Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Jqwertyz
üzenetére
Úgy értettem, hogy van neki jó közösségi támogatása és stock droid alapú firmware-ek hozzá. Aztán a kolléga felhívta a figyelmünket, hogy Off. LOS is van hozzá, ami szintén stock droid alapú. Igen, hasonló, mint a Cyanogen. De hekkelned kell és bootloadert nyitni. Vagy használod MUi-val. Eustock nem fog neked romolgatni az tuti.

-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Jqwertyz
üzenetére
Összekeversz engem a kimovillal.
A specifikációs eltérések tanulmányozásához használj valami ilyesmi oldalt. A MI A1 "stock" droidot futtat alapból. Ez a "kölönlegessége" , mint annó a Z1-nek a gyári CyanogenOS volt. Ezt nevezhetjük előnynek, de ízlések és pofonok. Nem néztem utána, de szerintem a Redminek is lesz/van már ilyesmi, ha a 3-ból indulok ki. Innen meg már csak a tulajon múlik, hogy mit használ. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Jqwertyz
üzenetére
Nagyjából.. Ugye a Z1 2013 as. Fejlődtek a processzorok, több RAM , nagyobb tárhely, dupla lencsék, van jack/nincs jack, lekerekített kijelzők, Galileo műholdak, kicsivel több B20 kb. amit zeki mondott. Igazából sehol sem látok óriási/egetrengető áttörést.
Én spec nem is számítok semmire sem.
Legalábbis egyenlőre biztos nem.Szerk: Ott a moduláris LG , de az zsákutca volt.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Jqwertyz
üzenetére
Miután már erősebb egy 2 havi fizetésbe kerülő teló mint egy szintén annyiba kerülő laptop, így már nem nagyon mit hova.
Akkuban nincs technológiai áttörés.
Megjelenítőben sem.
Tehát marad a meglévőből minél többet/erősebbet/nagyobbat bele, és minél nagyobb készülék legyen. -
beneszilo
tag
válasz
Jqwertyz
üzenetére
Szia!
Én is a Z1 utódját keresem, nekem a Meizu M6 Note lesz az, ha kapható lesz az Eustocknál a B20-as verzió, de még nincs semmi info a forgalmazásról. A tesztek alapján a Redmi A1-nél jobb a kamerája, és az üzemideje is, valamint én szeretem a flyme-ot. Ellene szól, hogy a flyme-ot ritkábban frissítik, és nincs usb type-c csatlakozója, viszont van gyorstöltés (mCharge). [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 14T 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A specifikációs eltérések tanulmányozásához használj valami ilyesmi oldalt. A MI A1 "stock" droidot futtat alapból. Ez a "kölönlegessége" , mint annó a Z1-nek a gyári CyanogenOS volt. Ezt nevezhetjük előnynek, de ízlések és pofonok. Nem néztem utána, de szerintem a Redminek is lesz/van már ilyesmi, ha a 3-ból indulok ki. Innen meg már csak a tulajon múlik, hogy mit használ.
Én spec nem is számítok semmire sem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)