- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zjani007
csendes tag
válasz
hun_gery #17180 üzenetére
Nem személyes tapasztalat igaz,
de a cikk szerint tudja.
"
Bár a mobilhálózaton keresztüli adatforgalom sebessége (7,2 Mbps le, 5,76 Mbps fel) hagy némi kivetnivalót maga után,
az Acer ezt az úgynevezett dual active standby funkció támogatásával kompenzálta.
Ez azt jelenti, hogy a legtöbb kétkártyás mobillal ellentétben hívás közben aktív marad a másik kártya, egyszerre mindkettőn lehet beszélni, a vonalakat összekapcsolva egy mini konferenciabeszélgetés is működhet.
"
http://mobilarena.hu/teszt/acer_liquid_gallant_duo_galans_ketkartyas/adatkommunikacio_akkumulator_osszegzes.html -
gps76
őstag
válasz
hun_gery #16491 üzenetére
Nekem volt egy igazi s3-am,de voltam elájulva tőle,számol mint a h.lye,de melegszik is rendesen,viszont érzetre nem volt olyan nagy különbség a 6575-höz képest,mint amit a tesztek mutatnak,és ugyanannyi nyomkodás mellett kb.8 óra urán kérte a töltőt.Úgyhogy jöjjön csak a 6588/6589. Tényleg mi a kettő között a különbség?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
hun_gery #16465 üzenetére
Na igen ez most nem is volt eszemben
- Én is a zászlóshajót pályázom majd
Amikor először láttam a spec. táblát akkor pedig feltünt az a 32 de valahogy a sd kártyabővíthetőséghez kapcsoltam hirtelen. (A Basic-be is rakhatnának 2 Ah fölöttit, de pl. ugye ki látta előre a G2 alverzióit is?) -
hunaqua
addikt
válasz
hun_gery #16387 üzenetére
Én már abban sem vagyok biztos,hogy ezek az "akciók" nem arra szolgálnak,hogy valamelyik gyártónak nagy összeget kell egyszerre nekik kifizetni.Bedob egy ilyen "akciót" jön akár több száz megrendelés,több 10.000.-usd,ebből fizet.Azután a következő napokban beérkező normál rendelésekből visszaküldi a pénzt.
-
válasz
hun_gery #16207 üzenetére
Hm... esetleg a régiókód nem lehet gond? (build.prop)
Na mindegy várjuk meg a választ a recovery-re (meg hogy milyen menüpontok vannak).
Én biztos bepróbálkoznék a googleapps zip felrakásával. Rosszabb úgyse' lehet.
Ha meg már mindenképp géz van, akkor az orosz fórumon a full eredeti rom is fent van. -
Echoo
senior tag
válasz
hun_gery #16185 üzenetére
Csak hogy átérezzétek a helyzetem, ilyen google fordított orosz szövegek alapján frissítettem, és ugyaninnen kéne kibogoznom, hogy mi a baj:
útmutatást varrni ... két atom a jelenlegi három kullancs maradt, kivéve BOOTIMG, visszakövetelés és az Android. és most egy szó a kullancs és hány keretek, rum, és miért nehezebb, mint 120 méterre a gyári, és hogy könnyebb csinálni a 120mv
-
Dominó85
addikt
válasz
hun_gery #16183 üzenetére
Az egész teszt úgy rossz ahogy. Eleve sötétített szobában, azonos fényerősség mellett kellett volna összehasonlítani őket, vagy mindegyiket max fényerőn! Ennek így konkrétan semmi értelme. A G3-nak sehol sem fakók a színei, sőt. Nagyon szépek rajta a színek még a legkisebb háttérvilágítás mellett is. Na meg nem tudhatjuk, hogy az OGS és a Gorilla Glass esetében mennyi ezeknek a fényszűrése. Mindegy hagyjuk, az a teszt szakmailag megbukott nálam...
-
Echoo
senior tag
válasz
hun_gery #16168 üzenetére
Mert csak az előző rommal volt marketem, ezzel a mostanival próbáltam kb 3 féle market apk-t, és rh-01 szerverhibával kiakad. Gondoltam kimásolom az előző appot, aztán installálom. Sajnos nincs meg.
ÁrPi2 - Honnan tudom, melyik lesz jó egy kínai klón telefonra, amin ráadásul egy orosz moddolt rom van?
-
Dominó85
addikt
válasz
hun_gery #16020 üzenetére
[48 Kép - Jiayu JY-G3]
Egyik képhez sem nyúltam hozzá, mind a gyári beállításokkal készült. -
GIJoe
addikt
válasz
hun_gery #15843 üzenetére
Azért mert már a Rockchip3066 sal sem szereltek telefonokat.
a Rockchip vállat nyereségessége, jobb így valószínűleg.
Ha belegondolsz abba, hogy a G3nak is problémája volt
a hatósággal, (csúszott az engedély kiadás)
Viszont az MTK 6577 van tabletben, illetve lehet h lesz később
3G interfészük...hun_gery: azt hittem a 3188-ra gondoltál.
-
Xabi78
aktív tag
válasz
hun_gery #15332 üzenetére
Hmmm, szomorú vagyok, valamelyik külföldi fórumon hivatkoztak rá, én csak a képeket nézegettem, és a fejlécet nem.
Pár napos túrással eddig csak néhány képet láttam, de nem mentettem el őket. Komplett tesztet még én sem olvastam, valami kínai fórumon volt több kép is.
X.megisvan: http://chinatablets.info/?p=4448
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hun_gery #15326 üzenetére
OK. De bocsáss meg, akkor miért használsz magyar Windows-t vagy Linux-ot, magyar Office-t, ha egy csomó másik app csak angolul érhető el? Egyszerűbb lenne homogén nyelv használata. Valahogy így van ez a telefonokkal is. Szeretjük (szeretem), ha magyarul beszélget velem.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
hun_gery #15089 üzenetére
Hát köszi a segítést, de ez a shuame nagyon kínai nekem. Hogyan telepítsem, mik azok a pipák a telepítéskor? (3)
A shuame-nak cwm-es zip-ek kellenek?Egyébként a Sanyesz-féle nov29-i vagy mikori gyári g3 romból magyarított zip az cwm-hez van már, vagy sp flash tool-hoz?
-
Seraf723
csendes tag
válasz
hun_gery #14333 üzenetére
amúgy pont cigányhifinek
akarom használni ha koleszba éjfélkor bezár a büfé és kell valami háttérzene
amúgy köszi a véleményeket, fura, hogy pont csak arra jött amire azt hittem senkinek nincs, bár épp befutott egy G3 is
azt hiszem hétfőn rendelek egyet, bár még mindig nem tudom, hogy X1 vagy G3etotalk és mixeshop a 2 igazán megbízható?
-
hun_gery
aktív tag
válasz
hun_gery #14192 üzenetére
(#14190) zolszi:
elvileg két féle van belőle. a 6577-el szerelt szerintem kb pont ugyanazt hozza, mint az összes többi ilyen telő (g3, umi x1 stb), a másik chipsettel szereltről kb semmi nincs a neten.(#14190) zolszi:
elvileg két féle van belőle. a 6577-el szerelt szerintem kb pont ugyanazt hozza, mint az összes többi ilyen telő (newman n1 zte v970 stb), a másik chipsettel szereltről kb semmi nincs a neten.(ez qhd, nem 720p képernyővel van) -
pmikloska
aktív tag
-
pmikloska
aktív tag
válasz
hun_gery #14003 üzenetére
Már próbáltam root-olni, szóval tökösködtem, a SuperOneClick-et, meg ezt is. De nem lett root jogom. A készüléken már eredetileg is rajta volt a SuperUser app, de ettől még nincs root jogom.:-(
Ezért fosok már mindentől, hogy a végén valami szoftverben hülyeséget nyomok, aztán nem lesz időm helyrepofozni Karácsonyig, amikor oda kéne adni ajándéknak.Tehát már az EtoTalk-osok rátették a megfelelő CWM-et, én abban mentettem is a rendszert a Backup-pal, és azért érdekel, hogy az a bizonyos mentés tutira ment-e mindent, (beleértve az IMEI-t is).
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
hun_gery #13326 üzenetére
Irigylem is a Xiaomi tulajokat a folyamatosan frissített javítgatott Miui-juk miatt (is)...
Érdekes egyébként hogy van ugye az a bizonyos LeWa-OS ami spyware gyanús khömm"disztribúció",
de azt látom passzivan figyelve a lewa szájt letöltés szekcióját hogy hosszú ideje a miui-hoz hasonló heti rendszerességgel teszi(k) ki a fejlesztő(csapat??) a javítócsomagokat, upgradekat és ROM-ot.(Én még nem vettem föl a kapcsolatot Keeperv85 -fórumtárssal aki a negativumokról, és fejleményekről bővebb infókkal tud talán szolgálni.)
-
mikrofon
veterán
válasz
hun_gery #13304 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy átadható a futárnak, aki másnap kézbesíti neked, de csak akkor adja oda a futár, ha kifizeted a z ÁFA-t és a kitöltött papírokat, amiket e-mailbe küldtek, átadod a futárnak. Tehát semmi probléma, mert túl vagy a vámkezelésen!
(#13311) fPApi megelőzött pár órával, az ő írása a legpontosabb
-
-
LámaZ
addikt
válasz
hun_gery #13220 üzenetére
Köszi a linket (rémes az angolja), de közben meggyógyult. Most azon töprengek, hogy kiszedjem-e a pipát az EPO-fájl automata frissítése mellől. Ugyanis, ha már egyszer lejöttek a fájlok, gondolom jók lesznek egy darabig. Nem is értem, hogy miért kell frissíteni őket, vagy ez függ a pilanatnyi helyzetemtől? Akkor meg mi értelme van?
-
Szekaa
tag
válasz
hun_gery #13136 üzenetére
Azt ismerem, sot, van valami offline kitchenem is, csak azzal barmit hekkelek a romon mar nem telepiti fel... valszeg nem annyira kompatibilis a G3 romjaval mint kene. Ezert gondoltam, hogy amit a kollega hasznalt az csak mukodik hamar ennek is mtk6577 es procija van.
-
válasz
hun_gery #12989 üzenetére
a googlet tudom használni kétféle rootolási metódust is próbáltam, de mindkettő elakadt abban, hogy nincs fent a telefon drivere ... mikrofon egyik linkjével felment a telefon drivere de még mindig nem tudom flashelni a telefont (win7-en és win8-on is próbáltam mind a kettő 64bites) szóval ez a gondom nem az, hogy a google-lel nem tudok keresni
-
szpali
addikt
válasz
hun_gery #12589 üzenetére
U8836D, qHD
3 hete használom 2 SIM kártyával, Nova Launcherrel, gyárilag Bruno féle V2.0-s ROM-val
ez idő alatt fagyás nem volt, teljesen belaktam, gyors és gördülékeny, nem akad
1GB RAM nagyon jót tesz a multitaskingnak, Chrome teszi a dolgát és szinkronizálja a tabokat az asztali gépekkel
kb 1,5 napot bír az akksi, játék közben érezni, hogy melegszik, de nem vészespárom XPERIA Sola-ja érezhetően lassabb (1GHz Dual core, 512RAM, stock ICS)
-
-
hevizms
addikt
válasz
hun_gery #12589 üzenetére
Személy szerint nem vettem észre semmi ilyesmit.
Még egyelőre nem füstölt el a gép.
Amúgy nagyon nehezen lehet ilyen kérdésre reálisan válaszolni.Mert ugye kinek mi a belakott telefon?Mekkora számú programra gondolsz?
Játéknál konkrétan melyik játék?Valami konkrét dolgot mondj amit kilehet próbálni.
-
fPApi
őstag
válasz
hun_gery #12428 üzenetére
"Az előzményeket is olvastad? ...
Tehát: ha egy "szakmai" fórumon több napos Szent Grálozás után felteszek egy programot, amiről kiderül, hogy közel semmit sem ér, akkor nem fogok csodálkozni azon, ha kapok hideget-meleget...."Csak a tényszerűség kedvéért az előzmény (úgy látszik Neked is szelektív az előzmény olvasásod): csináltam egy factory resetet, aminek az lett az eredménye, hogy eltűnt a magyar nyelv. Írtam az etotalknak, erre elküldtek egy apk-t, amit telepítve újra lett magyar nyelv. Ezt kérték többen, felraktam ("nekem működik" megjegyzéssel) és ezek után jött a lavina....
Tehát nem volt semmilyen "több napos Szent Grálozás", csak leírtam azt, ami történt és kérésre felraktam a kapott apk-t, ennyi! Az sem igaz, hogy semmit nem ér, mert nekem magyar lett, azt pedig soha nem állítottam, hogy másnak is az lesz! Tehát akkor miért is jogos, hogy "ha kapok hideget-meleget"?
Annyira jó, amikor egyes emberek kitalálnak dolgokat és arra építve egész történeteket tudnak felépíteni és még hivatkoznak is a nem figyelembe vett előzményre! Erre mondják azt, hogy "ügyes"! Meg azt is, hogy "ha csendben maradtál volna bölcs maradtál volna"!
-
Novicsok
tag
válasz
hun_gery #7235 üzenetére
Így van, mert EU-n kívülről postáz, a La Manche csatorna szigetéről.
Nekem 21.75 GBP volt a Lexar 32 GB Class 10, pont 1 hét elett jött szerény kis bélelt borítékban, mindenféle felesleges feliratok nélkül.
A benne lévő számla svájci cégtől van kiállítva.
Egyszer írtam kis mailt, hogy igazítsák a deklarált árat: azonnal elutasítottak, ők szigorúan a vonatkozó törvények szerint... (aláíró orosz nevű csaj). Aztán megjött, 2 mm magas betűkkel volt ráírva a tartalom. Mint a légypiszok, de rajta volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest