- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Nah eddig teljesen odavoltam, hogy a lenovo a789-nek milyen rossz a kamerája.... Hát most már látom, ennek azért rosszabb.. Ezzel a kamerával vagy a ROM-mal valami nincs rendben! A Mobileuncle MTK Tools MTK engineer mode menüpontja alatt van egy olyan rész, ahol közvetlenül lehet a kamerát tesztelni. A beállítások között az is megadható, hogy raw-ban mentsen. (én sosem próbáltam, nem tudom tényleg tömörítetlen-e) Egy ugye elvileg tömörítetlen képformátum, akkor sok adatot ki lehet belőle nyerni egy exif viewer szoftverrel! Érdemes lenne ott próbálgatnod, meg hát megérné egy másik ROM-mal is, hátha változik....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Boya BY-M1 mikrofon
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest