- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz
DrJaka #30944 üzenetére
1. Igen, de 100k ezüst legyen nálad, mert javításhoz, utazáshoz éledéshez is kell. Ha max lvl leszel akkor pedig 300-400k, mert rohadt drága lesz a sok wipe miatt a cuccaid javítása!
2. Igen, venni már nagyon drága, mert a szintedhez igazítja a dropot. Ergo ha majd lvl 55 (ez a max igaz most) leszel, már nem esik sajna olyan recept ami legendaryt adhat (lvl 30-39 recept). Ezért se árt pár kiskari, amiket sosem viszel lvl 49 fölé (mert nem lesz recepted csak rohadt drágán ahból)
5. Igen ha tankot akarsz csak azt. Az a baj én már töröltem a játékot miután eladtam az accom, de emlékeim szerint kell lenni a karakter statoknál egy advanced fülnek.
6. szintén nem emlékszem már, karakterlapon a stamina csik mellet lenne egy kis gomb és ott mutatja mire akarod használni a staminát, de elvileg egy npc ad választási lehetőséget melyiket akarod kitanulni!
7. napi küldik sok lenne leírni:
-
penge111
addikt
válasz
DrJaka #30920 üzenetére
Persze írok én neked párat:
1. ezüstöt ne költsd semmire, kizárólag gem-eket vegyél. Először kezdj lvl 20-as gemekkel, ezeket kell továbbkraftolni, amik ugye már nem csak statokat adnak így (str, dex, int stb.), hanem lesz dodge, critical attack, hit rating stb..
2. van a napi ingyenes lottó ticket, ezt szépen gyűjtögesd, ahogy olvasom most úgy van ha 90 percet vagy online, akkor 2 kapsz jutalmul. Ne váltogasd be minden nap, várd meg míg összejön 90, vagy a 120. Igen ez sok-sok nap. De ha egyszerre váltod be egy adott héten, alul láthatod, hogy bonuszként így rengeteg rewardot kapsz. Kb 90 beváltásánál végeredményként lesz 50-60 milla ezüstöd, és egy rakás frost, és demon ami a legendary itemek fejlesztéséhez kell.
3. a játék legszarabb része a legendary itemek beszerzése, sajnos ez nem esik instákból. Ezek a játék legerősebb tárgyai, mivel ezeket lehet bizonyos tárgyakkal egyre erősebbé tenni. Nos, instába azért járunk, hogy az ehhez szükséges fejlesztőanyagokat beszerezzük. 3 féle képen juthatsz a legendary cuccokhoz:
A. a lvl 30-39 közötti fegyver, armor, ékszer receptek dobják. (régen nagy volt a dropjuk, mára nerfelték, de még így is ez a legkönnyebb, és legolcsóbb útja a megszerzésének) Én úgy csináltam, hogy összefarmoltam 15-20 ugyanolyan receptet és hozzávalót, és egy napon legyártottam.
B goldot nem költesz semmire, gyűjtöd és ah-ból veszed a legendary cuccokat. Az árak változóak van ami 250k gold és van ami 1500K gold. Átlagban havi 1-2 legendaryt tudsz így beszerezni!
C a játékban valós pénzért tudsz venni kristályt, de lehet goldért is venni, vagy vannak olyan eventek amik adják. Jó tanács kristályt semmire se költs gyűjtögesd szépen. Nagyon-nagyon ritkán adnak olyan tárgyat, ami garantáltan legendaryt dob (fekete péntek, cyber hétfő alkalmával volt idáig) rengeteg kristályba kerül, és csak egyet lehet venni belőle karakterenként, na erre szépen spórolj!4. dps warrior kerülendő, mert mikor még toltam nagyon kevés dpsre volt képes. Ahogy olvasom tankot indítottál, szuper mivel tank a legkeresettebb instákba, és a keményebb eventekre is! Ha dpst akarsz, akkor a maget javaslom, mert ő offhealkent is nagyon keresett!
5. mivel tankot indítasz neked nagyon fontos, hogy olyan gemeket gyárts ami a dodgera ad, illetve hogy a HP-d nagyon sok legyen, és defed. Ugye az agrot tartanod kell, ez eleinte egyszerű lesz, de későbbi instákba a bossoknak van egy resistje, ami miatt az ütéseid nem találják el mindig. Ennek azaz oka, hogy 97% a hit ratinged alapból sokan nem foglalkoznak ezzel, és csodálkoznak, hogy egy raidbe se kellenek mert vagy szar dps-t tolnak, vagy tanként nem tudják tartani az agrot. Teendő 110% hit rating elérése, ezzel nem hibázik soha a karakter támadás esetén szépen tudod tartani az agrot. Szintén gemekkel kell ezt elérned majd.
6. minél előbb maxolj ki egy szakmát. Mivel a szakmával tudsz goldot farmolni.
7. minden nap csináld meg az összes napi küldit,ezt lehet melóhelyen, hiszen automata követési rendszert használ a játék. Ez szintén azért kell, hogy goldot és staminát farmolj. Staminát kizárólag szakmára pazarold, hiszen abból lesz terméket, amit eladhatsz!
8. Egy elég ütős goldfarmolási módszert árulok el, itt is működik. A játékfejlesztőinek a célja, hogy minél több valódi pénzt költs a játékra, ennek érdekében nincs szabad árucsere mint a wowban. Ergo nem tudod a karakterek között mozgatni a goldot. Sőt az AH-ban azt se látod, hogy ki rak be eladásra bizonyos terméket, ezzel is az a cél, hogy megakadályozzák a könnyű goldszerzést. No, két lépésében írom le a rendszer kijátszásának a lényegét.
(B) 1 lépés(/B) hogyan termeljük a sok goldot: ez egy crosszplatform játék android, ios, és pc-n is fut. Pc a legjobb módszer erre. Szóval csinálsz egy főaccountot ezen lesz a táp kis karid, akit a legerősebbé akarsz tenni, ergo neki kell a sok gold! Szóval megvan a főkarid és már mondjuk max szintet eléred vele, akkor gyártasz mellé 5-10 másik accountot. (ez a te időd függvénye) Mivel a játék autofollow rendszert használ, ezért belépsz a főkariddal és még 4 másik kis accounttal, hiszen egy partyban max 5 fő lehet (kivéve a raideket), és szépen megcsinálod a napi küldiket velük. 1 óra alatt 4 kiskarival végzel és szinte nem csinálsz semmit, mivel a küldizés automatikus, még a főkarid is automatán csinálja a napi küldik zömét, így a kicsikkel és a nagy karikval is csak pár percet kell foglalkozni. Anno kiszámoltam legrosszabb esetben egy kiskari 4-5k goldot termel, ez eventenként változik, deeee mindig van event amikor kis dolgok esnek a napi küldik ládáiból, ha 3-at beváltasz belőle egy npc-nél akkor random dolgot kapsz. (lehet silver, hátas, gold, 0.000001% esélyel néha legend stb..) Ebből a gold ami értékes számunkra eshet 8888, 12888 sőt 58888 gold is. Mivel sok karaktered így 1-2 naponta valamelyiknek sikerül ilyet produkálnia. Oké van egy rakás altod, tele vannak idővel goldal, de hogyan juttatod át ezt a főkaridnak, ha ezt a programozők ellenítik! Következő pontban ezt írom le neked.
2. lépés altokról, hogyan viszed át a goldot? Egy biztos módszert találtam, én a növénygyűjtésszakmát választottam, növényből tudsz ugye armorhoz szükséges alapanyagot gyártani (valami cotton volt a neve lvl 40-es cucc). Ebből mindig kevés volt az AH-ba és szépen fel tudtad az árát strófolni így nem 160 goldért adtam darabját, hanem 1000-1200-ért. Azt tudni kell hogy a programozók úgy csinálták meg a játék Aukciós Házát (AH), hogy csak az első két oldalt tölti be termékenként, a többit nem és ugye neveket se tudunk, hogy ki rakta be a terméket. Tehát ki kell várni, míg az adott termékből nem lesz már bent csak 2 oldalnyi, ekkor berakod a termékedet annyit teszel be amiből tudni fogod, hogy az a tiéd (pl 77) mivel zömébe 10, 99 van bent AH-ba a termékekből. Szépen berakod tehát a terméket a legmagasabb áron (persze itt is korlátozz a játékfejlesztő, de fel lehet csapni szépen idővel az árakat), kiskarikkal meg szépen megveszed és tádddá dől a gold! Én havi 1 millió goldot farmoltam így, és én a lassabb módszert használtam, mert melóhelyen mobilról ment a farm, tehát 1 főkarim volt és 4 kiskarim de egy accounton sajnos. tehát nekem napi 5* kellett lenyomnom a napi küldiket, Pcn ez 1 kanyar, mivel multi account esetén egyszerre tudsz belépni 5 karival és a foloww opcióval az összes karid együtt csinálja a napi küldiket.9. Legandary itemekről bővebben: mint írtam a játék legerősebb cuccai, de csak akkor válnak azzá, ha fejleszted azokat. A legendray cuccok közül 4-et azonban meg kell hogy vegyél majd goldért, ez legyen majd a 4 legolcsóbb (sajna ez bőven 1.5 milla gold lesz) Mint írtam a legendaryhoz kétféleképen juthatsz receptből és goldért vásárolhatsz. Sajnos a kettő között különbség, egyrészt a vásárolt picit szebb (bár ahogy olvasom bevezették a skinezést), viszont kizárólag a vásároltra tudod rávarázsolni az un. (L) settet ez 4 darabból áll, tehát 4 legendary cuccot AH-ból kell, hogy vegyél. Ez a játék legnagyobb előnyét adó set, nincs és nem is lesz tőle erősebb szerintem. Tankét nem tudom mi, de a magem dpst- irgalmatlanul megdobta és a legerősebb varázslat kasztolási idejét durván csökkentette. Szóval az első cél az (L) set beszerzése. A maradék legendary cuccokra meg az instákból eső tárgyakon lévő seteket kell rárakni. Sajnos az (L) set itemre való felkerülése is rohadt sok meló, mert rengeteg próbálkozás kell mire beadja a várva várt set statot, ehhez kell egy tárgy aminek darabja 10k gold és ezzel tudod a legendray cuccra rátenni set bonust, de ez random lehet csak 30. próbálkozásra lesz meg. Ide egy jótanács, hogy ne goldot pazarolj, nyilván már választottál a két frakció közül. Minden nap csináld meg a frakcióküldiket, mert így ingyen lesz a fenti tárgy a setbonus felrakásához.
10. Bocs, ha sok helyen zagyvának tűnik amit írtam, de nehéz erről az mmoról írni. Irgalmatlan sokat tudnék regélni a játékról, milyen trükkök vannak még, mire kell figyelni. De ezt majd kitapasztalod bújd a játék fórumát, keress magyarokat magas szinten. Illetve linkelek még egy jó kis youtube videóst, a srác sok okosságot mond!
-
penge111
addikt
válasz
DrJaka #30893 üzenetére
Én zéró iap nélkül lettem a szerver 79. legjobb mage
A top 1. gyerek egy koreai srác, a volt guildem tagja 20.000 (nem elírás) eurót költött a karijára. Szóval annyi a lényeg, hogy simán minden gond nélkül játszhatod ezt a játékot, akkor is a top playerek közé kerülhetsz, mint anno én, az is igaz sokat pörgött a játék (napi 10-12 órát) ezért is adtam el az accomat, mert nagyon durván függővé tesz! Persze a sok mmonak hála én rengeteg türkköt tudtam, amit az átlag user nem
-
Micsurin
nagyúr
válasz
DrJaka #30893 üzenetére
Teljesen jogos, bocsi, csak a nyelvvizsga tételek között kezdtem fetrengeni RR3-at nyüstölve, megörülve a szakmai napnak, hogy nem kell készüljek. Újabban túl sokat kockulok a telon nem lesz ez így jó....
A játékról már előre megemlíteném, Crossplatform, Steamen menni fog a fika a külsejére, de nem gépre lett kitalálva. Ha nincs kedved telon szötyögni vagy lemerült lehet gépen is.
IAP-pal kezdeném természetesen mivel F2P jócskán kijutott belőle, de sehol nem éreztem, hogy feltétlen kéne bármit is vennem. (Igaz nagyon End Game tartalomig nem mentem el, dungeonok stb, de nem tűnt fel, hogy példa okán XP booster vagy plusz currencyre kéne költeni, az itemek meg idővel Quest Rewardként vagy mobokból úgyis kiperegnek. A különböző + x% Mana/HP/Stamina potikat meg eleve hülyeségnek tartom általában.....)
Ha már feljött a drop és a quest reward, Szintezés - Questezés WoW stílusú, gyilkolászd a vadkanokat halomszámra. Cserébe egész jó a sztori ami körvonalazódik idővel, a grindelős questeket a klasszikus mellékküldetések kísérik, hozd el az amuletet, amit persze valami miniboss mögül a ládából kell elővarázsolni. Majd beékelődnek a "Beszélj xy-al, és gyűjts nekem xy cuccot."Hero oldal tehát szimpla MMORPG, a kötelező skill / talent rendszerrel. Ami érdekessé teszi a cuccot az a másik fele a játéknak a Villager mód, mivel "kellet vegyél házat", ezért lesz egy falu, ott tudsz majd kraftolni (különböző Professionok), social hubként is ezek a falvak működnek.
Visszaugrok most viszont a legelejére ami előszór szembe jön veled:
Az alap kasztokkal fogsz találkozni, Wari, Mágus, Hunter, Pap. Egyiket se kell gondolom bemutatni, kb mire jó.
Ami meglepett az a karakter kreáció, droidon ilyet még nem láttam (ebben a formában gépen se), többek között konkrétan házat is vehetsz mindjárt. A karakter külsejével kapcsolatban nem fogsz kapni félmázsa opciót mint egy TES játék esetében, ellenben a karaktered háttérsztoriját nagyon mélyen tudod buzerbálni. (Elsőre bejött, belekezdtem volna egy másik kariba akkor már inkább irritált.)Ami szintén tetszett, hogy végre egy mobilos MMO ahol nem kell "talpalnom" mert vannak benne mountok. (Alap lovak "ingyen" beszerezhetőek, a többi storeból vehető, de csak skinek a sebességük nem fog eltérni ha jól rémlik.)
Így ennyit tudnék összeszedni.
Ami még piros pont a játék mellet az a közössége, ha kérdezel jó eséllyel még választ is kapsz.(Nekem ez meglepő több év WoW után.)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
DrJaka #30593 üzenetére
Egyszer 500 óra körül vettem egy ládát mert már lelkiismeret furdalásom volt hogy ennyit játszottam vele de egy fillért nem hagytam ott nekik
Más:
Eszméletlen jó 2D platformer, a hangok, az irányítás, a gameplay tökéletes. Ma felhozta nekem a Play hogy néhány indie játék leárazás alatt van (ez is 1000 forint helyett 400 forint), azonnal lecsaptam rá és nem bántam meg. Tegyetek vele egy próbát!
-
Amur
addikt
válasz
DrJaka #30339 üzenetére
Kell hogy a háttérben is "termeljen" neked. Ha nagyon az elején vagy akkor elképzelhető hogy ez még nem látványos összeg, de minden belépéskor feldob egy ablakot hogy amíg távol voltál ennyit hozott a bánya, és duplázd meg egy videónézéssel.
Érdemes azt a fejlesztést nyomatni hogy a bányák is spawnoljanak bányászokat. Az nagyban növeli a hatékonyságot.(biztos levittek pár csajt a melósok, és besikerül percenként 10 gyerek!)
-
Saccco
nagyúr
válasz
DrJaka #27398 üzenetére
Mi az érték az Air Time mellett?
Akkor van Air Time, amikor a hullámvasút emelkedő után hirtelen esni kezd, ezt az értéket az elsőnél nem veszi figyelembe.
Nekem a max Air Time kettő lehetett és 0-ával sikerült megcsinálni.Ezek voltak a feltételek:
Bocs a pirosságért, már megy a fényszűrő.Próbálgatás közben meg lehet nézni, hogy melyik feltételeket teljesíti a hullámvasút.
-
Maxtreme
addikt
válasz
DrJaka #24889 üzenetére
Mind valami hasonló, és sztem a legjobbak közül valók:
Szerintem az egyik legjobb a témában
Nem pénzéhes stb. -
Kasya
nagyúr
válasz
DrJaka #24889 üzenetére
Volt egy hasonlo jatekmenetu es felepitesu jatek, de mar reg nem frissitik. Dragon Gems. Sokat szivtam vele, mert a fejlodes folyamán késöbb nagyon fontos a megfelelő elemű csapat összeállítása.
Talán a Puzzle Quest hasonló.
Engem most ez fogott meg
-
-
assemble
addikt
válasz
DrJaka #24262 üzenetére
Az apkmirror-t az androidpolice hostolja, ami a legmegbizhatobb es leghitelesebb oldalak kozott van, nyugodtan le lehet szedni onnan, onnan garantaltan nem fogsz malware-t vagy virust leszedni. md5 hash is hitelesiti a cuccot.
A frissites sem problemas, mivel az egesz jatek online, a szerveren tarol mindent, nyugodtan letorolheted es felrakhatod barhonnan, a Google accountodhoz menti a jatekallasodat folyamatosan.
Kasya: bizony fogyoeszkoz a pokeball, folyamatosan ujra kell tolteni pokestop-okbol. En mar ott tartok (10+ szinten), hogy el se dobalom mindig a haszontalanabb lenyekre oket, van h inkabb otthagyom oket. Egy pokestop 1 alkalommal tenyleg nem ad sokat (olyan 1-5, tipikusan mondjuk 2-3), de egyreszt 5 percenkent lehet latogatni oket, masreszt olyan helyre kell menni ahol sok van beloluk. Ma reggel pl egy darabom nem volt, azota meg lett 50+ belole egy kis gyujtogetes es takarekoskodas alatt, es kozben fogtam par eleg eros pokemont is
-
interstate76
addikt
válasz
DrJaka #23932 üzenetére
Ez a Hay Day is jónak néz ki!
Nagyon hasonlít a Township-re (nekem eddig teljesen kimaradtak ezek a fajta játékok). A City Island-re való rákeresés közben láttam meg az EA SimCity BuildIt nevű játékát, elsőre ez is nagyon bejövős, komolyabb tapasztalataim még nincsenek vele. Persze nyilván nem egy Cities: Skylines, de ez nem is várható el tőle.
-
Amur
addikt
válasz
DrJaka #23824 üzenetére
Nonstop knightban:
lvl17 vagyok, 68-as szintig mentem vele.
Én nagyjából egyenlően húzom,de a healing-es clone mellett tényleg nem sok értelme a defense-re túl sokat rakni, very hard boss sima ügy.
Azért nem érdemes bármelyiket is jobban húzni, mert mindig a szinthez kapod a cuccokat, és jártam már úgy hogy a weapon 30 szinttel magasabb volt mint a többi, erre adott egy olyan fegyót amin jó tulajdonságok voltak de közel 30 szinttel alacsonyabb volt, és egy szekért pénz kellett felhúzni...Ascend pedig tök jó, mindig várom az új fejlesztések lehetősége miatt amit a tokensekért vehetek.
Egy olyan lehetőséget hiányolok ami a clicker heroesnál volt:
egy idő után ne az elejétől induljunk hanem egy skill fejlesztésétől függően 10-20-30.szinttől.
(persze van potion amivel felgyorsíthatjuk az elejétől, de ha gyorsan is,de végig kell újra menni minden szinten újra) -
Maxtreme
addikt
-
saelin
veterán
válasz
DrJaka #16575 üzenetére
"Soft Reset / Reset / Sell Shares and Restart! = Option available in your Angel Investors tab, that wipes everything in your save besides your lifetime earnings, settings, and angel investors. Upon using this option, you will be awarded with the number of angel investors shown on the button, in addition to how ever many you already have." - kongregate forum
Vagyis a befektetőid is odalesznek.
-
Saccco
nagyúr
válasz
DrJaka #16549 üzenetére
Nem lehet visszaállítani (jelenleg).
Angel Investors:
K: Mit csinálnak:
V: Extra profit 2% / angyalK: Hogyan lehet szert tenni rájuk?
V: Az elsőt 44 milliárd dollár után kapod, de csak reset után.K: Mikor reseteljek?
V: Nehéz megmondani, elsőre 50-300 között, később ha duplázod az angyalok számát, vagy pl. hamar elérsz mindenből 1800-1900 darabot.K: Mikor vegyél angyalokkal elérhető upgrade-t?
V: Akkor célszerű, ha a befektetés az összangyalok számának kb.1%-a.Bővebben a fenti linken.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
DrJaka #15796 üzenetére
Leszedtem én is, sok időm még nem volt rá, unlockoltam az első pár decket, meg épp belekóstoltam a multiba. Ha az async módra gondolsz, az ilyen. Egyszerre több ellenféllel játszhatsz, nem vagy időhöz kötve (na jó, 24 órád van lépni), viszont cserébe az ellenfél sem, így bizony sokáig eltarthat egy játék. Azt még nem teszteltem, hány nyitott játékod lehet, nálam 5-10 fut most. Ami jó, hogy ha kifogsz több online embert, akkor szimultán tudsz játszani, csak lépkedsz az emberek közt. A normál, "szinkron" módot próbáltad? Elvileg ott pörögnie kéne rendesen, mondjuk kérdés, van-e ehhez kellő játékos bázis.
-
Bozek
nagyúr
válasz
DrJaka #14557 üzenetére
Attól függ, milyen platformot akarsz emulálni.
DOS: DosBox Turbo
Amiga: UAE4Droid
PSP: PPSSPP
Nintendo DS: DraStic
SNES: SuperGNES
PS1: FPse vagy ePSXE.Bár ez utóbbi kettőre én már a ClassicBoy-t használom, abban van még N64, GameBoy Advance, GameBoy Color, GameBoy, Nintendo NES, Sega (CD, Genesis, Master System) és Neo-Geo is.
-
saelin
veterán
válasz
DrJaka #14557 üzenetére
Annyi az egész hogy az iso/cso fájlt felmásolom a telefonomra, betallózom az emulátorba és kész is?
ps1-nél kb igen, de psp-vel macerásabb. Ott van, hogy egy játékhoz át kell állítani pár dolgot és csak akkor fut "jól". Psp-t annyira nem ajánlom mobilra, inkább a régebbi konzolokat szoktam híresztelni (nes, snes, gb, gba, ps1, n64).
-
saelin
veterán
válasz
DrJaka #12674 üzenetére
Igen, normális. Én lvl 25-nél járok és ott már tényleg lassú a fejlődés. Elképzelni sem tudom mikor érem el a lvl 80-at...
ollie
Az iappal itt semmire nem megy, csak goldot lehet venni, amit ki is tud farmolni ha kell. A shopban a cuccok randomok és ritkán van köztük hasznos. Kitartás kell ide nem pénz!(Azért fizetni, mert a fejlesztő rákényszerít... Az olyan játékokat kerülni kell.)
-
tomee007007
addikt
"A nap kedvezményei"-nél van...
Abszult nincs egyébként összehangolva a Samsung Apps, én 3 különböző készüléken (Note II, Note 10.1, Galaxy Young) nézem az appokat, de különböző a kínálat...
Sőt, ha pl megveszek a Note II-re mondjuk egy gameloftos játékot, azt nem tudom telepíteni a Note 10.1-re. -
Több válasz lehetséges, de leginkább úgy tudod meg, ha letöltöd mindkettőből és összehasonlítod. Valószínűleg több minden van az amazonos verzióban, mint a playesben alapból. Esetleg a playesben vannak reklámok is, az amazonosban meg nincsenek. Viszont egy biztos, hogy mindkettőben vannak mikrotranzakciók.
-
dejvid8
őstag
Akkor valószínűleg összegyűjtöm a 75ezret, hamarosan az is meg lesz. Pláne hogy holnap kapom a 6000-es napi bónuszt.
Ha megveszem az arany karaktert, újra akarom kezdeni az elejétől, hogy gyűjtsek pénzt és fejlesszem. Nos,a meccsek után ugyanannyi pénzt fogok kapni, mint első alkalommal ? Nem lesz olyan hogy pl 1250 helyett csak 250-et kapok? -
dejvid8
őstag
-
5381
aktív tag
Jaja, muszáj volt ennyit költeni. 3 csapattal(mindben egy-egy erősebb karakterrel) játszottam újra valamelyik lap utolsó pályáit, így mindig 1000 felett adott pénzt + a WBlogin ajándéka + a challenge-en is néha bedobott nagyobb összegeket. Sok idő, meg kicsit unalmas is, de jó lenne végigverekedni az összes pályát.
Az utolsó lap első két pályája viszonylag könnyű, a harmadik már nehezebb, onnantól meg már tényleg brutális... -
5381
aktív tag
Szerintem szerezd meg Raven-t, elég erős és egy kicsit magasabb élete van, mint Deathstroke-nak. Az utolsó lap pályáin nekem elvérzik gyorsan az EliteV silver karaktarem, valószínű több gold és elite szintűvel kell majd megpróbálni. Nálam a (Red Son)Deathstroke EliteIII szinten van, ide akarom felhúzni Raven-t és úgy megyek majd neki a 4 pályának. Csak sokba kerül....
Itt már 20000-es pofonokba is bele lehet szaladni, ezt nem állják az ezüst karakterek sajnos. -
Itt konkrétan arról van szó, hogy van a játékban valami bug, amivel vissza lehet vinni az időt úgy, hogy a program szerint még nem kaptad meg a napi bónuszt. A srác azért panaszkodik, mert hiába próbálkozik, így nem kap megint napi bónuszt. Aztán később valaki válaszol rá, hogy ez azért van, mert a szerver nyilvántartja, hogy ki, mikor kapott bónuszt, így nem lehet trükkel extra bónuszhoz jutni.
-
vatafakk
aktív tag
WB loginnal minden nap kapsz ajándékot, asszem magyar idő szerint 10:00-kor van a napváltás, valamelyik nap energiát kapsz, valamikor pénzt. Kb a 8. napon 10 000 pénzt ad már, egy nap viszont csak egy dolgot ad, majd holnap látni fogod a táblázatot, amikor belépsz.
Esetleg próbálj meg challenget nyomni (net kell hozzá), ha elakadtál az offline módban, sajnos ha a challengeben is elekadtál, akkor nincs más mód a pénzszerzésre, csak ha újranyomod a régi pályákat.
Én már az utolsó táblánál tartok a battlekban, ott 1200-at ad kb egy győzelem után, ott megéri újranyomni a pályákat, de ott 3 energiát vesz le egy harc, szóval unalmas, meg sokat kell várni hogy fejlődhessek. Challenge kb 3 hetente indul, de jó lehetőség pénzszerzésre.
-
Chance
tag
Az én tanácsom, hogy a bronz kártyákra ne költs, vegyél inkább ezüst karaktert. Erősebbek, több életerővel. Vagy zsákbamacskázol és veszel egy silver booster packet 35ezerért, amiben van 2 support card meg egy random ezüst karakter, vagy 40 és 50ezer közt veszel egy általad választott ezüst karaktert, itt is azt javasolnám, azt vedd, aminek a legmagasabb az életereje vagy a sebzése. Nekem pl a bronz Green Arrownak 19-esen van kb 1100 élete, az ezüst Arrownak meg kb 2100.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged