- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztankoo
csendes tag
Üdv
van egy olyan gondom Thl w200
A story ugye 5" coll-os kocsiba nem tudom máshová rakni a kéziféknél van a könyök támasztó ami ugye fel nyitható mindig oda raktam be egyszer nem figyeltem valami volt az alján és a telefon teteje ki lógott én meg el indultam kocsival és vagy egy perc múlva vettem észre ugye addig már rá nyomtam a könyökömet néztem uhh nincs be törve kijelző nyomok rá egyet szín skála az egész most nem régibe vettem hozzá kijelzőt szépen ki is cserélte egyik ismerősöm igen de az új lcd vel is fekete a kép hang van és érzékel is rendesen csak képet nem ad a kijelző szerinte nem hibás ismerősöm szerint processzora nem ad valami jelet azért fekete
nem udom olvasgattam itt és többeknek segíttet ez a rom telepítés nem tudom ha van valami ötletetek nagyon jó kis telefon sajnálnám ki dobni
előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged