- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jena2
tag
Most hogy kínai mobil azt úgy kell érteni mint az életünk egyéb területére is beférkőzött kínai cuccokat?
Ha egy samuhoz vagy sonyhoz viszonyítunk egy A820as lenovot, érezhető hogy a lenovo kínai???
Én azt gondoltam hogy nem, de ti tudjátok sok itt a nem kezdő aki már túl van rengeteg android mobilon.
nekem lenovo T61es laptopom van, és kínai ez is, de profi gép semmire nem cserélném le vagyis csak T sorozatú lenovóra.
Én meg voltam lepődve pl. 9akárhanyas alcatel, átlagos felhasználónak ha letakarnánk hogy alcatel, fel nem tételezné hogy az, annyira nemgagyi. -
jena2
tag
Sziasztok a lenovo a 820 mennyire tud magyar lenni, mert olvastam az A789 fórumot, és sokan panaszkodnak hogy közel sem tökéletesen magyar, meg hogy a kínai naptárral is gond van.
Most egy sony xperia arc s-em van ahhoz képest ez visszalépés lenne átlagos felhasználhatóságban, nem romolok, nem játszom, a duáls sim is csak azért kellene mert a céges kártyámra nem lehet mobilnetet csinálni sehogy, és arra gondoltam hogy egy másik szolgáltatónál keresnék valami jó net csomagot és így meg tudnám oldani.
És az az A820ra is érvényes hogy úgy kell megrendelni hogy kifejezetten magyar legyen plusz pénzért?
Néztem még az alcatelt is, van egy haveromnak sima egy sim-es nagyon elégedett vele, mi a véleményetek róla? Hozzáteszem szeretem ha valami rendesen működik stabilan, és utálom bactatni hogy működjön.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest