- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Jqwertyz #134204 üzenetére
Úgy értettem, hogy van neki jó közösségi támogatása és stock droid alapú firmware-ek hozzá. Aztán a kolléga felhívta a figyelmünket, hogy Off. LOS is van hozzá, ami szintén stock droid alapú. Igen, hasonló, mint a Cyanogen. De hekkelned kell és bootloadert nyitni. Vagy használod MUi-val. Eustock nem fog neked romolgatni az tuti.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Jqwertyz #134196 üzenetére
Összekeversz engem a kimovillal.
A specifikációs eltérések tanulmányozásához használj valami ilyesmi oldalt. A MI A1 "stock" droidot futtat alapból. Ez a "kölönlegessége" , mint annó a Z1-nek a gyári CyanogenOS volt. Ezt nevezhetjük előnynek, de ízlések és pofonok. Nem néztem utána, de szerintem a Redminek is lesz/van már ilyesmi, ha a 3-ból indulok ki. Innen meg már csak a tulajon múlik, hogy mit használ.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Jqwertyz #134192 üzenetére
Nagyjából.. Ugye a Z1 2013 as. Fejlődtek a processzorok, több RAM , nagyobb tárhely, dupla lencsék, van jack/nincs jack, lekerekített kijelzők, Galileo műholdak, kicsivel több B20 kb. amit zeki mondott. Igazából sehol sem látok óriási/egetrengető áttörést.
Én spec nem is számítok semmire sem.
Legalábbis egyenlőre biztos nem.
Szerk: Ott a moduláris LG , de az zsákutca volt.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Jqwertyz #134192 üzenetére
Miután már erősebb egy 2 havi fizetésbe kerülő teló mint egy szintén annyiba kerülő laptop, így már nem nagyon mit hova.
Akkuban nincs technológiai áttörés.
Megjelenítőben sem.
Tehát marad a meglévőből minél többet/erősebbet/nagyobbat bele, és minél nagyobb készülék legyen. -
beneszilo
tag
válasz
Jqwertyz #134123 üzenetére
Szia!
Én is a Z1 utódját keresem, nekem a Meizu M6 Note lesz az, ha kapható lesz az Eustocknál a B20-as verzió, de még nincs semmi info a forgalmazásról. A tesztek alapján a Redmi A1-nél jobb a kamerája, és az üzemideje is, valamint én szeretem a flyme-ot. Ellene szól, hogy a flyme-ot ritkábban frissítik, és nincs usb type-c csatlakozója, viszont van gyorstöltés (mCharge). [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Nintendo Switch 2
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged