Hirdetés
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
válasz
Saccco
üzenetére
A másodlagos profilomnál gond nélkül be tudtam állítani, viszont ezek után vissza se tudtam jelentkezni az eredeti accountomba, még a játékokban se tudott belépni. Most töröltem a telefonból a másodlagosom, így már működik a rendes, viszont eltűnt a szerkesztés gomb a Play Games appból, szóval ezen nem tudok beállítani semmit. Érdekes.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco
üzenetére
Gyanús volt az Assassin's Creed... Majdnem pont 1 éve emlegettem... Sőt utánaolvasva kiderült, hogy 2014 végén már volt soft launch, lassan tényleg lesz belőle valami...

-
Saccco
nagyúr
Úgy nézem végre lehet szerkeszteni a Google Play profilt. A Play játékokon belül be kell állítani, hogy nyilvános legyen a profil és akkor szint nézetnél a sarokban megjelenik egy kis ceruza ikon, ott lehet szerkeszteni.
Ezzel együtt megjelent a játékokba történő automatikus bejelentkezés is, a Play áruházban egyPlay játékok ikon jelzi a lehetőséget az alkalmazások mellett.
Illetve mutatnék még 5 érdekesnek tűnő játékot:
DEUL - Egy párbajozós játék multiplayer lehetőséggel.
Retro Shot - Egy pinball szerű izé, nem is tudom meghatározni mi is ez. RosszPCjátékok után szabadon, szemrákot okozhat.

Dub Dash - Érdekesen ötvözi a grafikát a zenével, a szemrákos kijelentés itt is él. Bár a Monster Ate My Condo talán verhetetlen szemrák témában.
Snowboarding The Fourth Phase - Snowboard trükkös játék, igényesnek tűnik.
Evo Explores - Monument Valley copy 650 forintért.

Még valami:
Tavasszal jön az Assasins Creed Identity (Launch Trailer), iOS-re kijött tegnap, Androidra érkezik $4.99-ért.

-
Jakesz
addikt
A Fahrenhit - Indigo Prophecy játék megjelenéséről tud valaki valamit? Tavaly januárban jelent meg iOS-re, és úgy volt, hogy jön Androidra is, de azóta se kép, se hang róla.
-
assemble
addikt
Radiangames jatekok olcson
-
Narxis
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
Ez a Clash Royal nagyon addiktív 😃.
Másnál is nagyon beleharap az akksiba? -
Dilikutya
félisten
-
Danny365
őstag
Megjelent a The Walking Dead: Michonne a Play Store-on is! (az első epizód, értelem szerűen)
-
zool1
őstag
Üdv!
A Csr Racing Classic -hez hasonló gyorsulási versenyes játékot tudnátok ajánlani? A keresőt használtam, de amik ott szerepelnek ajánlatok, az nem mindegyik hasonlít a fent említett játékhoz. Köszönöm!

-
Saccco
nagyúr
Jött androidra egy díjnyertes játék. Multiplayer, IAP csak design dolgokra. Érdekesnek látszik. Androidcentral cikk (angol).
-
B********
aktív tag
Tegnap este töltöttem le, első blikkre elég hangulatos:
[Assassin's Creed Pirates] -
citkar
addikt
válasz
hedgehog
üzenetére
Nem csak neked szól, Clash Royalos kérdés:
Van ugy a Battle deck, a kártyák, amiker random bedob és azok közül választhatok (Elixirért cserébe), majd ad helyette újat. A kártyás oldalon ez alatt van a Card collection, olyan kártyákkal, mint a Goblins, Spear goblins vagy vanm ég Valkyr-öm...na ezeknél hiába nyomok rá a Use gombra, a következő játékban semmi változás, vagy én nem találom, hogyan is kell ezeket használni, ebben kérnék segítséget. -
beloadjoker
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
ezeket sem muszályi feltenni... hát azért akkor eléggé megnehezíted nekik
-
Dilikutya
félisten
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Ha használod is őket, akkor ez bőven elég.

-
holozis_HUN
addikt
válasz
beloadjoker
üzenetére
Ezek vannak: Google Play, Chrome, Térkép, Gmail. Minden egyéb root és törölve

Amúgy akkor is, bármit meg tudhatnak rólad, ha akarják.
-
hedgehog
senior tag
válasz
Danny365
üzenetére
Dehogynem, toljuk páran a Clash Royale-t, az apk hamar kikerült szerencsére.
IAP nélkül is lehet haladni simán, de az tény, hogy most kicsit erőszakosabban tolja a Supercell ezt a dolgot, mert sokáig nyílnak a ládák, viszket az ujjad a skip fölött (iapból lehet gyorsítani a ládanyitást)
Egyébként fun játék, sok lapkombináció miatt sok seregvariáció van, csomó taktikával lehet harcolni. Az egyensúlyon még lehet javítani, de ez úgyis csak soft-launch még.
-
beloadjoker
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
gapps sem kötelező ám...

-
krystman
őstag
Ezt próbálta valaki már? [link]
The Silent Age.
-
Dilikutya
félisten
válasz
icemad
üzenetére
Mit frissítsenek? A nagygépes részeket sem frissítik 4 évig. A soha véget nem érő IAP-s gyűjtögetős szarokat frissítgetik folyamatosan, hogy mikor már a tököd tele van, hirtelen léphetsz egy szintet, meg vehetsz valamit. Ez egy rendes befejezéssel bíró konzolos játék mobilra portolva.
-
icemad
nagyúr
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
2012 óta nem frissítették? Az kemény...
Esetleg tudsz hasonló, de frissebb játékot? -
Leárazások a Play store-ban:
Lords of Midnight (a klasszikus 1984-es stratégia android portja)
Dungeon Raid (amolyan puzzle RPG) -
Danny365
őstag
Clash Royale-lal nem tolja senki? Korábbi Supercell játékokkal nem játszottam, de ez eléggé bejön.
IAP nélkül is játszható, mert igazából max csak nem nagyon haladsz tovább/fejlodsz, de játszani ugyanúgy lehet, hisz azonos szintű ellenfeleket kapsz (kivéve mikor nem).Hála a jó égnek olyan sincs, hogy várj x időt, hogy játszhass, bár pár menet után garantáltan felb#szod magad és kilépsz inkább.

Gondoltam arra is, csinálhatnánk egy ph-s klánt, csak 50 ember fér bele, annyi meg úgyse gyűlne össze, pár emberért meg nem kevés az 1000 arany, amit a klánért elkérnek.
Amúgy az acsik is idővel könnyen megnyithatóak.
-
Saccco
nagyúr
Pont ma értem el az utolsó achievementet (Feb.5-22.) a Zombie Catchers-ben. Nem játszottam túl sokat (naponta). IAP nélkül tökéletesen játszható, néhol idegesítő zombikkal. Összességében ez egy jó játék.
Perfect hunt: 313
Level: 44Most Alto's Adventure van porondon. 17 achi egyenként 5.000XP és már hat megvan.

-
Narxis
nagyúr
Mennyi jó játék van mostanában. Xenowerk, Alto's Adventure, GTA Liberty City, Zombie Cacthers stb. Bőség zavara.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Dilikutya
üzenetére
Játszol is velük rendszeresen és azért ajánlod? Szerintem nem, mivel a Classic-ot 2,5 éve nem frissítették és egy ideje Papaya belépést kérne, ha tudna. Helyette azonban van egy fehér ablak, aminél ha megnyomod a vissza gombot, kapsz egy szép FC-t. És ez nem azért van, mert reklámblokkolót használnak az emberek, ugyanis teljesen gyári rendszeren is ezt csinálja.
-
Dilikutya
félisten
válasz
slloyd
üzenetére
Prince of Persia Shadow & Flame
X360-ra jelent meg a Classic eredetileg valamelyik rész extrájaként. A 2. részt nem tudom, kiadták-e másra is mobilon kívül. Amazonon pontokért bármikor beszerezhető, akciózzák is, ingyen osztásban is volt már. Ezek az első két klasszikus PoP rész felújított változatai. Minden a régi, csak a grafika modern, talán a Sands of Time motorját kapták meg.
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ez mi?
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Ajánlanátok olyan játékokat amik 4,5 colon is élvezhetőek? Leginkább lövöldözős játékokkal játszok, de mást is meghallgatok. -
-
Bozek
nagyúr
Van az ePSXe, amivel PS1-es játékokat játszhat. Meg van a PPSSPP, amivel meg PSP-s cuccokat.

Ezek kezelik a kontrollert, én általában ezzel a kettővel játszok, amikor időm van. Meg még a ScummVM-el, de azt jobb érintőn, mert valamiért a kontrolleres irányításnál akadozva megy a kurzor.
-
IldiH
tag
válasz
Saccco
üzenetére
Köszi

(Nyilván egyszerűbbnek látszik, ha - az összefoglaló és a topik végigolvasása után - elvileg jártasabbaktól kérdez az ember. Miután itt sok minden nem derült ki az áruházban a tetszetős játékok leírásából próbáltam megtudni, hogy támogatja-e, illetve itt (meg egyéb androidos topikokban) esetlegesen beírtakat próbáltam. Sorban letöltöttem mindent és megnéztem, hogy működnek-e. Így nem találtam túl sokat, ezek a linkek most hatalmas segítség.
Azóta különben már bővült a kör, nem csak autósak érdekesek, a férjem ilyen válogatós
És ami tényleg offtopik: most már dual os tabletre is gyűjtöttem, mert a win-en ms controllert használ, androidon ipegát. Így jár az, aki ps-en szocializálódott
) -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Köszönöm, mostmár erre is tudom a választ! Milyen segítőkészek itt az emberek! Legjobb közösség ever!

-
Saccco
nagyúr
válasz
zozi8005
üzenetére
Play-en fent van, persze még nem tudom telepíteni (Oneplus One).

CSR Racing 2
(#22421) nyisziati:
Szerintem elfér. -
zozi8005
tag
Az Aerofly 2-höz remek frissítés érkezett ha valakit érdekel.
Minden téren szebb,jobb lett,G2-n teljesen röccenésmentesre optimalizálták. -
zozi8005
tag
Fiúk,bocs ha elszaladtam az esetleges információ felett,de mi a helyzet most a CSR2-vel?
Látom,olvasom hogy sokan játsszák már de nem találom az Áruházban.
Még nincsen fent hivatalosan? -
Saccco
nagyúr
válasz
nyisziati
üzenetére
&& (#21959) IldiH:
Pár perc (22) híján pontosan 1 hónap után jöhet a válasz, melyet nem tudtam, utána kellett keresnem.Van egy oldal, ahol kereshető formában fent vannak a gamepad támogatással bíró játékok: [http://androidgamepadgames.com/]
Létezik egy alkalmazás, amiben szintén listázzák a ilyen játékokat, saját bevallásuk szerint már több, mint 900 játék szerepel náluk:
Gamepad Games
Tippre van köze egymáshoz a kettőnek.Valaki szerint Top 5 legjobb MOGA kompatibilis játék. (videó)
Hasonló Top 5 - Phonejoy reklámba ágyazva - 2015 (videó)
100 Android játék bluetooth gamepad támogatással (videó) - Tételesen időpontra bontva, ez spec igen szép gyűjtemény és munka.Egyébként korábban volt már szó gamepaddel játszható játékokról, még én is emlegettem pl. a GTA Chinatown Wars-t.
szerk.: Beletettem a topik összefoglalóba is.
-
beg
veterán
válasz
nyisziati
üzenetére
Dombon ülő fűcsomó legyen az a tg aki hónapokra visszapörgeti a topikot, hogy nincs-e elvarratlan szál. De a megoldást elmondtam az előző hsz-emben, ha nem write only lennél már rég kész lenne az a topik (nettó két perc létrehozni, és topikgazda jogot kérni). Nekem lenne ott kérdésem, miért nem válaszolsz? Hihetetlen.
-
beg
veterán
válasz
nyisziati
üzenetére
Hozz létre egy kontroller támogatott androidos játékok szálat. Légy ott a topikgazda és válaszolj minden egyes kérdésre, légy Don Juan aki segít a gaz topiklakók által ignorált nőneműeknek. De ha kérhetem, ne vergődj itt tovább, mert ez lassan a szánalmas kategória.
-
nyisziati
veterán
Na akkor kezdjük :
1) "A helyzet az, hogy nem körülötted forog a világ."
Ki mondta? ÁLTALÁNOS tapasztalatra hivatkoztam, ami más topikokban jól működik - ezt leszámítva. Ez titeket minősít, és ezt a minősítést nem én adtam.2) "Azt honnan tudnánk, hogy közülünk hányan padoznak?" Rákeresve a "gamepad"-re, nem egy, nem két találatot dob ki ITT.
3) "Ez nem chat, ez egy fórum"
Hát ez az! Most visszanéztem és IldiH pont egy hónapja tette fel a kérdést. Ezalatt TÉNYLEG nem látta senki gamepad-es??? Vagy inkább magasról tett rá. Ahogy az én kérdésemre is.4) " Ha nem kapsz választ, akkor senki sem tudja a választ,"
1 hónap alatt se a SOK gamepad-es közül se. Nyilván hihető.5) "vagy aki tudja, az épp nincs fórum közelben. "
Szintén 1 hónap alatt.RÉSZEMRŐL meg ennyi. Na pá.
-
interstate76
addikt
válasz
nyisziati
üzenetére
Miért, miből gondolod, hogy itt tucatjával vannak gamepaddel nyomuló emberek? Mert ha ez igaz lenne, akkor még igazad is lehetne, de ez abszolút nem egyértelmű. Sőt, számomra az ellenkezője sokkal valószínűbbnek tűnik. Mármint az, hogy kevesen gamepadeznek. Rengeteg ismerősöm nyomul(t) telefonos/tabletes játékokkal, rendkívül kis %-uknál láttam gamepadet.
Másrészt pedig csak ismételni tudom magam: ha valamire nem tudom a választ, akkor nem írok be semmit. És igen, kis eséllyel akár az is előfordulhat, hogy valaki tudott volna segíteni, de nem járt erre, vagy akár az is, hogy rossz napja volt és továbbgörgetett. És? Akkor p.raszt az egész topik? Ne már...
Részemről over.
-
akooos
veterán
válasz
nyisziati
üzenetére
Ha férfi, ha nő, ha kutya, macska. Ha nem tud senki válaszolni a kérdésre, akkor mit írjon? Annyira nonsense ez az egész, amin fel vagy háborodva..
Nem túl okos összehasonlítani egy szakmai topikkal ezt, hiszen ez nem egy műszaki cikk fóruma.
Ezen kívül nehéz ennél szubjektívabb topikot találni az egész lapcsaládnál... Honnan tudja bárki, hogy neked mi fog tetszeni? Honnan tudod, hogy ami nekem nem tetszett az neked sem fog?
Azért aranyos ahogy még neked áll feljebb

Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)