- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
bladegery #80297 üzenetére
az a baj, hogy nem, mert nem tudsz belépni a recoverybe, hiszen azt mondtad a boot mode választó nem reagál. amíg nem csinálod meg amit a topikjában leírtam ( kábel bedug gépbe, csatlakoztat kikapcsolt állapotban, gépen driver telepítés elindul, hang le+ power egyszerre nyom és ettől elvileg helyre zökken a boot választó menü) utánna be tudsz lépni recoverybe és onnan ha még megvan vissza tudod állítani a mentést, illetve micro sd nélkül egy full wipe-ot tudsz futtatni, de arra figyelj, hogy a full wipe töröl mindent a telefonról. a minden alatt a mindent értem. a preloaderhez és az nv ramhoz nem nyúl, de oprendszer és data partíció nem marad a telefonodon. ha ez megvan akkor telefon kikapcsol ( nem kell megijedni vissza lehet kapcsolni, tegnap elött én is szoftveresen téglásítottam szóval tapasztalat.) microsd vissza helyez ( legyen rajta a telepíteni kívánt rom .zip formátumban) telefon elindít hang le+ power és recovery kiválaszt. reoveryben pedig az install menüből tudod telepíteni. direkt feltetem tegnap az aosp rendszert amit linkeltél próba gyanánt és kiválóan működött első benyomásra minden, de csak egy gyors tesztet csináltam. a többit a rednote topikban fogom leírni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest