- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
sport eredmény programokra van valakinek jó tapasztalata? többet próbáltam, de mindig ott a de:
Scoremobile - már már majdnem jó, de nem találtam benne magyar focira utaló nyomot, még a BL selejtezőkben sem. (vagy csak én nem találom?)
ESPN majdnem jó, sok minden benne van (magyar focit itt nem néztem), de full reklám az egész app.
Livescore volt ami kb fél órát töltött el nálam. ez kibukott hogy csak pár sportot ismer (bár a foci benne van az egész világ talán, csak itt meg semmi szűrés, ömlesztve hogy a világ mit játszott tegnap, kosárban meg nem jegyeznek minket)ami nekem kellene (akár külön-külön is) foci, kosár (NBA, magyar, Adria Liga, ha már ott nyomul az olaj), NFL, és időszakos események (BL, foci EB/VB, Olimpia)
nem kell sokat tudjon, mikor ki fog játszani és mik voltak az eredmények (csoportmérkőzéseknél összesítő tábla maga lenne a tökély), illetve szűrési lehetőség, mert az albán foci és más barátságos mérkőzések nem érdekelnek.szóval ötleteket tapasztalatokat
Aktív témák
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest