- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz
Sanyesz. #66444 üzenetére
A T11 csak HD, ezt a webshop-ok jól írják (a THL 200C-t szokták FHD-nak írni előszeretettel, pedig csak a t200 az).
De ha a geometriája egyezik a T11-nek és a T100-nak, akkor sanszos, hogy az akksi is.
Nálam ettől függ, hogy mit rendelek. Ha a T11 akksija csak 2300-as, akkor belevágok a 6"-os t200c-be, amiről a fórumok elég szépeket írnak. A kamerájáról is...
Ha viszont az erősebb akksi megy bele, akkor nekem kényelmesebb a nagyobb üzemidő biztonsága... -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Sanyesz. #66062 üzenetére
A lényeg sztem az akart lenni, hogy ő is szembesült azzal a ténnyel, hogy a kicsi kínai webshopok nem szállítanak DHL-lel. De egy haverja mesélte, hogy az etotalk szállít velük. Sőt a legolcsóbb mert 27 valamiért (euro, dodó) vitte el olaszba a C6S-t. (POMP?). Ami sárga és nyolc magos.
-
Rawulf
őstag
válasz
Sanyesz. #65987 üzenetére
Etotalk így foglalta össze az elébb az ő szempontjukból a helyzetet: "now the whole dhl system check on battery products very strict. we can survice is only because we are 1st, VIP partner of DHL, 2nd, good record in dhl, 3rd, we are the only few shops which are verified to be safely battery ship with all documents and tests."
-
-
bb71
őstag
válasz
Sanyesz. #63101 üzenetére
Köszi, de azért szívesebben aludtam volna ehelyett, persze ezt a tapasztalatot már csak az idő tudja elvenni tőlem
Előző bejegyzésem befejezem, mert MOST mident újra kipróbáltam, hogyan is csináltam:
Szóval a MTKDroidToolsban először "scatter from file" gomb, majd itt beadtam neki a mentésből a nodl_pmt fájlt, ennek ez a log kimenete:
- PMT tables found
- PMT tables OK, 19 blocks found
--- scatter from PMTis write to the file:
C:\X1_121108_backup_140217-205720\MT6577_Android_scatter_emmc_PMTb
- Use it if SP FlashTool errors of 8038 or 4050 occursElmentettem a scatter fájlt, jelen esetben: MT6577_Android_scatter_emmc_PMTb néven.
Ezek után a "root, backup, recovery" fülre léptem, majd "To prepare blocks for FlashTool" innen pedig már jó az előző leírásom: files.md5 stb.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Brain75
senior tag
válasz
Sanyesz. #62543 üzenetére
Tudom hogy tökéletesen működik, de kicsit furcsa hogy például ha 2 telenyomoros kártya van 1 készülékben és mindkét slot IMEI száma ugyan az akkor hogy a francba enged fel a hálózat 2 ugyan olyan IMEI számot.
Az IMEI szám olyan mint a MAC address, elvileg nem lehet 2 egyforma. -
stmiklosi
tag
válasz
Sanyesz. #62527 üzenetére
Ha meg tudod támasztani, akkor meg leszel vele elégedve. A telefont (ha Jiayu), akkor úgy tedd bele, hogy felül legyenek a hangerő gombok.
Nem azért, hogy nyomkodhasd, hanem így felülre kerül az antenna, nem árnyékolja a készülék.
Ha más a készülék bele kell kukucskálni, hol is van a GPS antennája (ha szimpla hátlap levétellel ez megállapítható), én másért tovább bontottam.
Üdv: StMiklos -
stmiklosi
tag
válasz
Sanyesz. #62522 üzenetére
Szevasz!
Sok apró ezt azt veszek Kínából, de tudom, türelem. Soha nem siettetem, nem vagyok türelmetlen, kivárom.
Persze olykor el-eltűnik 5-10 dollár körüli csomag (talán 2?), de a sok között ez belefér, meggyőződésem (postás ismerős is mondta, nem könyvelt) nálunk kél lába. Olykor reklamációmra kiderül, hogy volt trackingje, csak miután én nem kértem és fizettem érte, nem közölték velem, de ő tudta, hogy bejött az országba.
Amit linkeden láttam, mintha az enyém lenne. Kb. 1200-ért vehettem, nem emlékszem. Azért vettem, mert ilyet még nem láttam és kíváncsivá tett.
stmiklosi
tag
válasz
Sanyesz. #62507 üzenetére
SzeVASZ!
Jó szemed van! Igen a csiptetős, eleget vacakoltam ilyen kétoldalt mozgó pofás, alul támasztóssal. Az enyém távoli beszerzés volt.
Mindig zavart az oldalpofák nagy magassága, volt amit mérgemben méretre (kisebbre) vágtam, de akkor se tetszett.
Ez jól fog, egy mozdulat betenni, persze vannak készülékek, hogy oda, oldalra esik valami gomb.
Talpa jól fog, volt olyanom, hogy kicsi volt, potyogós, bár nem sűrűn, persze egyszer sem kívánatos, nyilván kapkodás közben nem "vezet" az ember, úgyhogy kb. veszélyes.
Na eddig volt a képiről a dícséret.
Rezeg benne, elég nagy kilengéssel. Mint látod, itt meg van támasztva a műszerfallal, így tökéletes, azt hiszem a lehetőségeken belül így nekem optimális.
Azért a Hannspree öreg, vastag, 2400mA-ás piszok masszív 4.3-as navim és tartója viszi a pálmát, persze az nem zsebnavi. Hatalmas méretű cuppanó, masszív tartó.
Zárójelben: volt akinek feltörték az autóját, mert ott volt a szélvédőn a navitartó kerek nyoma, igaz az régen volt, amikor még ritkaságszába ment...
laslie92
senior tag
válasz
Sanyesz. #62515 üzenetére
Őszintén megmondva azért ilyen a GPS hogy valamelyikbe jó valamelyikbe nem mert nem mindig érintkeznek a dolgok meg ki spórolják azt a kis rézdarabot belőle ami az "antenna" Lenne!
Most készülök venni egy Cubot Gt99-et az lesz az első ,hogy szét szedem mert van egy tervem,hogy lehetne igényesen jól megcsinálni ha kész lesz dokumentálom! Én úgy vagyok vele hogy garancia garancia de iylen 40K készüléknél felesleges vissza küldeni 2 hónapra kínába!
-
-
italy72
csendes tag
-
-
Thoty
senior tag
válasz
Sanyesz. #62191 üzenetére
egyelőre tesztelés folyamatban
más telefonnal még nem próbáltam, csak ezekkel (vagyis de, egy iPhone 5s-el, de csak egyszer, egy teszt meg nem teszt)
Holnap kipróbálom a ZP810-el egykártyás módban. Ha így is eldobálja, akkor van itthon egy Alcatel, megpróbálom azzal. Ha azzal is eldobja a térerőt, akkor nem tudom (szerviz?).
Egyébként nem a bluetooth kapcsolat szakad meg, hanem olyan, mintha a gsm modult resetelné valami, ezért gyanakodom arra, hogy a telefonok környékén van a gond.
Gépkönyvben nincs semmi erre utaló írás. -
-
atv72
tag
válasz
Sanyesz. #61341 üzenetére
bocs, pontatlan voltam:
- van a családban itthon vett lenovo a820 - ezek után nem kérdés számomra, hogy ezek tudnak jó telefonok lenni - tehát nem, nem ez a kérdés
- de nem volt még olyan, amit egyenest onnan vettünk. illetve igen, YonOS (= kínai android) verzió volt. Az elég riasztó volt, sok kici írásjel mindenütt...Azaz: ha nem állok neki rootolni, akkor is tudok-e egy kínai-mentes készüléket faragni ebből?
-
-
-
válasz
Sanyesz. #61255 üzenetére
Szerintem a Titanium valami mást is letörölhetett az app-on kívül, mert én rendszeresen leírtom azt a sok sz@rt, amit az alap rom tartalmaz és sosem volt ilyen problémám! (bootlop)
Felrakom az ES File Explorer-t, root jogot adok neki és a system/app mappából egyszerűen kitörlöm őket. (Vagy kényelmesebbeknek ott a CWM-es kínai szoft eltávolító.)
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Sanyesz. #61255 üzenetére
Töröltem már vele más kínai irritáló app-ot is, nem gondoltam hogy baja lesz. Szépen elszúrtam.
Eredeti ROM-ot és ehhez a készülékhez készült ROM-ot sehol se találok. Sőt a root törlődött a formázással együtt, és ha újrarootolom akkor ugye újraindul ami miatt kezdődik az újraindulgatás. Esetleg nem lehet valahogy visszatelepíteni azt a két app-ot? Vagy valami más megoldás?Ha más nincs, nem tudtok valamilyen szervizt vagy valakit akit meg lehetne bízni a rendberakással? Itt Dunaújvárosban esélytelenek a szervizek, egy képernyővédő fóliát nem bíznék rájuk.
-
válasz
Sanyesz. #61209 üzenetére
Köszönöm a tapasztalatok!
Ha a TD-től keddig nem jön visszaigazolás a feladásról, akkor lehet felülvizsgálom a döntésemet.
Amúgy igen, ha a ThL T100 a 2700mAh-s aksival elérhető lenne, nem is lenne vitás, hogy nekem is jobb választás lenne. A fene érti, miért kell ez a nagy szeparáció...
-
fotozok.hu
csendes tag
válasz
Sanyesz. #60712 üzenetére
Sziasztok!
Én is vettem egy THL t100 -at. Tinydealtől rendeltem újévkor és 3 hétre érkezett, 60 eFt-ból szerintem jó üzlet volt (koppkopp). A képe gyönyörű, minden szögből, körülmények között jól látni, bár vakító napsütés idén még nem volt...
Összevetve egy Jiayu 3GT-vel: az akksija jóval hamarabb merül, persze 2400 vs 3000 mAh, de akkor is feltűnő. Átlag két naponta töltöm, napi 2-3 óra wifis netezés, videonézéssel és zenehallgatással, némi telefonálással, amit kibír. Akksi nem melegszik, legalább is nem feltűnő.
A WiFi vevője gyengébb mint a Jiayunak, a routertől két szobányira, kb. 8 méterre már csak éppen fog jelet.
Mindent akadásmentesen játszik, amit eddig próbáltam (játékok, fullhd-s mkv file), az antutu benchmark 27ezret mutatott emlékeim szerint.
A GPS jelet gyorsabban megtalálja, mint a Jiayu, nagyjából 10 mp volt szobából, felhős időben. IGO-t próbáltam volna, de aztán hagytam, mivel nem tudtam full HD-s felbontásban képet megjeleníteni rajta, csak a képernyő kis részére tette ki a progit
Próbáltam a wireless displayt cx-919-es mini pc-n keresztül, de eléggé akadozott, játékra használhatatlan, képek nézegetésére jó volt.Összességében nagyon tetszik, szerintem jó vétel volt.
Üdv,
J -
kymco
veterán
-
törölt tag
válasz
Sanyesz. #60733 üzenetére
Amint írtam: ha minden jól megy
Eddig sikerült a külföldi nagyobb értékű rendeléseket megúsznom mindenféle egyéb költség nélkül, mivel az eladóval vagy a webshoppal kisebb értéket írattam a csomagra és úgy kértem, hogy ajándékként címezzék a terméket. Információk: http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/gyakori_kerdesek/maganszemelyeknek/csomag/milyen_osszegig_vammentes Mivel sima légipostán jön a csomag így megoldható a dolog (China Post Air stb.), mert pl DHL-nél vagy UPS-nél nem biztos, hogy működne ugyanígy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- Fotók, videók mobillal
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged