Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
szige
tag
Sziasztok. Egy kérdés azoknak, akik Handsent SMS app-ot használnak: korábban a küldött üzenetek mellett ott volt egy zöld pipa, ami azt jelezte, hogy az SMS kézbesítve lett. Aztán újra kellett telepítenem az app-ot és most sehogy sem tudom ezt visszaállítani. A Notification Settings, Sent notification-ben egyik beállításra sem csinálja így.
Tud vki segíteni? Előre is köszi! -
szige
tag
Sziasztok, erre esetleg valaki valamit?
Továbbá, kérdés azoknak, akiknek sikerült jól beállítani a Call Meter 3G-t: beállítom a szabályoknál, hogy az adott tarifacsomagot csak a keret kimerültéig alkalmazza (X Ft-ig ingyenes a hívás), mégis 151%-on áll a mutató. Mit rontottam el?
-
szige
tag
Sziasztok. Használ valaki olyan app-ot, amivel elutasított hívásnál üzenetet lehet küldeni a hívónak, hogy elfoglalt vagyok, majd visszahívom? Marketen én is találtam (pl. I am busy, Quick Message), engem most a tapasztalatok érdekelnének.
-
szige
tag
-
szige
tag
válasz
Drachoo
üzenetére
Csak hogy jól értem-e: 2.3.3-tól megy az előlapi kamera, az előtt meg csak a fő? Nekem most 2.2.2 van fent, ezzel a másik felet tökéletesen látom videóhívásnál, de ő engem nem (meg én magamat sem csak fekete képernyő). Ráadásul azt írja ki, hogy a partner nem képes videóhívást fogadni, pedig ő egy laptop előtt ül, és ugye részéről minden működik is.
Valakinek sikerült összehozni skype videóhívást 2.2.2-es szoftveres telefonról?@ VINIKOR: battery drain az, amikor valami leszívja az akkumulátort, értsd, sokkal gyorsabban lemerül.
Másik kérdés: olyan app, amivel a telefon nyitás módja változtatható? Pl. HTC_nél nem le, hanem a szokásos jobbra húzás?
-
szige
tag
Hello, tud valaki olyan app-ot, amivel picasa-ra lehet feltolteni kepeket, de ki lehet valasztani azt is, melyik albumba toltse? A Blur ilyet nem tud, mindig uj albumot csinal.

Elore is koszonom! -
szige
tag
Másnak is eltűnt marketről a RockPlayer lite?
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest