- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Gyors beszámoló. Tegnap megérkezett a telefonom
Infók, hogy ne kelljen visszalapozni:
ttmalls.com-ról rendeltem Ulefon/Star V1277, 4,3' Mtk6577, 512/4Gb
Renedlést leadtam okt. 13., postázták okt 15., Magyarországra ért okt 27., vámkezelték okt 31., kezemben volt nov 5. Singposttal érkezett, vám és áfa pluszban nem volt. A csomagra azt írta a kicsi kínai, hogy "phone toy" 50 $
Tapasztalatok elsőre:
Minden kiegészítő benne volt a csomagban (teló, 2 db 2200mAh akksi, füles, töltő, adatkábel, szilikon hátlapvédő). Bekapcsoláskor orosz nyelven indított, megizzadtam, mire átállítottam a nyelvet magyarra. Mert biza volt benne az is. Az hogy rootolt-e nem tudom, mert hülye vagyok hozzá. Két kártyát tökéletesen kezeli vodás és telenoros (magán/céges) van benne. 16 gb Class 10-es kártyát tettem bele (mymemory oldalról) látja, kezeli. Wifi simán megtalálta, csatlakozott, órákon keresztül nem dobta el a jelet. Kijelző szerintem gyönyörű, tűéles. Összeszerelés minősége teljesen frankó. Ettől féltem, mert nem volt kínai telóm még, de tökéletes (előző nokia volt, és az után sem csalódás egy kicsit sem). Ja hátlapjára rá van gravírozva, hogy HTC
Egyelőre ennyire volt időm, sok segítséget ne várjatok tőlem, mert analfabéta vagyok androidban, de amire tudok természetesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magyar az űrben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- HTPC (házimozi PC) topik
- Gumi és felni topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen egeret válasszak?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged