- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Magisk
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
Nem az 1 dolláros alkatrésszel spórolnak ilyenkor, hanem a frekvenciahasználati liszenszen.
Ha legyártasz több százezer B20 telefont, arra elég tetemes összeget kell fizetni pluszban a gyártónak "csak úgy" az egyéb költségeken felül. Lásd pl egy Xiaomi méretű cég sem mindegyik típusára veszi meg a B20 jogosítványt.Ja, és klafa már a MediaTek GPS vótmá?
-
citkar
addikt
Szerintem túlzás(ok)ba esel. Lehet, hogy valamikor egy számjegyű a különbség, de amely telefonokat én néztem pl ott kb 50 USD volt, ami nem elhanyagolható különbség, legalábbis számomra.
Véleményen szerint korrekten leírták, járjon utána, csak, hogy feleslegesen ne dobjon ki penzt, de olyat se vegyen, ami haszontalan. Szerintem a kolléga el is tudja dönteni ez alapján kell, vagy nem, ahogy értettem szüksége is lesz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A536B) Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 pro független.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest