Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso76
csendes tag
Szia!
A telefont nem ismerem, de ettől a bolttól rendeltem kb. két hónapja.
Ez a tapasztalatom abszolút pozitív. Megrendeltem a készüléket, befizettem a számlára a pénzt és másnap már el is indították a vételt. Nem közvetlenül nekem érkezett a telefon, hanem nekik. Rátették a magyar nyelvet (99,9 %), készítettek egy állapot felmérést és erről adtak egy jegyzőkönyvet. Mindez kb. 10 munkanap volt.
Valószínűleg legközelebb is tőlük rendelek, főleg hogy szerintem az áraik is lejjebb mentek.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Elden Ring PS5 játék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest