- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
válasz
atillaahun #41864 üzenetére
Ez kicsit elszomorít, hogy nincs erre app. De még azt is észrevettem, hogy az sem egységes, hogy melyik app milyen megnevezést ír, van amelyik kiírja a Google+-t, a másikban meg meg sem találom, mert valószínűleg ilyen 'com.akármicsoda.nemtudommi' formában adja meg... Hihetetlen.
Amúgy a fagyasztásra a NoBloat Free-t használom. Erre van jobb alternatíva ingyenes?Az Autostarts-ra ránéztem, nekem csak annyi bajom van, hogy fizetős. Gyűlnek az appok, amikre szívesen befizetnék, csak az általános kártyámat nem merem ilyenre használni. Mostmár csináltatnom kell internetes vásárlós kártyát... Milyen kártya ajánlott amúgy? MasterCard dombornyomottat szoktam hallani, hogy nem szokott vele gond lenni. (OTP-s vagyok) Illetve az mindegy, hogy csak bankkártya vagy hitelkártya is?
Jha, és persze köszi a választ!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sorozatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gamepad
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest