Aktív témák
-
Typhoon47
senior tag
Aura frissítésről tud valaki valamit? Mert elég öregecske a mostani térkép(belváros)...
Vagy valaki tud ennél frissebb térképeket használó navi progit?
köszi -
-
Typhoon47
senior tag
valaki megtudja nekem mondani, hogy mér hülyül meg néha a contacts list :S a jelenség, hogy ha be importálom az SD-mről (vCard) a kontaktokat elkezdi csinálni, megcsinálja majd mintha misem történt volna, nem jelenít meg semmit. mit kell bekapcsolni h mutassa a kontaktokat? régen ezt úgy csináltam h a gmail-emmel szinkronizáltam össze ,de most meg minden kontaktomat megnégyszerezte
(4000 kontakt wtf
)
-
Typhoon47
senior tag
vki nem tudja hirtelen az lcd density-t melyik fájl tartalmazza? (hülye főzött rom behúzta 140re,lol: ))
-
Typhoon47
senior tag
Nem tud véletlenül valaki egy olyan appot amivel tudok mappákat kreálni az app draweren belül és abba belepakolgatni a progikat?, mert kezd káosz lenni így sok app felett
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest