- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Al3xT
tag
Az akkumulator tomege szerintem nem sokat jelent. (eltero gyartastechnologia?)
Nalam a G3 tobb mint 2 teljes napot kibir (kb 54 orat) napi 3 ora zenehallgatas es/vagy radio, allando 3G kapcsolat+frissites, kb 2-3 ora netezes, nehany sms es kb 30 perc telefonalas mellett. Ez nem rossz szerintem!A Huawei buszke ra, hogy sajat akku kimelo algoritmusuk van.
A G3 ROMja nem a legjobban optimalizalt. Deep sleepben is esik 0.5-1%-ot orankent. A ZTE Blade-em (megfelelo custom rommal) 1%-ot fogyasztott kb 8-10 ora alatt.Ezt probalta mar valaki? http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-10/
Allitolag hivatalos JB Beta.Ui: elnezest az ekezetek hianya miatt
-
sasa311
veterán
Szerintem az összes kínai akku kapacitás "kamu".
Nővéremnek valami fos szamszungja van a T-ből "ingyé vót" felkiálltással 1600 mah akkuval. EGÉSZ NAP lehet wifivel nyomkodni és akkor merül le. De szó szerint egész nap.
Nekem a heroban az 1600-as akku kb. 4 óra aktív nyomkodást tud WIFI-vel és koppra merül.
edit:
Eh, 530 $ azért elég elszállt ár... Annyiért már előbb vennék egy S3-at. -
-
NÓPARA
aktív tag
Oké! Köszi
nem kis tepsibe játszunk
igaz lehet elég lenne a 4.7" is ... de csábító a dolog. Már csak arra is kiváncsi lennék hogy valaki használ e ilyen tipust? Mert ennek az "öccse"( W5) már van itt a fórumban.Ahogy nézegetem az oldalakat van ahol [link] pl itt magyar nyelv is van benne ha jól értelmezem
Vagy a bolt teszi bele fel árért? De van ahol multi language címen is hirdetik e telót de az még szerintem nem jelenti azt hogy magyar is van benne.
-
BITBOYS
addikt
Ez is érdekes MT6577 chip is also a platform
-
Dominó85
addikt
Azért az a Tegra 3 eredmény igen elszomorító. Majd ha lesz Tegra 4 és Galaxy Note II továbbá egy mt6589-es teló is a tesztben, kíváncsi leszek az erőviszonyokra. De remélem az mt6589-es proci mellé NEM a PowerVR SGX540 fog társulni. Nem rossz VGA, de valami erősebb nem ártana mellé.
-
ÁrPi2
senior tag
Heyjj HiSilicon K3V2!
4 mag, HD 4.5 Hüvelyken és azt mondod 6nap!
És 2230 mAh -s az akksija!?? (Iponnál október legvégén azt olvastam..)
Mi a helyzet cwm, root és rom-ok ügyében, (ha pedig JB-s akkor abban van tán már alapból magyari nyelv is..) gondolom kutakodtál már?
(Egyébként OFFtopik
)
-
hunaqua
addikt
Vettél valamit már az Aliexpress-ről? Ismered,hogy működik? Az Escrow-t? De ha Te azt mondod,hogy mindenki ismeri XMAN Shop-ot ,akkor biztos úgy van.Itt most nem arról volt szó,hogy hol 1usd a "világítós szemű gipszkutya". És mi köze az Aliexpress-nek Kína lakosságához???? Amikor innen külföldiek vásárolnak.
Itt van több ezer kereskedő,mind külön mérve. Ennek meg 99,9% az elégedettségi mutatója.( Ennek a kereskedőnek,nem az Ali-nak) -
Dominó85
addikt
Nehéz a két telefont összehasonlítani:
- kijelző mérete más
- kijelző panelje más
(elég ha a háttérkép nem ugyanaz, meg a megvilágítás homogén szintje)
- kijelző fényerőssége más
(mindkettőt teljes fényerőn nézve, egyik x ANSI, másik y ANSI értékű)
- fényviszonyok a tesztkörnyezetben eltérőek
- gorilla glass vastagsága telefononként eltérhet
(nem hiába hogy a Samu S3 törik mint a xar, mert vékony a GG benne)GG I vagy GG II, nekem mindegy, eddig nagyon jól teljesít.
-
ssj81
aktív tag
Teljesen jó teló.Ezeknek egyetlen hibájuk szokott lenni a beszéd hangszóró gerjed.Van ami már így érkezik van ami x idő után csinálja.Vmikor elég ha csavarsz egyet a kábelén,de van olyan is amiből kihagyják a szigetelést.Alufólia tuning segít neki.Azt nem tudom mennyire frissíthető.
-
csepelball
tag
Orosz fórumon elérhető a 4.1.2-es rom a JY-G2H-hoz, valahol a 150-180 oldal között leltem rá Én is!
Előtte szükséges CWM recovery feldobása. -
Szipoly
tag
A listában szerepel, és elfogadja, mint címet. 203,98$-ra jön ki, készülék+ceruza+kártyaolvasó+fekete tok+Singapore Post, és elvileg itt is alacsony értékűként küldik, nem szokott fennakadni vámon? Még nézegetem a boltokat, de jelenleg ez a legjobb ajánlat
hevizms Nem, Jiayu-t, elnézést, hogy nem fogalmaztam pontosan.
-
Szipoly
tag
Egészen idáig?
jiayumobileshop-on is kiválasztottam kishazánkat, és Singapore Post-al free shippinget írt. Na most 203$-ért azonnal vinném, ha tényleg így vanRegisztrációért -5$ is jár
Akinek van, vagy látott már, fekete vagy az ezüst a szebb? Képekről sajnos nem látom annyira.
-
mikrofon
veterán
-
Sanyesz.
őstag
Te melyik fórumot olvasod? A "tele van hibával" egy kicsit gáz.
Itt a kameráját kifogásolták páron - én nem voltam köztük. Én telefonálni szeretnék vele. Nekem tökéletesen működik, mint telefon, mint navigáció, mint böngésző stb.
Most, hogy már tud magyarul is, a legnagyobb kifogásom is elmúlt. Egy megmaradt: kicsit nagy a kütyü. -
hevizms
addikt
Nem sajnos.
A magyaritás is csak korai öröm volt számomra.
2 dolog miatt nem jó a magyaritott rom.
Nincs market és hiába telepitek fel egy letöltött apk-t,a "play store alakalmazás leáll"szöveggel kilép a programból.
A másik hogy a billentyűzetet nem lehet átálltani a kinairól mert az is akkor elkezd hibaüzenetekkek kilépni,de ez még a kisebbik baj,a nagyobb az a market. -
albinolynx
senior tag
Gyatra minőség camera zoom fx-szel is. Köszönöm!
Meg kellene nézni azt amit Mikrofon javasolt. Tömörítés nélküli kép, stb.
Ennél a kulcstartónak álcázott kamera is jobb képet készít. Reméljük csak SW gond lesz és nem HW.Leadtam a rendelésemet a haipai i9277-re - minideal.
Reggel beszéltem az egyik csajjal. Azt mondta van raktáron, jár hozzá ingyen tok és azonnal tudják küldeni. Kiderül... -
mikrofon
veterán
Nah eddig teljesen odavoltam, hogy a lenovo a789-nek milyen rossz a kamerája.... Hát most már látom, ennek azért rosszabb.. Ezzel a kamerával vagy a ROM-mal valami nincs rendben! A Mobileuncle MTK Tools MTK engineer mode menüpontja alatt van egy olyan rész, ahol közvetlenül lehet a kamerát tesztelni. A beállítások között az is megadható, hogy raw-ban mentsen. (én sosem próbáltam, nem tudom tényleg tömörítetlen-e) Egy ugye elvileg tömörítetlen képformátum, akkor sok adatot ki lehet belőle nyerni egy exif viewer szoftverrel! Érdemes lenne ott próbálgatnod, meg hát megérné egy másik ROM-mal is, hátha változik....
-
albinolynx
senior tag
Sajnos rettenet sz.r minőségű a kép. Kár, hogy nem raknak bele valami értelmes modult...
Kipróbálnál egy dolgot légy szíves?
Készíteni kellene egy fényképet sima gyári programmal és camera zoom fx-szel (gondolom nem probléma beszerezni). Az SE-mnél látványosan jobb fotók készültek a fizetős programmal, mint a gyárival. Mindkettő alap beállítással üzemelt. -
WolfManus
csendes tag
Video felvétel (már csak a 16:9 képarány miatt sem lehet VGA): 1280x720, 30 fps, codec MPEG-4 part 2. Mindez MX PLAYER szerint (tegnap videóztam). Nem akad, szép folyamatos.
GPS kicsit gyengusz (nekem), antenna (érintkezési) problémára vezethető vissza. Jövő héten tervezem megoldani. -
ÁrPi2
senior tag
khm..Jelentkeznék egy opciós vásárlásra esetleg . December második felében megvenném tőled ha elpasszolnád.
Vga kamera nem lehet a hátsó, mert annál azért jobb állóképeket láttam már belinkelve.
Szovtveresen illetve oprencer-ROM szintjén lehet tán a gond, hogyha -mint mondod- vga felbontású videót csinál nálad maximum.
Kíváncsi vagyok hogy a Jiayu-G3 tulaj fórumtársak megerősítik-e ezt a hibajelenséget, vagy van jobb tapasztalatuk. -
-
hevizms
addikt
Hát szerintem azért mielőtt itt mindenki azt hinné hogy az összes kijelző szar a g3-akon,gyorsan leszögezem az enyém nagyon szép képet mutat.
Legalábbis igy elsőre.
Nekem nagyon bejön egyébként a telo.
Ez a belső tárhely dolog ez roppant érdekes,remélem ez csak szoftver hiba és majd lesz rom hozzá,amiben már jó lesz.
Nekem ez az 1 dolog van ami eddig negativum.
Ja meg az a ronda tok amit adtak hozzá.
Hát nem tudom milyen designer volt aki azt a szint kitalálta -
HUNpusi
csendes tag
Jogos, de véleményem mellett kitartok. Gubanc várható volt, elvégre Romney a nagy pénzeseket tudta mozgatni, ez most megvariálja a tőzsdét. Plusz ez a nagy Dow esés, még figyelmet is szentel az Usa-ra.
De ezek csak szubjektív vélemények tőlem(érdekel a tőzsde, bár szerintem jól átvágják a hírekkel a népet), az idő majd megmondja mit lesz.
-
osztraksajt
őstag
tmallboxnál 175 usd, és van +1 akksi + külső töltőillesztővel + 4 vagy 8 gigás kártya.
-
osztraksajt
őstag
A fastcardtechnél vigyázz, mert ott ha az opciók között átkattintod hogy 1GB ram akkor ugrik az ár 175 USD-re.
Elvileg a G2 kijelzője szebb/nagyobb a fényereje, valamelyik külföldi fórumon láttam egy összehasonlítást ahol pont az IPS panelokat taglalták fényerő/színek szempontjából Most hirtelen nem tudom hol, de már volt 1-2 hónapja biztos hogy olvastam, de ha nagyon kell előtúrom valahol ha lesz egy kis szabadidőm.
-
HUNpusi
csendes tag
Ha 299$ ért meg tudod venni, vegyél nekem is.
A galaxy nexussal is ez volt, meg a nexus 7el még mindig ez van, amerikában x dollár, itthon 2x-se.
Nov 14 én adják ki. Usa proxyval böngészve.Egyik usa proxy meggajdult, sztem németnek érzékelt, német szövegek voltak, és 299 euró volt oda írva.
Szóval szerint a nexus 4 talán idén ide se jön hozzánk, de ha jön, galaxy s3 árán fellül lesz.
Ha viszont mész amerikába, akkor hozzál párat, mert jó pénzt fogsz keresni rajta. -
krics
tag
Alin eladotol fugg, van-e paypal, persze tobbnyire nincs, de naluk is van buyer protection, es a vevonek csak akkor utaljak at az osszeget, ha a vevo konfirmalta, hogy rendben megjott a cucc. A vevonek erre bizonyos ideje van, multkor nekem 30 nap volt, most 45 nap, ugyanis 3 napja onnan rendeltem g3-at Best Cash nevu eladotol 204 dollarert szallitassal egyutt (S'pore post). Csavo szerint valamikor jovo heten kapjak meg a telokat a gyarbol es a megrendelesek beerkezesi sorrendjeben postaznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Argos: Szeretem az ecetfát
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest