Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Pontosan ezt akartam én is mondani (írni)..
Mondjuk már a vadászattal mint "sport" sem értettem egyet soha, szal ja. Nem én vagyok a célközönség. -
törölt tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Miért?
Szép grafika, folyamatosan frissül, és egy fillér nélkül is játszható... -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A google accountodban megadott lakóhely számít, nem a telefon régiója.
-
törölt tag
Best game: DEER HUNTER 2016
-
sqpp
őstag
N6-ra tud valaki valami jó gamet?

-
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nálunk valszeg nem akciós.
-
csadi0011
őstag
Goat Simulator leárazás: 390 HUF
-
jonnyjoker01
veterán
Ha vásárolsz IAP-ot akkor támogatod a rendszert, ezek után magadra vess.
Én is vettem már játékpénzt, de legtöbb esetben az sem volt elég bizonyos játéknál ahhoz, hogy továbbhaladjak ezért sokszor visszatérítést kértem az extra pénzéhes játékoknál. Kb 2 ezer forintot hagytam ott eddig amit csak azért vettem, hogy támogassam a fejlesztőket 2 olyan játék esetében amivel több 100 órát játszottam. De a maradék lehúzós mai játékoktól az utolsó cseppig minden fillért visszakértem.
-
nyisziati
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
Szia! Én is használok gamepad-et, de újrakonfigurálással (eddig) nem próbálkoztam, inkább megtanultam a játékhoz a kiosztást.

Próbáld meg feltenni a kérdést az Android alkalmazások topikban, hátha valaki tudja a választ.
(megnéztem gyorsban a Play Store-ban mindenesetre, de nem találtam használhatót)
-
norbert1998
nagyúr
Üdv!
Van-e olyan alkalmazás, ami (akár root segítségével) képes az USB-s kontroller remap-olására, azaz a gombok újraosztására?Van egy olyan gond, hogy Marshmallow ugye felismeri szépen a kontrollert, de a játékok is meg minden, az összes gombot variálva ismerik fel. Tehát, van ahol a gombok jók, vagy újramapolhatók, de nagoyn kevés helyen, és van ahol nem jók. Olyan app kellene, amivel minden alkalmazásban korrektül működne a kontroller. (Értelemszerűen kontrollert támogató játékokról van szó)
Előre is nagyon köszi, ha tudtok segíteni

-
nyisziati
veterán
válasz
csadi0011
üzenetére
Belőlünk biztos nem élnének meg. Nyugaton viszont van, aki nem sajnál 1.000 dollár feletti összeget elkölteni (kommentben láttam, különben nem feltételezném).
A rendszert ők éltetik alapvetően. Nekünk gyakran csak időnk nincs a végtelen farmolásra, vagy a képességeink szorulnak kiegészítésre.
Játszottam én is olyan stratégiai gammával, ahol magyar csapat részeként messze jutottam, az első 300 csapatban benne voltunk kb. 25.000-ből. De mondjuk egy Asphalt-ban ezt nem tudnám megtenni. Ott az egyéni képességeknek (főleg reflexnek) dominanciája van. Itt már kiegészítésre szorultam.Úgyhogy lehet ezért bolondozni, mindenesetre nekem akkor is szimpatikusabb pl. egy Forza-szerű játék. A kettőt megvettem Xboxra 10 fölötti pénzért és végigtoltam. A kesergés csak annak szól, hogy droidra ezt már akkor se tudnám megtenni, ha akarnám.
-
-
dzsidzsas
tag
Tudod, hogy oldom meg? Ha egy játékban pénzt kell költeni, nem költök, törlöm, ha már ráuntam. Ennyi. Ott van a Star Wars Heroes, ingyenes, de a játékban IAP van. Tudod hányadik vagyok többmillió játékosból? 290-190, mikor hogy!! Tudod mennyit költöttem rá? Semmit, kiismertem a játékot és csak a játék kedvéért játszom vele. De ott a Jurassic Word, annyi dínóm van, hogy csak na, de egy fillért nem adtam nekik. Megunom akkor törlöm. Tetszik, nem tetszik, amég van olyan aki fizet érte, ezt fogják nyomni a cégek. És van olyan, ne haragudj öt számjegy, had idézem Gandalfot:" fussatok bolondok!".
-
nyisziati
veterán
Nem vagy egyedül, én se szeretem az IAP-ot. Én is inkább vennék "egybe-játékokat". Évente kb. 4-5 db, többet úgyse játszom ki. Kb. 15-20 pénz. Hobbikiadás, ennyi. Más cigire elkölt ennyit egy hónapban.
Kár, hogy egyre szűkül az ilyen játékok piaca.

Főleg szimulátorok terén. Az Asphalt-ot kedveltem, de arra is muszáj volt valamennyit költeni. 5-10 ezret úgy benyelt, hogy észre se lehetett venni. Akkor már inkább egy teljesre költeném. -
zool1
őstag
Nem ment át a lényeg úgy látom... semmi gond, már megszoktam!

u.i.: az 5 számjegy valóban pontosításra szorul: 2 db ingyenes játék(magáért a programért nem kellett fizetni), a játékon belüli vásárlás pörgette meg a számlát. Tudom én vagyok a "hülye", minek vettem meg, értem én...

-
zool1
őstag
Tudom hogy egyedul vagyok vagyok vele , de miert nem lehet hogy megveszem a jatekot letoltom es csak siman jatszok vele... Az alkalmazason beluli vasarlasoknal nem nehez ott hagy 6 szamjegyet!!!! Mielott azzal jon valaki hogy ebbol kell megelniuk, azt hagyjuk szerintem. Eddig 2 jateknal is ott hagytam 5 szamjegyu osszeget ebbe bele se kezdjunk, a jatek miatt megvettem vegig toltam. Inkabb lenne egy jatek dragabb, de csak egyszer fizessek erte! Igy lassan elveszik a jatekoknak a legfobb dolga , amiert letoltom maga a jatek "elvezete", ennyi. Es ezt altalanossagban ertem, minden fele fajta jatekot probaltam. Csalodtam a rendszerben!

-
csadi0011
őstag
Korábban írtam róla, hogy új játékreklámok jöhetnek, ahol ki lehet próbálni a játékot anélkül, hogy letöltenéd.
Itt van róla pontos leírás, és egy gif, hogy hogyan működik: [link] -
Saccco
nagyúr
válasz
slloyd
üzenetére
Tippre azt mondanám, hogy törölték a Play áruházból. Leszedni azért nem érdemes, mert internetkapcsolatot igényel, ami valószínűleg nem lesz. Gameloft-ék kihúzták a szervereket alóla.

Ha fizetős, akkor a nem hivatalos forrásból leszedést ne firtasd, mert warez kérdésnek fog minősülni, ami tilos a fórumon.
Hasonló esetleg: Top 10 TPS
Ezekkel annyira nem vagyok képben, a videó is régi.
-
slloyd
senior tag
Hali,
Tudja valaki honnan lehetne a shadow guardian-t leszedni vagy megvenni?
Érdekelne az a kis remekmű megint de amit eddig leszedtem az egyiksem imdult el
(s6 edge+)
Valamint hasonló játékok is érdekelnének
-
twi452
senior tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
Azt kérdezném, hogy Android-ra milyen jó fajta Frogger klónok vannak (nem fontos, hogy békás legyen)? Ill., hogy melyiket ajánlanátok inkább?...

Köszi!

-
csadi0011
őstag
Megjelent a
Faily Brakes androidra is. Nem nagy játék, de jól esik játszani vele.
-
air
nagyúr
válasz
Surda-
üzenetére
A Google Play Games telepítve van?
Szerintem azt hiányolja. -
Bozek
nagyúr
Egy kis retro új köntösben: [link]

-
csadi0011
őstag
válasz
Saccco
üzenetére
Engem nem szeret. Többször is próbálgattam, de nekem nem akar átállni. Azt csináltam, hogy profilon "profilod rejtett..." kiírásra rámentem, majd arra, hogy "legyen nyilvános", utána a beállításokba mentem, játékprofil rejtett, oké, itt is "legyen nyilvános". Ezt addig játszottam, amíg meg nem untam, de többször 8-9 alkalomnál. Google még nem ragaszkodott ennyire az adataim elrejtéséhez...
-
Ver'alor
tag
Heló!
ZType
Ha már volt, akkor bocsánat.
Nekem nagyon tetszik, habár nem haladtam még vele túl sokat. A játék lényege, hogy az ágyúnkhoz űrhajók közelednek, amelyekhez egy-egy angol szó társul, ezeket kell begépelnünk, hogy lelőjjük az adott űrhajót. A későbbiekben jönnek olyanok is, amik nagyobbak, és ha nem lőjjük le időben, akkor kisebb űrhajókat lőnek (rövidebb szavakat). Amennyire én tudom, se acsik, se IAP nincs benne. Én nem találtam benne nyelvváltásra lehetőséget, de elképzelhető, hogy játszható más nyelveken is. -
csadi0011
őstag
Play Játékok alkalmazásban nekem még mindig nem lehet szerkeszteni a profilom. Rejtettről sem áll át nyilvánosra. Pedig a hír óta jött talán 2 frissítés is.
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Persze.
-
csadi0011
őstag
Még nem elérhető nálunk, de itt egy új játék a Rovio-tól: Battle Bay
Hajós, háborús, elvileg stratégiai online játék. Real-time multiplayer. Lehet csapatokat is szervezni, fejleszteni a fegyvereket, hajókat, kiegészítő elemeket, képességeket. Különböző osztályú csapattagok lehetünk. (Enforcer, Defender, Shooter, Speeder, Fixer)
[Játékmenet videó] -
tomee007007
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Valóban más egy kicsit, a Hitman zártabb, viszont szerintem ebből fakadóan nehezebb is..
-
Maxtreme
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Pedig eléggé hasonló.
Nyilván nem ugyanolyan, de szerintem ez nem is baj. -
Maxtreme
addikt
Hitman Go Play-en 402 ft!
-
akooos
veterán
Nagyon bejön ez a játék, sajnos rákattantam
Végre sikerült megcsinálnom a következő missiont, ami a 800 pont fölötti eredmény elérése. 942 pont és jött a bólya
1000-re gyúrtam 
Van az első pályán egy hely, ahova szerintem be lehet kanyarodni. A 86-os konténer után van egy nagy balkanyar, a 33-as konténer. Annak a sarkán van egy bejárat, ahova eddig nem sikerült befarolnom, de kíváncsi vagyok mi vár a túloldalon.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A Play kiírja hogy kompatibilis?
-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Rá kell érezni, elsőre nekem is anyázás volt.
Apró mozdulatokkal kell terelgetni, beállításokban lődd be az érzékenységet ahogy neked kényelmes.
Valamint mivel a kocsik fizikája szinte egyforma, csak a kocsik hossza és szélessége változik, ezért rövid kocsit érdemes választani, úgy kisebb az esély hogy a farát a falnak csapod.
Ilyenek a mini cooper, vw bogár és a buggy utánzatok, de nekem a honda és a delorean koppintás is egész jól csúszik. -
Amur
addikt
Létezik hogy a PH Android játékosok csoportból aki a köreimben van senki nem tolja a thumb driftet?!
Csak a saját pontjaim látom a ranglistán(első pályán 690 a rekordom).
Aki tolja nyugodtan vegyen fel(Amur Rajadasha a google+ fiókom neve), legyen egy kis plusz kihivás.
Azért durva hogy az acsik között van olyan hogy érd el a 2000 pontot egy versenyen, a ranglistát nézve ez eddig 3 embernek sikerült! De rajtuk kivül egy ment 1800 fölé, legtöbben az ezres acsinak is örülnek..
Ha jól emlékszem 500+ már top 1% eredmény.
Pedig minden acsit ki akartam szedni, de ezzel szerintem ellenék jövő karácsonyig!
-
csadi0011
őstag
Köszi a listát
Megvolt a szemezgetés. Nem találtam pont olyat, amilyet kerestem, de találtam újakat, amiket nagyon köszönök. Az AUX B nagyon király. Letöltöttem és egyhuzamban megcsináltam 114 pályát.@Air: Köszi! Ez is bejön.

-------------
Egy újabb érdekes driftelős játék.
-
Dilikutya
félisten
-
theroland
csendes tag
Üdv!
Tudnátok valami jó platformer játékot ajánlani androidra?
Mondjuk valami Super Mario szerűt. Előre is köszönöm! -
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
Komoly lista.

---------------------
Nagyon bejött ez a
Thumb Drift, így gondoltam megnézem a fejlesztő többi játékát is. Az
OTTTD-ről már volt többször szó a topikban, viszont a
One More Line csupán említés szintjén jelent meg, ez egy nagyon jópofa egyujjas játék, két párhuzamos vonal között kell egyre messzebb eljutni egy csíkot húzó izével, mégpedig úgy, hogy közben rögzítési pontok között kapaszkodva/körbeforogva haladunk. Leírva bonyolultabb.

A másik jópofa játék a
One More Dash, itt nem csíkot kell húzni, hanem pontról pontra kell ugrálni, lehetőleg minél hamarabb. Az irányítás egyszerű, érintésre továbblép a játékost jelképező pötty/négyzet/stb.
Mind a két játék skinezhető. Skineket a játékban gyűjthető pontokért lehet vásárolni, kapcsolódik hozzájuk achievement is.A One More Line-ban 18 achi van, egyenként legkevesebb 1.000XP-ért, de van 20.000-ért is. Van titkos is mégpedig,
.a kiindulópontra visszatérés (5.000XP)
A One More Dash-ben kicsit több, számszerint 32 achi van, ezek 500XP-től kezdődnek, itt is vannak titkosak,eddig egyet találtam: egy pont kihagyása (Skip a node 1.000XP). Egy másik érdekes játék, erről nem is volt még szó a topikban:
Sheep Happens, egy ókori futóversenyen vagyunk (Olimpián), Perseus-t irányítjuk, a cél minél messzebb eljutni, közben pedig a simlis Hermes-t kell időnként jól elagyabugyálni, ha ez sikerül egymás után háromszor megtenni, akkor nyer Perseus. A cél elérésében más futók, gátak, óriás gátak, bárányokkal súlyzózó erőemberek és más érdekes lények, tárgyak akadályoznak.
Itt 27 achi-t lehet megszerezni, ezek 1.000XP-től indulnak, háromnegyedük viszonylag könnyedén megszerezhető.Képek:
One More LineOne More Dash
Sheep Happens
-----------------------------------
(#22712) IldiH:
Van topikja, ott próbáld, előbb tudnak segíteni. (Need for Speed No Limits) -
zozi8005
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Kinek mi,nincs ezzel baj.

Én hosszú éveken keresztül Forzáztam konzolon,elég komolyan foglalkoztunk vele csapatszinten,ennek ellenére a legjobb alternatívának tartom a Real Racing-et mobil fronton.
Nyilván sokaknak nem jön be ez a fajta irány,én például el nem tudnám képzelni hogy mondjuk egy NFS-sel akár öt métert is megtegyek.Mindig is ez a "pöcsölős",kicsit valóságszagúbb,precízebb,nagyobb odafigyelést és kitartást,koncentrációt igénylő vonal érdekelt.
Persze a platform miatt nagymértékben lebutítva,de mindezt megtaláltam az említett játékban.Hasonlóan működik a dolog mondjuk repülő"szimulátorok" esetében is.Hiába érdekelt baromira a téma,képtelen voltam egy Ace Combat-tal sem játszani.Ellenben mobilon eszméletlenül jól szórakozom az Infinite Flight-tal például.
-
IldiH
tag
Megkérdezem, mert hátha nem utálja mindenki

NFS No Limitnél ütközött-e valaki olyan problémába, hogy garázsba nem lehet belépni (és így fejleszteni sem az autókat -> tovább haladni a játékban). Garázsba lépéskor azonnal leáll az alkalmazás, sima androidos hibaüzi: az alkalmazás leállt, ennyi. Minden más működik a játékban. -
zozi8005
tag
Látom volt szó a RR3-ról,hideget-meleget is kapott.
Részemről abszolút utóbbi a helyzet.
Finom,precíz irányítás,majd' véget nem érő karrier,szinte konzolos minőségű külcsín,minden téren igényes kivitelezés.
Jó egy éve játszom vele,és engem abszolút nem zavar hogy szerviz,vagy a megrendelt autó leszállítása,esetleg alkatrészcsere esetén várni kell.
Kifejezetten tetszik hogy komoly kihívás is van benne,nyilván lassan haladok,de épp ez adja a varázsát.
Van amikor csak az autóimat festegetem például.
Legutóbbi komoly sikerélményem hogy a Marquis World Championship-et sikerült teljesítenem.Kemény menet volt.
Jelenleg van vagy 40-45 gold fizetőeszközöm ill. félmillió kreditem,de mindig ott a motiváció hogy gyűjtögessek.Egy vasat nem költöttem a játékra,nem sóherségből,hanem mert kihívás hogy nem ömlik pár óra játék után az ölembe minden.
Én remekül elvagyok vele. -
válasz
csadi0011
üzenetére
Jó puzzle játékok (teljesség igénye nélkül):
0h n0 *
0h h1 *
Tetrobot and Co
Divide by Sheep
A Day in the Woods
Bridge Constructor sorozat *
Lara Croft Go
Hitman Go *
Flockers
Train Crisis Plus
Robbery Bob 2
Ultimate Laser Box *
Laser Puzzle
Strata *
Slitherlink *
Puralax
Trainyard *
Transmission *
Lightbot: Programming Puzzles *
Blendoku *
Spacechem *
the Sequence *
Flow Free *
Flow Free Bridges *
God of Light
Puzkend
Azkend 1-2
Blockwick 2
Rop *
AUX B *
Where's My sorozat *
Hook
Incredipede
Joining Hands 1-2
Containment The Zombie Puzzler
Pudding Monsters *
Quell sorozat *
Cut the Rope sorozat
Save the Puppies
Aporkalypse
World of Goo *
iBlast Moki 2
Greedy Spiders 1-2
Amazing Alex
Feed Me Oil
Bag It!
Magic Portals
Droid Machine Pro
Apparatus
Clowning Around
Tiki Towers 1-2 *
Dummy Defense
Simple Physics
Super Tumble
Cheese Tower
Tiki LavalancheEzek közül szerintem mindegyik kiemelkedően jó, de a csillaggal jelöltek a legjobbak.
-
csadi0011
őstag
Valaki ismer igazán gondolkodós, problémamegoldós vagy gyártós, mérnökös puzzle játékokat? Akár sandbox is lehet. Mondok példákat PC-ről: Infinifactory, Big Pharma, Manufactoria, Factorio. Vagy Scrap Mechanic-hoz rokon játékok, amiben alkatrészekből hozhatunk létre működő dolgokat.
Androidra is létezik pl a Spacechem, ami vicces, hogy Mobile nevet kapott. (This game is designed for tablets.) A jobb fajta hídépítős játékokat is ide sorolnám. Amikben egy pályára rengeteg megoldás létezik. Apparatus, Principia is ilyen. -
Dilikutya
félisten
A videóban a felső sorban legalább 3 féle gyűjthető fizetőeszköz rémlik. Ebből versenyért kapjuk a pénzt, a többit meg néha-néha, viszont fejlesztésekhez előbb-utóbb kelleni fognak, meg ahhoz, hogy ne egy nap legyen egy fejlesztés. Ez kivétel nélkül minden ilyen játékban így van.
-
Joccc07
addikt
válasz
sharkybacsi
üzenetére
Szerintem is. Ennek semmi értelme.
Ne "vitatkozzunk" mások ízlésén, igényein. Mindenkinek más tetszik.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Joccc07
üzenetére
A fizetőssel semmi bajom. Egyszeri összeg, és utána nem kell húszféle szart gyűjtögetni, amiből 19 csak fizetős, vagy alig jön. Verseny van csak, eredménytől függő díjazással. A RR3-ban is már volt a kis sárga bizbasz, amit alig adott a játék, de kellett a sokáig tartó fejlesztésekre, meg időt gyorsítani. Ez az új játék is ugyanilyen. Tényleg nem játszok freemium játékokkal, amint kiderül, hogy kell az IAP, kuka. Szép dolog, hogy megveszed a fizetős fizetőeszközt, de nem sokáig elég, ahogy néztem. Több AAA kategóriás PC játék árát meg nem vagyok hajlandó egyetlen játékba belefizetni.
Ez a Real Racing 2 nem is néz ki rosszul, valamiért sose néztem, ott volt a RR3, amit végül kis dobtam. Azt mondjuk nem vágom, hogy a tabletemre miért nem telepíthetem, a RR3-at sem engedte a Play, pedig, mint kiderült, tökéletesen megy rajta.
Lehet egyik ráérős este befizetek a RR2-re, amikor vissza is tudom vonni, ha nem tetszene, azt hiszem, 2 óra van erre, annyi idő alatt kiderül, ha nem jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig úgy emlékeztem, hogy én is valami USA címet adtam meg, de megnéztem, és nem.

1000-re gyúrtam