- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
sport eredmény programokra van valakinek jó tapasztalata? többet próbáltam, de mindig ott a de:
Scoremobile - már már majdnem jó, de nem találtam benne magyar focira utaló nyomot, még a BL selejtezőkben sem. (vagy csak én nem találom?)
ESPN majdnem jó, sok minden benne van (magyar focit itt nem néztem), de full reklám az egész app.
Livescore volt ami kb fél órát töltött el nálam. ez kibukott hogy csak pár sportot ismer (bár a foci benne van az egész világ talán, csak itt meg semmi szűrés, ömlesztve hogy a világ mit játszott tegnap, kosárban meg nem jegyeznek minket)ami nekem kellene (akár külön-külön is) foci, kosár (NBA, magyar, Adria Liga, ha már ott nyomul az olaj), NFL, és időszakos események (BL, foci EB/VB, Olimpia)
nem kell sokat tudjon, mikor ki fog játszani és mik voltak az eredmények (csoportmérkőzéseknél összesítő tábla maga lenne a tökély), illetve szűrési lehetőség, mert az albán foci és más barátságos mérkőzések nem érdekelnek.szóval ötleteket tapasztalatokat
Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ notebook kitámasztó fából
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest