött Amazonon, szinte minden nap csekkoltam, hogy épp mi ingyenes, és amikor tetszett valami, akkor gond nélkül le tudtam tölteni (Hungary volt beállítva, a valódi címemmel). Rengeteg jó applikációm van onnan (Pettson's Inventions Deluxe, Clarc, Servers Ultimate Pro stb.).
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
tomee007007
őstag
válasz Rigormortiis #25638 üzenetére
Beregisztrálsz és kész. Nálam már hibátlanul működik 2 éve, 640 fizetős appot/játékot gyűjtöttem eddig be.
Régiónál nálam UK van beállítva. Nem tudom most hogy megy a reg, régebben viszonylag egyszerűen működött. -
HoTaZo
addikt
válasz interstate76 #25641 üzenetére
"Use Fake Name Generator at your own risk."
Köszönöm.
Akkor már vannak más csatornák...Én azt nem értem, hogy mire van a lista ott, ha mégis letilt? Kinek ingyenes akkor?
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Chris Kiki
senior tag
Nálam meg azt csinálja, hogyha bármit szeretnék letölteni, Error 500 hibajelzéssel visszadob.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
HoTaZo
addikt
Nekem nem engedte a Sorcery szériát leszedni. Jobb oldalt ott egy szöveg "We're sorry
You are not eligible to purchase this app due to geographical restrictions. (Why?)"
Ha a why-ra nyomok ki jön egy lista és ha elegendő az angol tudásom, akkor annyit ír, hogy az alábbi listában lévő országok jogosultak az Amazonról letölteni. Ott van Magyarország is és mégse tudok letölteni. Nem tudom miért...Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Rigormortiis
veterán
válasz tomee007007 #25637 üzenetére
Mi kell ehhez az Amazon Undergroundhoz? Nem hiszek az ingyen ebédben, gyanús, hogy ennyi mindent adnak ingyen
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
tomee007007
őstag
válasz Rigormortiis #25634 üzenetére
Köszönjük a leírást
Én is tervezem egy ideje hogy neki látok...
Érdemes Amazon Undergorund-ról letölteni, mert ott ingyenes. -
Rigormortiis
veterán
válasz Saccco #25635 üzenetére
Attól függ. Ennek többszörösét is bele lehet tenni egy csomó free-to-play játékba. Mindenkire rá van bízva, hogy mivel üti agyon az utazásos/munkahelyi/iskolai szabadidejét. Én is rengeteget nyomattam a Need For Speedet és egyébként jó játéknak is tartom, de ugyanazokon a pályákon ugyan azt csináljuk, egyedül az autónk változik néha. Az idő elveréséhez ideális, mert tényleg szép, jól optimalizált és a futamok is elég rövidek, de semmi olyan nem történik benne, amire emlékeznénk fél óra múlva. Míg egy klasszikus játék portja ennél többet ad, még ha fizetni is kell érte.
Ja, még egy fontos dolog, amit az előbb nem írtam: Bárhol menthetünk egyetlen gombnyomással (harc közben is) sőt, ha alkalmazást váltunk játék közben, akkor automatikusan ment egyet. Kevés játéknál találkoztam ilyen kultúrált mentési eljárással.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Saccco
nagyúr
válasz Rigormortiis #25634 üzenetére
Azért a 20+ óra játékidő tekintélyes egy mobilos cím esetén, még ha port is.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Rigormortiis
veterán
Végigment a KOTOR. Megosztok vele néhány gondolatot, hátha kedvet kaptok hozzá.
Először is: Egy igazi klasszikust tarthatunk a kezünkben. Anno ezzel a játékkal indult el a modernkori rpgk fejlődése. Amit ma mass effectnek és dragon agenek ismerünk, ezek a kotor sikeressége miatt lettek olyanok, amilyennek szeretjük őket. Tehát ha valaki nem tudja hova tenni, ezekre a játékokra hasonlít leginkább.
Többségében tisztességes portot kaptunk, bár belefutottam pár grafikai és irányításbeli bugba, de annyira nem para. Helyenként kifejezetten tetszetős tud lenni, de csodát ne várjunk egy tizenéves játéktól. A hangulat jeles. A sztorit sokan dícsérik, de csakbazért, mert nem találkoztak a második résszel (ami anno sajna nagyon bugosan jelent meg a kiadó f.szsága miatt). Viszont itt van egy olyan fordulat, amit kevés játékban/filmben láthattunk eddig. Nem spoilerezem el, akit érdekel olvasson utána de a játék kétharmadánál garantált agyleolvadás lesz.
Az irányítást meglepően okosan oldották meg, nem vagyok oda a mobikos tapicskolásért, de itt elviselhető. Nettó 23-28-30 órával számolhatunk egy végigjárszásra függően 0ersze attól, mennyi mindent akarunk megcsinálni. New game + itt sajnos még nem volt, úgyhogy ne is várjuk.
Szerintem a teljes árát is megéri, de én pl pár hete zsákoltam be egy akció keretében.
Nagyon bízom benne, hogy a második részét (és az iosen nemrég debütált jade empiret) is elhozzák droidra!
-
Rigormortiis
veterán
Arról van valami hír, hogy esetleg az xcom 2-t is megjelentetik-e androidra?
-
Kasya
nagyúr
válasz Sanyi.mTs #25628 üzenetére
Pár hétig elvoltam vele. Nem HS koppintas, csak a jatek stilusa megegyezo. Annal szvsz sokkal egyszerubb a jatekmenet. A jatekmenet gyors, par perc.
En annak ajanlanam, aki a HS-t valami okbol nem szereti, de a stilust igen. Illetve valami egyszerubbre vagyik, de jopofara. A PvP is kiegyenlitett.
(#25629) silver star: ment offline is, csak a napi kuldiket nem adta fel, illetve a bolt es PvP se ment. Nem tudom ez valtozott e a mostani megjelenessel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sanyi.mTs #25628 üzenetére
A teló elég sok játéktól melegedhet, nekem a szakik azt mondták 1 bizonyos szintig nem baj sőt természetes. (nekem is szokott melegedni és azt mondták, ha nem kínzom órákig, akkor semmi baj ha melegszik 1 kicsit, majd pihentetem és hagyom lehűlni)
a játékhoz kérdés mielőtt feleslegesen telepítem: Offline is lehet játszani, vagy csak online?
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
megjelent a PvZ Heroes
kezdetnek 300M-át még letölt a játék.
kipróbáltam:
heartstone koppintásnak néz ki.
nekem lassúnak tűnik a játékmenet, lehet, h csak a tutorial miatt.
de mivel rendesen melegszik a telefonom, ezért már töröltem is.[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
válasz csadi0011 #25162 üzenetére
Megjelent a Mini Metro
1590 HUF. Sajnos ennyiért én nem veszem meg. Ha akcióban lesz, talán. -
törölt tag
Nagyon szépen kidolgozott, könnyen kezelhető online backgammon játék.
-
Maxtreme
addikt
Egész jóféle és szép oldalnézetes akció-runner game.
-
Maxtreme
addikt
-
Maxtreme
addikt
Srácok. Hogy van az, hogy én ezt a játékot megvásároltam, m a playen nem találom ha rákeresek (sem gépen sem mobilon).
Ezt amit linkeltem google-vel találta meg, és nem azt írja hogy megvásároltam, hanem hogy fizessek érte 1099ft-ot.
Viszont.. HA a telefonomba rámegyek a vásárlási előzményekre, ott megtalálom, és le is tudom tölteni, de ott teljesen mások az értékelések, frissítési dátum stb.Remélem érthetően sikerült leírnom így korán reggel
szerk: Meg is találtam ezt vettem meg anno.
Ez most mi?
[ Szerkesztve ]
-
felixo
őstag
Csináltam saját topicot neki :
Redmi Note 9
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #25607 üzenetére
Bal oldalon lent a Squad. Hungary a neve.
-
Maxtreme
addikt
válasz felixo #25572 üzenetére
Ez egy kicsit hasonló mint az egyik nagy kedvencem, a Major mayhem
-
Heisenberg69
senior tag
Valaki játszik az EGG INC. játékkal? Mire jó,és hogy kell használni a prestige után kapott soul (lila) tojást?
SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
felixo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest