Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octto1
csendes tag
Nem kérdeztem volna meg ha nagy lányokról lenne szó, akik saját döntésekkel rendelkeznek. Természetesen az ötleteket kislányok miatt kértem. Mégsem engedhetem meg, hogy játszanak a gaminatoron
-
törölt tag
Ismerem. Amikor a Hodor keyboard-al próbáltam a Stevie Wonder simulator-ba írni, akkor megvilágosodtam.
-
-
Amur
addikt
Első olvasatra azt hittem valami Multi-level rendszerbe akarsz belehúzni ahol játékról kell értékeléseket írni, egy egész pillanatra be is vettem hogy kezded a sort, aztán a második mondatnál rájöttem hogy te ennél kicsit mélyenszántóbb gondolatokat szoktál megosztani..

A google fordító szebben fogalmaz.
Igazából azon csodálkozom hogy sosem húzza fel magát az ironikus megjegyzéseinken.
Talán tudja hogy igazunk van, csak nem érdekli.. -
akooos
veterán
Mindkét linket köszönöm, nagyon hasznosak. A gyűjteményről még sosem hallottam, sok érdekes dolgot látok ott. Biztos találok olyan játékot, ami leköt net nélkül is 1-2 percre. Pl találtam egy tök jó autós játékot, Asphalt valami. 2 percet játszottam vele de tök jó!!!!!!444négy
Az Angry Birds nevű játék vicces, nem is értem, hogy nem hallottam eddig róla. Pár percre ez is lekötött már.
Mielőtt valaki komolyan gondolná: én értem az iróniát 
-
törölt tag
A playen sok Angrybirds van. [link] nekem megunhatatlan kedvenc amivel játszom, a friends itt lehet versenyezni nem csak ismerősökkel, hanem van liga rendszer is (rengetegen játsszák) ami még a telómon van az az első eredeti AB, illetve a season.
Ha tetszik próbáld ki a friendset,

-
törölt tag
TILTJA A SZABÁLYZAT, ajánlom a facebook szakmai topikot,
#28273) Bozek bővebben? PL az angrybirds friends-en nagy a kísértés,hogy belépjek mobilon nem akad satöbbi, ha bejön az a facebookos akármi, akkor nem kapja meg a jelszavamat? ehhez tényleg nem értek de ha biztonságos 1-2 játéknak épp lehet megadnám, pl a madarasnak köszi szóval maga az alkalmazás nem kapja meg a jelszavamat?
-
törölt tag
Nem véletlenül nem adom meg semmi ilyen app-nak sem a facebook jelszavam sem a google jelszavamat.
Angry birds friends-et is vendégként játszom. nem bízom semmi ilyenben, hogy megadjam a jelszavaimat és ennyi, max regisztrálok ha lehet. ..
Amúgy észhez tért a játék, szóval gyanítom nem érte el a szerverét.
-
karl00
csendes tag
-
törölt tag
Feltettem, hát ez valami hatalmas egy játék, első pár percben nagyon tetszik, pont az ami kell 1 kicsit kikapcsolja az agyat, van benne multplayer is, és ahogy nézegettem bármennyi kört játszhatok nem láttam,hogy életet számolna, azt még nem néztem megy e offline de gyanítom.
KÉRDÉS: ha valaki ismeri a játékot, ahogy látom van online emberek elleni mód is, ez jó? Vannak játékosok lehet rendesen menni online is?
-
Bozek
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
He ez vmi durvan megfogja a telefont. A GPU-t annyira nem is jaratja, de a CPU porog rendesen. A 60 fps folyamatosan felejtos, inkabb olyan 30 korul ingazik.
Max felbontas, leskalazas nelkul, S7 Edge.
Vannak benne bugok, pl. felveszek egy poharat, a taskabol kesobb kidobm es a metete egy szobor nagysagu lesz
-
janeszgol
félisten
Hú ez jónak tűnik, meg is vettem köszönöm. Ilyeneken futtatták, hogy S3 Mini, S2, Haier W910 (gyakorlatilag egy Sony Xperia V-nek felel meg). Legalábbis a hozzászólásokból ítélve. Szóval ma már bármin elfut.
Ha van még normális RPG, jöhet. (Persze amikor tudom nézem a topicot visszafelé, meg keresek.) -
Saccco
nagyúr
Valaki majd biztos elvállalja.

----------------
Más:
Marha jó ez aPocket Mine 2, kicsit sok még a menü benne, de remélem hamar átlátom, hogy ki-kivel van.

-
Bozek
nagyúr
Gyorsan be is zsákoltam, meg az első két részt is. Ha már annyira dicsérik itt az emberek. Az elsővel nekiálltam játszani, de kevés időm van, úgyhogy eltart egy darabig, míg végigviszem. Mondjuk az már biztos, hogy eléggé elgondolkodtatóak a feladatok. Beletelt egy kis időbe, míg rájöttem, hogy a számkombinációt hogyan lehet megfejteni a második pályán.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Arc Raiders
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Házimozi belépő szinten
- Ubuntu Linux
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

több ilyen kéne, ez már minőség!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)