Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Véreshurka
üzenetére
És beg: Köszi.
Csodás. :/Jelenleg az van, hogy az előfizes telefonról feltöltöm a dominósat, arról vásárlok. Az előfizesen nem akartam direkt vásárlás engedélyezni... Bizalmatlan vagyok.

-
Véreshurka
senior tag
válasz
üzenetére
Valahol mintha olvastam volna hogy maestro-val nem megy a play. Itt meg is erősítik. Esetleg még be tudod állítani, hogy az előfizetésedre terheljen a play. Én feltöltős vagyok, nekem megy úgy, hogy a feltöltött keretből vonja le az összeget.
-
beg
veterán
válasz
üzenetére
A következő hitel- és bankkártyákat adhatod hozzá fiókodhoz:
American Express
MasterCard
Visa
Discover (csak az Egyesült Államokban)
JCB (csak Japánban és az Egyesült Államokban)
Visa Electron (csak az Amerikai Egyesült Államokon kívül)
Elo (csak Brazíliában)
A Google Play rendszere által elfogadott kártyák a földrajzi hely függvényében változhatnak. -
törölt tag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Ez nem fogadja el a Maestro-mat. Ilyenkor mi van?
Van ennek topicja? -
Véreshurka
senior tag
válasz
22balu
üzenetére
Ha még nem próbáltad akkor nézd meg itt: Google Wallet, hogy minden rendben be van-e állítva. Hátha.
-
22balu
aktív tag
sziasztok
Most először próbáltam fizetős játékot letölteni...beírtam a kártya számom meg minden de a végén azt írja hogy MasterCard-3080.. nem jogosult...ez mi ?
bankkártyával fizetek mindig mindent. mi az hogy nem jogosult ??..

-
Saccco
nagyúr
válasz
Véreshurka
üzenetére
Az Evoland is jónak néz ki.
Viszont a Tin Man Games játékok nem jönnek be.
-
icemad
nagyúr
válasz
Véreshurka
üzenetére
Star Knight, ha tetszik a stílus.
-
22balu
aktív tag
sziasztok
játszik valaki a mortal kombat x el???ha igen kérdésem hogy az aktuális challengebol megnyert karakter később is fuzionálhato lesz? vagy elfog tűnni a card pack bol??
-
törölt tag
Valaki próbálta a Basket Fall játékot. nem lenne rossz, de a G4-emen akad...
-
Saccco
nagyúr
Akciós lista:
Alkalmazások:
Servers Ultimate Pro: $4.49 from $8.99
Framelapse Pro: $0.99 from $1.99
My Game Collection: $0.99 from $3.49
Fitness Point Pro: $1.99 from $4.99Játékok:
Evoland: $0.99 from $4.99
Mechanic Escape: $0.99 from $2.99
Zombie City Defense: $0.99 from $2.49
Puddle +: $0.99 from $2.99
SUBURBIA City Building Game: $0.99 from $2.99
Heroes of Steel RPG Elite: $1.99 from $3.99
Lifeline: $0.10 from $0.99
Lifeline 2: $0.10 from $0.99
Lifeline: Silent Night: $0.10 from $0.99
Battlestation: Harbinger: $1.99 from $3.99
Star Knight: $0.99 from $2.66
LEGO Star Wars: TCS: $0.99 from $6.99
Star Wars Pinball 4: $0.10 from $1.99
Star Wars: KOTOR: $2.99 from $9.99
Blood of the Zombies: $0.99 from $4.99
GA 1: An Assassin in Orlandes: $0.99 from $1.98
Caverns of the Snow Witch: $0.99 from $1.99
Bloodbones: $0.99 from $1.99
Island of the Lizard King: $0.99 from $1.98
House Of Hell: $0.99 from $1.98
Infinite Universe: $0.99 from $5.99
Trial of the Clone: $0.99 from $5.99
The Forgotten Spell: $0.99 from $5.99
The Forest of Doom: $0.99 from $1.98
Starship Traveller: $0.99 from $1.98 -
Maxtreme
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Őszintén szólva engem anno utoljára az angry birds 1 tudott lekötni huzamosabb időre..

Ez sem bírta sokáig (nálam sem). -
WhiteWalker
nagyúr
Ez az új Angry Birds eksön eszméletlen gagyi..
A tizedik pálya után meguntam aztán töröltem...
Már a madár jelenléte idegesített mikor megláttam.
A jelenlegi fradi sasra emlékeztet.
Nah mi van Rovio? Süllyedünk? -
VIBO
őstag
válasz
Véreshurka
üzenetére
-
Véreshurka
senior tag
Böngészőn belül belépsz az amazon oldalára és ahol beállíthatod a címedet ott én kitöröltem mindent, aztán beírtam egy US címet és ment. Fakename generator-ral tudsz US címet csinálni.
-
Mr X
veterán
válasz
Véreshurka
üzenetére
Köszi az infót, meg is vettem mindkettőt.

-
lkksioskdl3
aktív tag
Hali!
Kb 3 het jelent meg a Marvel: Avengers Alliance 2.
Anno Fb az első résszel sokat játszottam, aztán megjelent mobilra, de nem lehetett átvinni a mentést, emiatt nem akartam újrakezdeni.A második rész viszont javított a formulán és sokkal élvezhetőbb lett.
A játékmenet mint a korábbinál is körökre osztott harcból áll. Különféle nyersanyagok, tournamentek vannak, amiből karaktert lehet nyitni és hozzá tulajdonságok, boostokat.
Van benne iap, de simán játszható 30as szintig nélküle (én legalább is itt tartok és nem kellett). -
Maxtreme
addikt
Megjelent az Angry Birds Action. (első indításnál igényi a netkapcsolatot, de utána már nem)
-
Dot
őstag
Hello,
Tudnátok nekem mondani pár olyan játékot amit multiplayerben lehet nyomni buletooth-on.
Mindenféle kategóriából érdekel.köszönöm

-
VIBO
őstag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Hol állítottál be US címet?
-
Véreshurka
senior tag
Megy. Legalábbis múlthéten ment, azóta nem próbáltam. Tegnap romoltam, most nincs fennt, de estefelé felteszem és megnézem mi a helyzet. Előtte nekem sem ment, hiába állítottam be US címet. Múlthéten most újra beállítottam egy US címet, előtte kitöröltem mindent, feltettem az appot, valami frissítés félét csinált a háttérben és utánna már minden flottul ment.
-
VIBO
őstag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Neked megy az Underground?
-
Véreshurka
senior tag
70%-kal levitték. Sztem este megveszem.Ha valaki ismeri a Samu Galaxy Tab 2 7.0-t, szerinte mit várhatok a Kotortól azon a vason? NFS: Most Wanted gyönyörűen megy rajta.
-
beg
veterán
válasz
Véreshurka
üzenetére
Átlagban háromezer felett szokott lenni a KOTOR, tehát ez ahhoz képest egy szép engedmény.
-
Star Wars Pinball 4 69 Ft
-
Új terület! Víz alatti.

Welcome to Dark Lagoon! Dive deep underwater and catch the new swimming zombies!
Experience the unique underwater gameplay with salty zombies and dangerous sea creatures!
Freeze those zombies solid with the brand new Freezer gun!
Achieve the new divine rank and show everyone who’s the boss! -
lionshamlet
senior tag
Udv, puppy pop jatekkal jatszik vki?
Mennyi pontot ertetek el eddig benne? -
akooos
veterán
válasz
Véreshurka
üzenetére
Én az elsőt és a Silent Nights-ot játszottam. Mind a kettőben több befejezés van, tehát végigjátszhatod 5x és mind az 5 alkalommal más lesz a végkifejlet

-
Véreshurka
senior tag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Egyébként mekkora ezeknek az újrajátszási faktora?
-
icemad
nagyúr
válasz
Véreshurka
üzenetére
Köszi. Mindhármat megvettem, darabja 10 cent volt. Annyit megért.
-
akooos
veterán
válasz
Véreshurka
üzenetére
Köszi, a Lifeline 2-t meg is vettem

-
Véreshurka
senior tag
-
icemad
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
Én megvettem. A legnagyobb bajom vele, hogy nincs benne magyar nyelv. Oké, hogy így sem bonyolult, de azért na... Nem lenne az akkora meló...
A másik bajom vele, hogy az én USB-s kontrolleremet nem ismeri fel, így a vr móka elmaradt.Egyébként a játék nagyon rendben van. A hangok nem rosszak, a grafika lehetne jobb. Viszont az irányítást nagyon eltalálták. Egyszerű, kézre áll. A történetnek még csak az elején tartok, eddig csak nézelődtem, gyártottam a cuccokat.
Akinek tetszik ez a fajta stílus, tegyen vele egy próbát. Jó lesz ez, van benne potenciál. -
vtomi2
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Esetleg a Smash Hit?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Danny365
üzenetére
Nem ilyen volt. Valami csövön (?) belül volt, és jöttek szembe dolgok, aztán azokat kellett lődözni. De az is lehet akadályok voltak, amiket szét kellet lőni (oszlopok stb)
Tudom, nehéz, csak eddig kb 3x láttam úgy 4 hónapja, most jutott eszembe ez a játék, de már nem tudom, hogy hol láttam.
-
Danny365
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Ez mondjuk pont olyan, anno még megvettem.
-
csadi0011
őstag
-
válasz
holozis_HUN
üzenetére
CoD? Ott mindenki kocka, aki szembe jön.

-
mark!
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Tap game? (Nem fap
) -
holozis_HUN
addikt
Hali!
Tudjátok melyik az a játék, amiben valami kockákat kell lelőni, miközben veled szembe jönnek? Valami ilyesmi, bár eléggé halvány emlék van róla. Buszon jó szórakozás lenne

Köszi!
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Mortal Kombat X 1.60-ás verzió apk-ja nincs meg valakinek? Inteles procira kellene. Az ennél újabb verziók sajnos már nem indulnak el a tabletemen.

-
Fall-N
veterán
Itt a gameplay.
-
Fall-N
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Még nem sajnos. Most egyelőre nincs a számlámon pénz. Rákeresek a youtube-on hátha van in-game videó.
Nem is akarom elkapkodni, lehet hogyha megvenném és nem jön be később (+2 óra), akkor fölös pénzkidobás. Így jártam az Oddworlddel is. Egy ideig lekötött, utána ugyanazt kellett csinálni, így unalmas lett.
@felixio: Nem tudja senki még. Elő regisztráció van rá most. Külföldi portálok sem tudják a megjelenés idejét, csak "coming soon"-t írnak.
-
felixo
őstag
Angry Birds Action mikorra várható ?
-
HoTaZo
addikt
Mintha dolgoznának olyan emulátoron*, ami viszi a vitás dolgokat, de nem vagyok angolos, hogy értsem hol tartanak vele.
Kimondottan ez az escape land érdekelne, annyira megtetszett.*most nem találom a fórumot, ahol taglalták, de ezt találtam. Ez is a PPSSPP-re épül, vagy mi.

-
csadi0011
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Azt nem ismerem, szóval sajnos nem tudok segíteni. Vezetéken keresztül nem akadt meg. Lehet állítani az átvitel minőségét (FPS, felbontás, bitráta).
Ha van időd, próbáld ki, gyorsan megvan. SteamVR-rel is kommunikál, meg bármilyen játékot indíthatsz vele. Ha kipróbálnád, utána írd meg végül melyiket tartod jobbnak. -
csadi0011
őstag
VRidge
PC-s VR tartalom kiküldése telefonra (wifi vagy usb), de a telefon szenzorait használja.
Majdnem képes rá a Kainy is, de ez konkrétan erre van kitalálva. -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Tudnátok valamit mondani (linkelni) erről a PPSSPP-ről?
Ezzel futtatható ez a játék, ha már nincs androidos változata? -
Leárazások:
Tigris & Euphrates - nagyon jó társasjáték adaptációja
Evoland
Mechanic Escape
Gro Garden
Please, Don't Touch Anything -
Bozek
nagyúr
Bár nem annyira Android játékra vonatkozik a kérdés, de van köze hozzá és hátha valaki tud segíteni.
A PPSSPP-ben próbálom elindítani a ScummVM-et (mivel ott normálisan kezeli a kontrollert), de amikor játékot akarok hozzáadni, nem talál semmit. Felsőbb könyvtárba nem tudok lépni, mert lefagy. Valaki nem tudja, hogy hová kellene raknom a ScummVM-es játékokat, hogy lássa is az emulátor?
-
csadi0011
őstag
Megjött a multiplayer mód a Crossy Road-ba, de sajnos csak helyi hálózaton megy.
-
assemble
addikt
-
VIBO
őstag
Hali
Mondjatok nekem lecci olyan free gamet, ami ilyen varosepitos harcolos strategiai sci fi jellegu

-
Fall-N
veterán
Magyar fejlesztésű játék! The Abandoned. 4.6 az értékelése, így biztos nem lehet rossz.
Az Amazonnak azért is megéri, mert USA only, így nem árasztják el az egész világról. Meg gondolom ha már ott néz ingyen alkalmazást az ember akkor arra számítanak, hogy odatéved az ember a bolt részükbe is.
-
VD
őstag
Warhammer 40,000: Freeblade
Free to play
Mech-es zúzda, RPG elemekkel. A robotot rongyá lehet moddolni és tápolni. Nagyon látványos, de faék egyszerű játékmenet (mész, lősz, aztán a boss harcnál meg nyomol, huzogatól mindent amit érsz!). IAP van dögivel, de egyelőre pár óra játék után még lehet haladni.
Videó: [link]
-
csadi0011
őstag
Van egy régi játék. DOS emuval szoktam játszani, de borzasztó kényelmetlen. Erre keresek alternatívát.
A játék neve Crazy Colors, de sehol nem találok róla infót. Logikai játék. A lényege, hogy labdákat kell színezni eszközökkel. A játék megmondja, hogy hány darab, milyen színű labdának kell leesnie a földre. Vannak kezdő labdák, és vannak eszközök, amikkel tudjuk irányítani és színezni a labdát.Ismer valaki ilyet?

Ennek a pályának pl. az a megoldása, hogy fehérből pirosat, pirosból rózsaszínt, rózsaszínből kéket, kéket duplázni, aztán egyik kékből sárgát. Oda kell rakosgatni fentről lefele az eszközöket. Fentről lefelé esik a labda. -
Véreshurka
senior tag
Van esetleg valaki aki használ a telefonjához kínai XBOX 360-hoz tartozó wireless reciever-t? Ha igen és jól is működik kérhetnék egy linket hozzá? Vagy esetleg original jóárasítotthoz...

-
akooos
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Én letöltöttem az amazon appot, letöltöttem benne az underground appot és a keresés közben rányomok a search in underground apps-ra. Sima USA-t választottam ki regisztrációnál és az appon belül regisztráltam. De letölteni továbbra sem tudok semmit, mert frissítést akar felajánlani, ami nem létezik..
-
icemad
nagyúr
Nálam pl. eddig írta az underground, hogy egy program mennyibe kerül, az át volt húzva, és oda volt írva, hogy free. Most ilyeneket nem is találok! Milyen címmel kellene használni, hogy jó legyen?
-
underdark
aktív tag
hali
nincs valami lista a magyarul elérhető játékokról?
vagy pár címet tud valaki?
Jewel Fight, Empire Four Kingdom
ezt a kettőt tudom
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bankkártyával fizetek mindig mindent. mi az hogy nem jogosult ??..

70%-kal levitték. Sztem este megveszem.

)