- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy hasonló, de csak A szériás, 200usd-ért, az A936, 2GB RAM-os változat. Azért ebben is 3,3Ah-s akku van.
szerk.: nekem is a p70 olyan "bejövős". -
GIJoe
addikt
-
KTU
addikt
BeeX Conquest 9995Ft a tecsóba!
4.5" IPS, Dual Core CPU 1.3Ghz,512RAM,4GB, DUAL SIM ! -
törölt tag
"Az összesen 4 MHz-nyi plusz frekvenciát a Telenor és a Telekom minden bizonnyal a beszédcélú hálózat kapacitásának bővítésére fogja használni (a Telekom felsővezetése múlt héten konkrétan kijelentette, hogy nem érdekelt az UMTS900-as hálózat kiépítésében), elsősorban azért, hogy az LTE-alapú adatátvitelre és beszédcélra egyaránt használt 1800 MHz-es hálózatát tehermentesítse (re-farming)."
-
De nem mobilba.a szerverpiacra készülnek
-
-
Dominó85
addikt
Rakjak minden betű után egy szmájlit?
Tudom, hogy a P780-ban MT6589 van. Én koca-android játékos vagyok és a számomra megfelelőket hagyom csak meg. Azokhoz pedig a Mali400MP2 már hangyafing a köbön. Értsd úgy az előző HSZ-emet, hogy "Hanyagolnám az MT6582-t, mert nekem már kevés". Amúgy a Hongmi 4-5 órát tud a 2000-es aksival és van olyan nap mikor 2x is töltöm, mert mobilnetezek, úton vagyok az adott nap vagy online gamezolok (Iron Knights -> Domdroid, most éppen lvl 81).
-
Dominó85
addikt
1GB ram ... no nálam itt elhasalt. A 4000-es aksi az csábító, de a Lenovo is ugyanolyan paraszt, mint a többi gyártó. Sohasem fog hardveresen is klafa telefont csinálni óriási aksi mellé. Ebbe is tehettek volna 2GB ramot az 1 helyett és akkor nem lenne kérdés, melyik lenne a kövi telefonom.
-
illjo
senior tag
Elhittem, de reménykedő típus vagyok, mert hátha csak a mostani állapotra értette
Na jó ez erőltetett..
Alinál van tapasztalata valakinek? meg akarom nyitni a despute-ot viszont nem akarom visszaküldeni telót. Nem akarom bebuki a 10k afát, plusz úgy még postaköltséget is, de teljes refund kellene szeritem, mert túl sok a hiba és eltér teljesen a leírástól
-
RVR400
veterán
Vazz, 1 ember írta le kétszer, hogy csak SDFormatterrel, erre mindenki beugrik (legalábbis a fentebbi kolléga rendesen). Ha leírom kétszer, hogy szar a ZOPO, a THL, a Coolpad, a ZTE és a XIAOMI is, akkor azt itt mindneki szentírásnak tekinti?
A Pandawillről is rendel a mai napig mindenki, hiába írtuk le többen is, többször is. Sőt, hozzáteszem, 50-80 USD környékén max még én is merek rendelni tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest