- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
válasz
lkksioskdl3 #39326 üzenetére
Ez.... Ez....
Ez....
Á, hagyjuk.
Vagyis, izé...
Ez annyira cringe, hogy már jó..... -
MikeWazowski
veterán
válasz
kösz nem
-
Peaceliker
addikt
válasz
akarod mondani legbetegebb?
-
darkrock
aktív tag
válasz
lkksioskdl3 #39120 üzenetére
Ez tényleg jó volt, köszi
-
icemad
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #39120 üzenetére
Hát ez tényleg jó volt. Playpass miatt én is kipróbáltam. A kísérő szöveg zseniális, tényleg jó. A zenék is jók. Viszont annyira rövid az egész, hogy nem hittem el, hogy ennyi az egész. Így enyhén kérdéses számomra a 3 eurós ár, bár látszik rajta, hogy tényleg mindent beleadtak. Évek óta először érzem azt egy játéknál, hogy tehettek volna bele több töltelék pályát.
-
Kasya
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #38599 üzenetére
Incremental rengeteg van, kerdes, hogy az IDLE kategoriaba belefer-e neked.
Idle javaslatom:
Bacchus - jelenleg 350-ik vagyok. A reklammentesseg 3k forint, ami szvsz megéri (amugy opcionalis a reklam). Ha 0-24 megy a jatek, erdemes lehet a +bonuszt is megvenni 3k-ert, egyébként nem. Más költés folosleges és nem szükséges. Moddolt APK-t nem javaslom, mert a csalókat szó nélkül tiltják. Ezért is szeretem.
Mastar of Skills 2 - Aktív és IDLE egyben. Én eddig reklám és pénz nélkül játszom. Kicsit belassul 1-2 hét után, de nincs paywall.
Nordicandia - Semi-IDLE. Nem rég jelent meg a végleges kiadás. Figyel a fejlesztő az igényekre és kimondottan f2p modellé tette a játékot. Cross platform.Incremental pedig itt található. Remélem nincs családod és életed, ha ezt bevállalod.
-
icemad
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #38599 üzenetére
Bármelyik jó lehet, ha szűröd a reklámokat. Kicsit olvass vissza.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #38563 üzenetére
Megvan , köszi. Nem volt felrakva a GPlay játékok app.
Most már oké. -
Curtain
senior tag
válasz
lkksioskdl3 #38383 üzenetére
Köszönöm, akkor megveszem!
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
lkksioskdl3 #38227 üzenetére
Kipróbáltam, működnek a DLC-k azzal a módszerrel, amit fentebb írtam. Egy másik e-mail címmel igénybe vettem újra a play pass ingyenes időszakát és beaktiváltam a Dead Cells DLC-it, majd visszatértem a fő accountomra, amin nincsen play passom, viszont a Dead Cells alap játék meg van véve és tudom játszani a play passban beaktivált DLC-ket is, legalábbis az additional content menüben aktívnak mutatja őket.
Egyébként valóban nagyon nehéz játék, gamepad ajánlott hozzá. Igaz én a Pascal's Wager-t is végig vittem érintőképernyős vezérléssel és az sem volt egy sétagalopp.(Még mindig a legjobb Soulslike játéknak tartom telefonra.)
Hónap végén ez lesz érdekes mobilos megjelenés, ami az év elején megjelent PC változat szintén tökéletes átirata lesz:
[link]
Ez egy 2D Soulslike-Metroidvania keverék lesz (Soulsvania-ként szoktak hivatkozni ezen műfaj hybridre, ilyen pl a szintén nagyszerű Grimvalor című játék is.) -
MikeWazowski
veterán
válasz
lkksioskdl3 #35741 üzenetére
Nekem inkább az az Adidas táska link kellene.
-
Amur
addikt
válasz
lkksioskdl3 #35739 üzenetére
egy adidas hátizsákra mutat a link! (komolyan!)
(lehet ez az IAP?)
-
Bozek
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #35573 üzenetére
Azért ott van Play-en, hogy Hirdetéseket tartalmaz... Egy fizetős játék, amiben nem csak IAP van, de reklám is.
Mondjuk ettől függetlenül kipróbálom, mert az AdGuard azért megoldja a problémát.
-
citkar
addikt
válasz
Próbáltam utána olvasni, de nem találtam egyértelmű választ :van ezekben cloud save Google accounton pl, vagy más úton menthető a játék állása?
-
Kasya
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #35574 üzenetére
Oh, ez szuper
-
citkar
addikt
válasz
Ha most telepítettem, 3.22. után is elérhető marad számomra (mármint ingyenesen), pl ha telefont cserélek, vagy csak újrainstallálnám?
-
válasz
lkksioskdl3 #35270 üzenetére
Nem, a bolygók kicsik voltak, 3-4 bolygó is volt a képernyőn ahogy haladtál előre, lehet már nincs fent play store-on.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
lkksioskdl3 #35251 üzenetére
A folytatását próbáltam. A tájak magas grafikán lenyűgözőek benne mobiljátékhoz képest, a történet felépítése viszont vontatott, sokat kell beszélni npc-kkel, de úgy gondolom ezzel a játék engine-el nagyon jó openworld RPGket lehetne készíteni androidra. A harcrendszeren lenne még mit csiszolni, annak elég alpha verzio érzete van.
-
válasz
lkksioskdl3 #34650 üzenetére
Kihagyom, maradok a klasszikusnál.
-
rosejbli
senior tag
válasz
lkksioskdl3 #34650 üzenetére
1 kört mentem most gyorsan. Teljesen ugyanaz a feeling, mint konzolon nekem, az irányítást is egész jól megoldották, de azt még szokni kell.
-
válasz
lkksioskdl3 #26830 üzenetére
A Titan Quest szerintem jóval drágább, mint 2k, amennyiért most lehet megvenni.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
lkksioskdl3 #26830 üzenetére
A Botanicula magyar régióban is él. Meg is vettem.
-
csadi0011
őstag
válasz
lkksioskdl3 #26500 üzenetére
Én gondolkodtam rajta, hogy kipróbáljam, de féltem, hogy nem kérek visszatérítést, ha jó lesz. Ez tényleg sok érte.
Egyébként nem teljesen az eredeti PC-s verzió. "RollerCoaster Tycoon® Classic is a new RCT experience, combining the best features from two of the most successful and beloved RCT games in the series’ history – RollerCoaster Tycoon® and RollerCoaster Tycoon® 2" -
maross
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #26071 üzenetére
republique season pass 3420ft in-app purchase formajaban...hat ez meglepett..most kereshetem meg hogy lehet refundolni, sose csinaltam ilyet..
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
lkksioskdl3 #25433 üzenetére
nekem most sem engedi
-
válasz
lkksioskdl3 #24893 üzenetére
Szóval meg lehet lenni IAP nélkül?
-
maross
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #24829 üzenetére
Ez mar sajnos nem az a kategoria, királyi árut tudom ajanlani akorul, lehet egyedul is jatszani
.
-
maross
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #24824 üzenetére
gemklub (es mindig erdemes szellemlovas.hu es compaya.hu arakat is megnezni, ez a szentharomsag budapesten).
Egyebkent ha valakit erdekel valami társasjátékkal kapcsolatos dolog, a kihalt tarsasjatekos topicban lehet kerdezni
.
-
VD
őstag
válasz
lkksioskdl3 #24824 üzenetére
Csak külföldi webshopban láttam eddig.
(#24825) felixo
Plusz kártyalapokat tartalmaz (imitált keverés, robbanó macska a pakli elejére, első 1-3-5 lap átrendezése stb.). Ha játszol, akkor előbb utóbb fel is ajánlja a játék, hogy egy party-t kipróbálhass velük. -
válasz
lkksioskdl3 #24539 üzenetére
Tv boxhoz vettem, de a gyerek lenyúlta.
Én csak a giró irányítást akarom kipróbálni, de eddig sikertelenül.
A horizon chase- próbáltam volna most, de valamiért nem megy vele. Pedig benne van a kontroller irányítás.
Minőségére nem lehet panasz, kb ennyit tudok hirtelen. -
Bozek
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #24438 üzenetére
A DLC-t meg az IAP-ot azért ne hasonlítsuk már össze, mert nagyon nem ugyanaz a kategória. Semmi bajom nem lenne az IAP-al, ha plusz tartalmat adna az alkalmazáshoz. De ez a "vegyél aranyat" és társai már nem jók.
(#24426) Giinos: 3 havonta 1500 Ft, az a két év alatt 12 ezer Ft. Ennyiért már bőven kapsz PC-s játékot is... Ez a baj az IAP-al.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #24438 üzenetére
Hosszasan lehetne ezt ecsetelni , de ez már elég off lenne.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #24431 üzenetére
Félig igaz.
Pár éve, SNES, Ps1-2 , PC nagy korszakban nem volt DLC , sem IAP , még is megéltek a fejlesztők egy egy jól sikerült darab után amibol több milliót eladták .
Szóval itt a profitorientált világ a hiba a matrixban.
Ami régebben is megvolt , csak most elég egyirányú és erőszakosan tolja magát. -
törölt tag
válasz
lkksioskdl3 #24428 üzenetére
köszi
Én úgy vagyok ezzel, hogy nem fizetek a játékért DE(!) tudom , hogy a fejlesztőknek is meg kell élni valamiből a játék fejlesztése se kis idő és energia (gondolom) , tehát ha nem tolakodós a reklám és a játékot lehet net nélkül is játszani, ha épp nem olyan helyen vagyok ahol nincs net,(és éppen játszanék időt elütni) akkor felőlem reklámozzon én ingyen játszhatom a fejlesztő meg gondolom a reklámból pénzhez jut..
-
törölt tag
válasz
lkksioskdl3 #24325 üzenetére
Én mindegyiket megunom, fejlesztések ellenére is. Castle Clash bírta a legtovább, de nagy része volt ebben a társaságnak is. Jó volt a közösség.
-
Saccco
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #24322 üzenetére
A CSR2 is az, de nagyon ráfüggtem...
-
törölt tag
válasz
lkksioskdl3 #24016 üzenetére
Ez mennyire beteg játék... én a csirkével nyomtam...
Kék baseball sapkában.
-
Joccc07
addikt
válasz
lkksioskdl3 #23938 üzenetére
Köszi!
Ezeket mind néztem de nem indul el mert nem samsungom van.
-
hedgehog
senior tag
válasz
lkksioskdl3 #23734 üzenetére
Nálam működik, Underground app verzió: 6.6.0.200 build 6.6.93.12-1, Country USA-ra állítva.
A default szállítási címem magyar, de van a címeim között egy amerikai is.
Látom az ingyenes tartalmakat, meg a saját appokat is (próbaképpen letöltöttem a TrialExtreme3-at, és az in-app purchase is működött) -
tomee007007
addikt
válasz
lkksioskdl3 #23732 üzenetére
Belépek az Undergroundba, de az ingyenes tartalmakat nem jeleníti meg...írja h telepítsem az Undergroundot, v frissítsem...de a frissítésnél nem hoz ki semmit
-
plejik
addikt
válasz
lkksioskdl3 #23671 üzenetére
Amerikai. Anno meg a regisztralasnal is azt hiszem csak külföldi címmel ment.
-
plejik
addikt
válasz
lkksioskdl3 #23667 üzenetére
Nekem mindig azt írja, hogy frissítsek az underground appra, ez megtörtént, eleve azt telepítettem fel , és nem engedi letölteni..
-
icemad
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #23649 üzenetére
Kétféle irányítási mód van, szerintem a virtuális joy a jobb. Nekem nem volt vele gondom. Gyorsan reagál, a kiosztás meg olyan mint xboxon. Platformtól függetlenül szerintem az utóbbi idők legjobb játékai, főleg ennyiért.
-
Delerium
senior tag
válasz
lkksioskdl3 #22817 üzenetére
500e letöltés után csak léptek volna valamit ezügyben, a jogok engem speciel nem érintenek, jól szórakozom vele. Aztán ha egyszercsak kikerül a nevem valami kici oco kínai fogdában mint körözött egyén akkor majd aggódok
-
Delerium
senior tag
válasz
lkksioskdl3 #22811 üzenetére
Milyen téren fura?
-
Bozek
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #22600 üzenetére
Mindegyik alkalmazásnál más módszer van, de amelyikre szükséged van, szólj és megsúgom a módszert. De csak akkor tudom, ha előtte utalsz 3 ezer Ft-ot alkalmazásonként.
-
Danny365
őstag
válasz
Nem.
-
beg
veterán
válasz
Legálisan nem. Egyéb mókolásba meg ne várj tőlem segítséget. Mellesleg a fórum szabályzata is tiltja, ez nem olyan dolog, hogy ingyenes alkalmazás régiózárját megkerülöd.
-
beg
veterán
válasz
lkksioskdl3 #22592 üzenetére
Sehol. Rákattintasz, látod hogy nem annyi, tudomásul veszed.
-
icemad
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #22460 üzenetére
2012 óta nem frissítették? Az kemény...
Esetleg tudsz hasonló, de frissebb játékot? -
törölt tag
válasz
lkksioskdl3 #22330 üzenetére
Ez valamilyen társasjáték? Vagy soloban is lehet játszani? Sose hallottam eddig róla, de látom elég sikeres…
-
Saccco
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #20712 üzenetére
De jó, hogy mégse US only!
Most nézem 1-2 tényleg nem akciós nálunk.
-
Troy.
addikt
válasz
Meg lehet vásárolni ezeket a játékokat úgy, hogy ne töltse le az eszköz?
-
Mr X
veterán
válasz
Bakker, első kettő nem kompatibilis LG G3-mal, így mobilról megvenni sem engedi...
-
hedgehog
senior tag
válasz
Köszi a tippet!!
Én is láttam korábban, de akkor nem volt elérhető a cucc... úgy látszik kinyitották a geolockot -
beloadjoker
őstag
válasz
Ezek jó kis leárazások, ilyen alkalmazásokra könyvekre filmekre stb nincs a playben? Vagy van csak azt máshol kéne nézni? Ennyiért szívesen vásárolok
-
tomee007007
addikt
válasz
Köszönjük!
Néztem én is valamelyik nap az appsalesen, de oda az volt feltüntetve, hogy US only..
De ez így mindenképpen jó hír -
Ver'alor
tag
válasz
lkksioskdl3 #19720 üzenetére
Pont, hogy fps, de nem baj, majd lehet, hogy kipróbálom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mass Effect
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Suzuki topik
- Opel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest