- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lesz iPhone 19
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
petipetya
üzenetére
Én sem értem az SMS körüli mizériát. Havi szinten 120 ingyen SMS-em van, de rendszerint 2-3 db küldök maximum. Miért? Mert ott az email, másrészről mire bepötyögöm, meg ő válaszol, majd én vissza, elment 2x annyi időm, meg pénzem, mintha felhívtam volna. Tehát tényleg nem értem. Az SMS tényleg arra való, amire kitalálták. Pl.: " Ha végeztél, hívj fel!"
-
frensys
tag
válasz
petipetya
üzenetére
Az sms írási mizéria itt úgy alakult ki,hogy nagyon nehezen lehet irni érintős telefonokkal sms-t, az ember kitépi a haját a sok tévesztéstől..és mindenki a legjobb programot akarja amivel szép nagy betűket tud nyomogatni a kijelzőn,de aztán mindenki szépen rájön, hogy a gyári saját még mindig a legjobb, ami olyan mint egy régebbi gombos telefon,egy gombon 3 betű van azt addig nyomod amig kell és szép nagy is.A másik tészta az ékezetek igen,nem sokan szeretnek ékezetek nélkül irni,mert sok szó kétértelmű ha nincs rajta ékezet és aki olvassa félreérti vagy nem érti,amúgy meg a gyári simában alapból ott van a balra dőlő ékezet és ez nem 3 karakternek számit hanem sima egyel,ez ajánlott.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest