Hirdetés
- iPhone topik
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
petipetya
üzenetére
Én sem értem az SMS körüli mizériát. Havi szinten 120 ingyen SMS-em van, de rendszerint 2-3 db küldök maximum. Miért? Mert ott az email, másrészről mire bepötyögöm, meg ő válaszol, majd én vissza, elment 2x annyi időm, meg pénzem, mintha felhívtam volna. Tehát tényleg nem értem. Az SMS tényleg arra való, amire kitalálták. Pl.: " Ha végeztél, hívj fel!"
-
frensys
tag
válasz
petipetya
üzenetére
Az sms írási mizéria itt úgy alakult ki,hogy nagyon nehezen lehet irni érintős telefonokkal sms-t, az ember kitépi a haját a sok tévesztéstől..és mindenki a legjobb programot akarja amivel szép nagy betűket tud nyomogatni a kijelzőn,de aztán mindenki szépen rájön, hogy a gyári saját még mindig a legjobb, ami olyan mint egy régebbi gombos telefon,egy gombon 3 betű van azt addig nyomod amig kell és szép nagy is.A másik tészta az ékezetek igen,nem sokan szeretnek ékezetek nélkül irni,mert sok szó kétértelmű ha nincs rajta ékezet és aki olvassa félreérti vagy nem érti,amúgy meg a gyári simában alapból ott van a balra dőlő ékezet és ez nem 3 karakternek számit hanem sima egyel,ez ajánlott.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest