- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Ért valaki az Avast Mobile Securityhez?
Konkrétan az a gondom, hogy szerintem az Anti theft beállításoknál minden lehetséges dolgot beállítottam és ennek ellenére SIM kártya cserekor nem akar sms-t küldeni a megadott számra, csak szirénázik, és a nagyobbik baj az, hogy Recoveryből simán meg tudtam formázni a telót. Így gyakorlatilag nincs védelem a készüléken, mert egy átlagos felhasználó is (aki rossz szándékkal szerez meg egy telefont) tuti, hogy azzal fogja kezdeni, hogy Recoveryből egy vipe data/reset és egy gyári telefonja van.
Pedig elvileg ezt is meg tudja akadályozni az avast, meg a ROM cserét is.
Na, erről szeretnék valamit hallani, hogy vajon mit rontottam el! Van egy Xperia X8-am amin tesztelem a beállításokat, és majd ha minden rendben lesz, akkor akarom ráugrasztani a használatos telefonra.
Köszi!
Aktív témák
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- AMD Ryzen 7 7800X3D / RTX 3080 Ti / B650 / 32GB DDR5 / 1TB SSD / 850W - Minden garanciás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest