- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jena2
tag
Most hogy kínai mobil azt úgy kell érteni mint az életünk egyéb területére is beférkőzött kínai cuccokat?
Ha egy samuhoz vagy sonyhoz viszonyítunk egy A820as lenovot, érezhető hogy a lenovo kínai???
Én azt gondoltam hogy nem, de ti tudjátok sok itt a nem kezdő aki már túl van rengeteg android mobilon.
nekem lenovo T61es laptopom van, és kínai ez is, de profi gép semmire nem cserélném le vagyis csak T sorozatú lenovóra.
Én meg voltam lepődve pl. 9akárhanyas alcatel, átlagos felhasználónak ha letakarnánk hogy alcatel, fel nem tételezné hogy az, annyira nemgagyi. -
jena2
tag
Sziasztok a lenovo a 820 mennyire tud magyar lenni, mert olvastam az A789 fórumot, és sokan panaszkodnak hogy közel sem tökéletesen magyar, meg hogy a kínai naptárral is gond van.
Most egy sony xperia arc s-em van ahhoz képest ez visszalépés lenne átlagos felhasználhatóságban, nem romolok, nem játszom, a duáls sim is csak azért kellene mert a céges kártyámra nem lehet mobilnetet csinálni sehogy, és arra gondoltam hogy egy másik szolgáltatónál keresnék valami jó net csomagot és így meg tudnám oldani.
És az az A820ra is érvényes hogy úgy kell megrendelni hogy kifejezetten magyar legyen plusz pénzért?
Néztem még az alcatelt is, van egy haveromnak sima egy sim-es nagyon elégedett vele, mi a véleményetek róla? Hozzáteszem szeretem ha valami rendesen működik stabilan, és utálom bactatni hogy működjön.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged