- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Tudom, hogy nem ide tartozik, de egy olyan sűrgős segítségre lenne szükségem, hogy van egy jelly bean boot.img amiben módosítani kéne a ramdisket hogy felcsatolja az external storage-t (storage/sdcard0) mert most csak simán sdcard van és így nem látja az sd karit. Azt hiszem az init.bravo.rc-ben kell átirni hogy így nézzen ki
on early-init
export EXTERNAL_STORAGE /storage/sdcard0
mkdir /storage 0050 system sdcard_r
mkdir /storage/sdcard0 0000 system system
symlink /storage/sdcard0 /sdcard
symlink /storage/sdcard0 /mnt/sdcardElküldöm mailben vagy feltöltöm ha valaki megcsinálná. Előre is köszönöm!
-
törölt tag
Itt a g3 méltó ellenfele!!! Ilyen áron ilyen mobil!!! [link]
-
törölt tag
Ne kérdezd hol de asszem 2 oldalon is láttam hogy a g3 in stock kiírással szerepelt csak 260-280 dolcsival annyit meg nem adok érte mert egy kis pótlás és már xiaomi m2. a lényeg hogy van ahol van. olvastam is valahol róla hogy adtak ki valami 1000 darabot de még a régi kijelzőve asszem.
-
törölt tag
Na mégegyszer.. Sziasztok lehet nem ide kéne írni de egy kicsit azért idevág, Nincs valakinek itt esetleg ismerőse aki tudna behozni xiaomi m1 telót kintről mert nem látok sehol ahol a gyártói oldalon lévő kb 204 dolláros áron lenne. vagy esetleg aki tudja hogy lehet ilyen áron magyarhonba rendelni? Előre is köszönöm. ha tudna valaki behozni azon az áron ide is írhat tams.gyurik078@gmail.com
-
törölt tag
Sziasztok lehet nem ide kéne írni de egy kicsit azért idevág, Nincs valakinek itt esetleg ismerőse aki tudna behozni xiaomi m1 telót kintről mert nem látok sehol ahol a gyártói oldalon lévő kb 204 dolláros áron lenne. vagy esetleg aki tudja hogy lehet e közvetlen a xiaomi-tól magyarhonba rendelni? és milyen feltételekkel szálítási díj ilyesmi. Előre is köszönöm. ha tudna valaki behozni azon az áron ide is írhat tams.gyurik078@gmail.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NBA és kosárlabda topic
- LEGO klub
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged