Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Jelenleg a C-OPS-ot nyüstölöm, még béta, kevés fícsörrel, de én rohadtul élvezem
Ami jó, hogy lehet pc-sek ellen is menni így nem annyira könnyű mint első ránézésre.Modern Combat 5 egy p2w szar lett pedig imádtam anno
(200 órát toltam vele tavaj nyáron, saját squadom volt, eszement jó emlékek fűznek hozzá, kár hogy elbaszták az egészet) -
zozi8005
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
CSR2-re is rápróbálhatsz.
Szerintem bár nem túl friss,de látvány terén a Dead Effect 2 sem vall szégyent. -
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ami jó lenne: valami final fantasy tactics-szerű srpg. És valami fps is. A modern combat 5 annyira nem jött be, de valami hasonló minőségűt ajánlhatnátok.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Damage401
üzenetére
Köszi, megnézem őket. Azaz az nfst már megnéztem, csak nem jutott tovább a töltőképernyőnél. Az értékeléseknél is írták, hogy ez a helyzet, de nem volt türelmem három percnél többet várni, úgyhogy repült is a telefonról.
Tudtok ajánlani még pár játékot? Egyenlőre a rr3at nyüstölöm, és az order and chaos 2t. Anno az első részt szanaszét játszottam wp-n is. A castle stormot is leszedtem, vitán is imádtam. Olyan játékok kellenének, amik ingyenesek, tartalmasak és nincsenek szanaszét tűzdelve iappal. Lehet, hogy túl sokat várok

-
törölt tag
Worms 2 Armageddon kapott egy leárazást 379 HUF -ra. Végre...
Meg egy érdekes kis játék Prune néven most csak 359 HUF.
Szerk.:
Nem ide való, de hátha valakit érdekel...WLD most 699 HUF -ra lett csökkentve. -
Damage401
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Mutatok egy párat, hogy teszteld a Vulkan APIt

HIT S7 re már jobb texturásat szedi le.
Illetve NFS No limit mire számíthatsz S7--en
-
Bozek
nagyúr
válasz
icemad
üzenetére
Mi a cél? Hogy szórakoztasson. Ha nem tetszik, nem kell vele játszani. Azért kíváncsi lennék, te mikkel játszol, amik annyira jók, hogy megütik azt a magas szintet, amire szükséged van...
Amúgy meg 3 játék után még sokat nem láttál. Legalább 5-ös szintig el kell jutni, akkor az úgynevezett Gym-eknél harcolhatsz mások ellen. Azt olvastam, hogy berakják az egymás elleni játékot is, amihez nem kell Gym, de arra még várni kell. Lehet fejleszteni a pokémonokat, hogy erősebbek legyenek, és harcban se mindegy, hogy melyik típusú pokémon ellen melyikkel állsz ki.
Egyébként szerintem pont ez az előnye, hogy nyílt világban játszódik és endless játékélményt nyújt. Jobb, mint azok a játékok, amiket egyszer végigviszel, aztán törölsz is, mert nincs benne több...
(#24379) air: Tőled is kérdezem, hogy mivel játszol, ami nem "hulladék". Mert lehet, hogy mások szerint meg az sz*r...
-
Rigormortiis
veterán
Mi most a legszebb droidos játék? Kíváncsi vagyok, mit tud az s7.
-
Narxis
nagyúr
válasz
icemad
üzenetére
Én szerettem a rajzfilmet de így felnőtt fejjel már abszolút nem érdekel. Egyetlen pozitívuma, hogy talán többet mozogsz bár már megjelentek a gps-t manipuláló xposed modulok kifejezetten ehhez a játékhoz.
Igazából te tudod. Feri a Droid Fan youtube csatornáján már 3 videót csinált róla, nézd meg hátha segít eldönteni, hogy kell-e.
-
Na vegre, mar nagyon vartam, hogy megjelenjen Android-ra es most vegre itt van!

Borderlands 2 [link] 5490 Ft
Tablagepemen igy nez ki:
FXAA-t kikapcsoltam. Ugyanugy, mint a Borderlands TPS eseteben, itt is van van minden:
- 4 fos online coop
- a grafika reszletesen allithato
- Google Play achievementek
- Google felhobe mentes
- voice chat
- nem levizezett mobilos valtozat, hanem a teljes jatek atportolvaSzoval a PS Vita valtozathoz kepest nem csak, hogy a 4 fos coop megmaradt, de,az FPS es a betoltesi ido is jobb.
Egyelore controller kell hozza es csak Shield tamogatott.
-
icemad
nagyúr
válasz
üzenetére
Azért kérdeztem itt, mert pl. playen is a sok cukorzabáló zombi qrvaanyázza azokat akik 1csillagot adnak egy ilyen programra. Azt hittem itt "megvilágosodok" és elmagyarázzák nekem, hogy mi a játék célja. Ha te sem tudod, de játszol vele, akkor bocs, hogy a lelkedbe tiportam...
-
icemad
nagyúr
Pokemon go-ról mi a véleményetek? Én már háromszor játszottam vele, de nekem valahogy nincs meg az a "játszanom kell vele" érzés... Ahogy én látom: Mész bele vakon a világba, néha jön egy nyomorult, amihez hozzávágsz egy labdát, és bekerül a könyvedbe...Oké, de mit kell csinálni? Mi a cél? Hogy lehet győzni? Ennyi a játék? Mert én napi 15-16 km-t gyaloglok melóban, ezután biztos nem fogok kolbászolni, ha ennyi a játék. Mert ha lenne célja akkor oké, de én még nem találtam erre utaló nyomot.
-
Bozek
nagyúr
Pokémon GO kapott tegnap frissítést, az APKMirror-ról feltelepített játék frissült a Play-ből, nem is kellett újratelepíteni.
-
Sanyi.mTs
addikt
múltkori akcióban a rayman fiesta run-t vettem meg, nálam az verte ki a biztit, h a fizetős app-ban is voltak reklámok (még ha saját is)
-
-
Saccco
nagyúr
Akció, kérem szépen akció!
-
Sonja
nagyúr
Dungeon Trap is finally here! Your treasure hunting adventure has just begun! Get as far as you can in a dungeon filled with traps and obstacles and collect all the treasure. Be careful approaching trapdoors, spike traps, arrows and many more dangerous stuff.
Enjoy Dungeon Trap 3D with the clean, minimalistic graphics.
Nem tűnik rossznak.

-
Sonja
nagyúr
Game features:
- A new dungeon every time;
- Hellish bestiary;
- Full range of weapons;
- Elite mercenaries;
- Level up your squad.Erre most ráfüggtem, de rendesen.

-
Rigormortiis
veterán
Egy s7 edge tulaja lettem. Wp-ről váltottam, úgyhogy pár dolog nem tiszta. Nem veszik össznek össze a game tuner és game launcher alkalmazások? Melyiket érdemes megtartani, ha az akku kímélėse a cėl?
Tudtok ajánlani minőségi, ingyenes játėkokat, amiknek nem kell folyamatos netkapcsolat?
-
fdisk
őstag
Aki játszik a the walking dead no mans landdel attól kérdezném.
Hogy lehet a jellemvonásokat (trait) fejleszteni?
Pontosabban az ahhoz szükséges, (nevezzük coinnak) coinokat megszerezni? -
törölt tag
válasz
Saccco
üzenetére
Néztem egy-két videón és szépen meg van csinálva, de máshol is írják, hogy gyengus, helyenként bugos. Mindegy, hátha valakinek bejön. Nekem is tetszett már meg 3+ pontszámos játék.
3.8 még annyira nem veszélyes.Szerk.:
Van egy másik játéka is, ezt mindjárt megnézem milyen. -
törölt tag
Back To Bad most 319 HUF. Amazon -on néha ingyen is dobálják.
-
5381
aktív tag
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Lehet egyenlegedről is vonatni, csak az univerzális számládat kell feltöltened hozzá. Itt választhatod, hogy a számládhoz írják majd hónap végén a feltöltést. Ha sikerült feltöltened, akkor már vásárolhatsz is róla a Play áruházban.
[univerzális egyenleg] -
krystman
őstag
A Skyforce Reloaded ben, hogy lehet megszerezni a 4dik csillagot vagy pontot? Már osszeszedtem a csillagokat, az embereket, stb de a 4dik pontot nem tudom osszeszedni sehogy sem. Mit kell csinálni hozzá?
-
batai15
félisten
otp, nálam megy
de amúgy nem nagy szám a játék. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
üzenetére
valakinek sikerült megvenni a Lost Journy-t?
Nekem ezt a hibát dobja:
Sajnáljuk.
A(z) Visa-3677 nevű hitelkártyádat elutasították. Kérjük, válassz másik fizetési módot. [BM-CPE-35]A bankom szerint az 1 Ft a bank ezt az összeget nem kezeli, mivel ezzel csak a kártyákat ellenőrzik.
Azt tanácsolták lépjek kapcsolatba a google-val
-
oAcido
aktív tag
válasz
batai15
üzenetére
Hi!
PPSSPP, az egyik legjobb PSP emulátor. ePSXe pedig PSX. Aztán amit még megvettem az a DraStick DS, My Boy! - GBA Emulator, John NES, John SNES.
Ezekkel mind tökéletesen lehet játszani. Egyedül a PSP emulátorhoz kell a neten beállításokat kereseni játékonként (nálam God of War és Dragon Ball Z - Tenkaichi Tag Team is jól fut, S7E).
Remélem tudtam segíteni

-
Just_Reboot
addikt
Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami alacsony hardver igényű játékot ami mégis szórakoztató és játszhatok melóban?
-
batai15
félisten
Udv ! Emulatorokkal kapcsolatban kérdezek.
A pap emulator mennyire használható ? P9lite telom van, és erdeklene hogy tényleg normálisan lehet e vele játszani ?
Illetve milyek az ajánlott emulatorok ?gba nintendo stb ? -
törölt tag
Monument valley-t a Galaxy Apps ingyenesnek hozza.
-
törölt tag
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Telenornál és a Telekomnál lehet számlára terhelni.
Narxis:
Szerintem vissza fog majd menni 1 dollárra. Ezért nem akarták teljesen ingyenesre. -
Sonja
nagyúr
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Igen, ilyen van a Magyar Telekom-nál és a Telenor-nál is. Itt lehet erről olvasni egyébként.

-
-
Viktor77
titán
-
Narxis
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem semmi, gondolom húzza a száját aki fizetett a Gangfort-ért bár az utolsó frissítéssel látni lehetett, hogy a vásárolható in-game itemek miatt muszáj lesz, hogy ingyenes legyen. Kontroller támogatás még mindig nagyon hiányzik pedig ígérte a fejlesztő. Ja meg szervereken is kevesen voltak szóval emiatt is lehet, hogy muszáj volt.
Az a Lost Journey jó féle de nem értem, hogy akkor már miért nem ingyenes? 1 HUF az semmi de legalább kell a bankkártya így a fiatalabbak vagy megfelelő bankkártyával nem rendelkezők továbbra is kiesnek miközben szinte 0 bevétele lesz.
-
törölt tag
Gangfort ingyenes lett. Frankó kis játék, 2D 8 bites.
Illetve ingyenes lett a Lost Journey is. Vagyis 1 HUF, tehát pénztárca kell hozzá.
-
Saccco
nagyúr
Jónak néz ki:
Dead Venture: Zombie Survival
-
Narxis
nagyúr
Sky Force Reloaded v1.20
What's new in 1.20:
* New level available - enjoy Stage 10!
* New tournament stage for the weekend!
* Brand new plane with a special weapon!
* Additional upgrades for Wing Cannons,
* Cloud Save is now more reliable,
* Lots of optimizations and bugfixes.
Thanks for playing Sky Force Reloaded - we'll keep on making new levels!
-
Sonja
nagyúr
Eldrian Legacy - Most jelent meg, és jó kis RPG-nek néz ki.
-
twi452
senior tag
válasz
Jumbozorz
üzenetére
a beta-ba csak founder packokkal lehet bekerülni
megjelenés után f2p lesz a szokásos prémium "fiók" megoldással
ami még különös, hogy prémium fiók nem az egész fiókodra vonatkozik hanem csak 1 karakteredrehogy megéri-e több karaktert csinálni amikor 1 karaktert is abszolút maxra fejleszthetsz mindenből? jó kérdés

mondjuk tényleg iszonyat idő és meló ezt véghezvinni de biztos lesz olyan aki megpróbálja
igazából a guild-oknak van nagy szerepe és ott leosztani, hogy ki mivel fog foglalkozni meg a területharcoknál is ők a főszereplők. Egész városokat ki lehet/kell építeni mindenféle műhelyekkel illetve mindenki vásárolhat magának egy privát szigetet amin tud gazdálkodni illetve építkezni.szóval a játék érdekes.. egyszerű de mégsem annyira

van benne potenciál.. kérdés, hogy elszúrják-e
ami biztos, hogy aug. 1-én indul az utolsó béta és feltehetően idén (télen?) azért már végre elindul az éles.
-
törölt tag
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Én mindegyiket megunom, fejlesztések ellenére is. Castle Clash bírta a legtovább, de nagy része volt ebben a társaságnak is. Jó volt a közösség.
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
üzenetére
Az kétségtelen, de tényleg nem történik benne semmi.
Én a Marvel: Avengers Alliance 2-t tudom ajánlani. Iap nélkül is játszható. Bár 3 hónap alatt ezt is meguntam és már csak pvp-zek benne. -
Saccco
nagyúr
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
A CSR2 is az, de nagyon ráfüggtem...

-
twi452
senior tag
Tapicskolva komolyabb dolgokra értsd harcolás főleg pvp nem jó

Arra hogy craftolgass és esetleg az alacsony zónás (nem pvp) nyersanyagokat farmolj vagy piacozz arra lehet használni tabon vagy mobilon ha fel lehet rakni.
Nálam az atomos chuwi vi8-en egész jól ment de rendesen izzadt és fűtött közben.A játék meg.. Hát van benne grind rendesen igaz a most következő utolsó bétára átdolgozzák a "fejlődés fát" és elvileg könnyebb lesz elérni bizonyos fegyvereket de a grind nemhiszem h kisebb lesz

Ahhoz h valaki mindent felhúzzon maxra el sem tudom képzelni mennyi időt kell beleölni
viszont lehetőség van rá, nincs besorolás h ha ezt kezdted akkor csak ezt vagy azt lehet.
És a játék elég erősen pvp orientált mivel a nagyobb szintű anyagokat csak pvp területről lehet szerezni
Item loot nincsen, minden fegyver ruha stb játékos által craftolt.
Ha jól emlékszem Aug elején indul az utolsó béta. -
kemotox
addikt
Üdv gémerek!
Hardveres kérdés, de szerintem ide való.
Valami jóféle BT kontrollert tudna valaki ajánlani? Minél kompaktabb kéne, és beleférjen egy 5.59ös telefon. (Redmi Note 3)
Ezzel az Ipegával szemezgetek a legjobban, de jó lenne, ha lennének média gombok is rajta. Ha be van dokkolva a telefon akkor ugyebár nem igazán lehet hozzáférni a hangerő gombokhoz.
Legesleginkább SNES, GBA és hasonló emulátorokhoz használnám, de azért kéne a dual joy, ha esetleg valami mobilos játékhoz jönne meg a kedvem.Valaki használ valami hasonlót?
Még a használt Dualshock 3 + telefontartócucc kombó is megfordult a fejemben. De jó lenne minél kisebb valami.Köszi előre is!
-
felixo
őstag
Tudnátok ajánlani vmi igazán jó autóversenyzős játékot ?
-
törölt tag
válasz
Saccco
üzenetére
Köszi,annyi mindent hallani már tényleg egy kicsit beparáztam ,hogy biztonságos e de akkor letöltöm az ingyenes képeket, mert a játék tényleg nagyon jó .

Egyébként természetesen józan ésszel gondoltam, hogy végülis miért trükköznének a készítők, rendes weblapjuk van rajta a címükkel satöbbi, meg talán a play legnépszerűbb puzzle játéka, de a kisördög nem hagyott békén.... köszi, hogy válaszoltál,.
-
törölt tag
válasz
oAcido
üzenetére
Én még ismerkedek a játékkal, egyelőre még nem minden tiszta. Egyébként ez is Netmarble, van a mobirum -on fóruma.
Szerk.:
Küldtem barát felkérést.
-
törölt tag
válasz
Saccco
üzenetére
Jaja, Flickr -ről szedi.
Amúgy most néztem vann ebben is puzzle darab elforgatás, csak be kell kapcsolni.
------
Más:
Marvel -es Future Fight -tal játszik valaki? Tegnap találtam, elég korrektnek tűnik. Több fejlesztési lehetőség, labor, ruhák, sok "hero" -val.Érdekes elgondolás, eddig hasonlóval nem játszottam. RPG, viszont 3 karakterrel tudsz menni egyszerre, mint a bunyós játékoknál lehet őket váltogatni. Eddig nem ismertem.

-
törölt tag
Sziasztok, nem tudom értetek e hozzá, és egy kicsit lehet amatőr kérdés is de nem hagy nyugodni, szeretném megkérdezni, hogy pl ahhoz a puzzle játékhoz biztonságos letöltenem a képeket amit linkeltem is? Nem kell tőle tartanom , hogy valami vírust is letölt? Ismétlem nem értek hozzá és lehet buta kérdés de nekem szöget ütött a fejembe, hogy kell e aggódnom vagy nyugottan letölthetem az ingyenes képeket? Különböző kategóriák vannak amikbe van pár kép és mindegyikhez lehet még továbbiakat letölteni, csak meg kell nyomni a képek alatt a download all-t tehát nem linkeket ajálgat letölti magának. köszi ha valaki válaszol!
-
Kasya
nagyúr
Valaki próbálta az Albion Online-t? Elvileg hét col felett telepíthető, de 5,5-ön így felment nekem. Igazából a játékélmény érdekelne.
-
Charx
senior tag
Asphalt 8ban, rámegyek a fél rámpára, és nem csinálja a dugóhúzót. Hogyan kell, mit rontok el?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ahogy én látom ehhez képest annyi a különbség, hogy a Ravensburgerben lehet állítani a puzzle darab tájolását. Ami kb. lényegtelen (szerintem). Illetve a grafika talán jobb, de vészes a Jigsawban sem.
Jigsawban jó sok puzzle van, jobban állítható a részletesség.
ollie:
Akkor annyira nem jó bolt. -
válasz
üzenetére
A Ravensburgerben tuti hogy nincs reklám. Amúgy van kb 10 "ingyenes" benne, ami valójában nem ingyenes, mert maga az app nem ingyen van. De ad valamennyi ingame currency-t is, amivel lehet még venni kb 5 képet.
(#24301) porterocka: a puzzle shopban van még néhány ingyenes, és abból az ingame pénzből is vehetsz párat. Egyébként nem, nem nyersz semmit, csak igazi pénzért lehet venni ingame currency-t benne.
-
törölt tag
Ha már Puzzle játék, szerintem ez a legjobb,ingyenes de ehhez képest nagyon sok kép van hozzá szép és igényes program, azt hiszem sajnos nem lehet kártyára tenni így elég nagy helyet foglal el főleg ha az összes ingyenes kép le van töltve. Jigsaw Puzzles Real
porterocka
köszi, akkor androidon maradok annál amit linkeltem, ha gondolod nézd meg azt is, ingyenességéhez mérve nagyon sok és szép kép van hozzá.
-
törölt tag
Volt információ a hozzászólásban, mivel ott van az is, hogy nem szedtem le. Ne engem találj be a hülyeségeiddel, mert nem vagyok rá vevő. Pont nem jellemző rám, hogy hozzászólást gyűjtögetek. Ez a téma így pont értelmetlen.
silver star:
Ennyi az ingyenes. Úgy látom, hogy bal oldalon állítható a részletesség, amivel együtt a nyeremény is változik. HA jól gondolom abból lehet vásárolni, de nem játszottam vele tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ami jó, hogy lehet pc-sek ellen is menni így nem annyira könnyű mint első ránézésre.
(200 órát toltam vele tavaj nyáron, saját squadom volt, eszement jó emlékek fűznek hozzá, kár hogy elbaszták az egészet)