Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple iPhone 11 - népalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
siti
őstag
sport eredmény programokra van valakinek jó tapasztalata? többet próbáltam, de mindig ott a de:
Scoremobile - már már majdnem jó, de nem találtam benne magyar focira utaló nyomot, még a BL selejtezőkben sem. (vagy csak én nem találom?)
ESPN majdnem jó, sok minden benne van (magyar focit itt nem néztem), de full reklám az egész app.
Livescore volt ami kb fél órát töltött el nálam. ez kibukott hogy csak pár sportot ismer (bár a foci benne van az egész világ talán, csak itt meg semmi szűrés, ömlesztve hogy a világ mit játszott tegnap, kosárban meg nem jegyeznek minket)ami nekem kellene (akár külön-külön is) foci, kosár (NBA, magyar, Adria Liga, ha már ott nyomul az olaj), NFL, és időszakos események (BL, foci EB/VB, Olimpia)
nem kell sokat tudjon, mikor ki fog játszani és mik voltak az eredmények (csoportmérkőzéseknél összesítő tábla maga lenne a tökély), illetve szűrési lehetőség, mert az albán foci és más barátságos mérkőzések nem érdekelnek.szóval ötleteket tapasztalatokat

Aktív témák
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest