- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso76
csendes tag
Szia!
A telefont nem ismerem, de ettől a bolttól rendeltem kb. két hónapja.
Ez a tapasztalatom abszolút pozitív. Megrendeltem a készüléket, befizettem a számlára a pénzt és másnap már el is indították a vételt. Nem közvetlenül nekem érkezett a telefon, hanem nekik. Rátették a magyar nyelvet (99,9 %), készítettek egy állapot felmérést és erről adtak egy jegyzőkönyvet. Mindez kb. 10 munkanap volt.
Valószínűleg legközelebb is tőlük rendelek, főleg hogy szerintem az áraik is lejjebb mentek. -
berigazek
őstag
SENKI nem tud neked javasolni,ajánlani,az igényeid szerint kereshetsz több ezerből...
Én most ezt vettem meg:
5inch i9220 MTK 6575 Star N9000 Smart phone Dual Core 1.2GHz 512MB 4GB 3G phone call Android 4.0 Bluetooth GPS
....egyebek közt...mindent kibróbálok :-)
És megosztom a véleményemet és tapasztalataimat vele kapcsolatosan!
Mindenkinek mások és mások az igényeik!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest