Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz Probert75 #134978 üzenetére

    Simán kihangosítottam őt, majd a Home gombot 1X megnyomva/érintve a hívást felrakta a rolóra, majd szépen magától elsötétült a kijelző.

    na ezt akarom elkerülni. az szeretném, hogy max 1x kelljen hozzáérni a kijelzőhöz, nem 3-5 lépcsőben elérni. tehát a lehetőségnek a telefon hívó felületen is ott kell lennie. lebegő gombokat nem szeretem, kézenfekvő, hogy a home gomb lenne a legalkalmasabb. azt még nézni sem kell, vakon megtalálom. (hátha még a jó öreg -de drága - fizikai gomb lenne. persze akkor csökkenne a gyártók profitja,és ezt én sem akarom). mert bár kihangosítva is elalszik 30 mp után, de az alatt is iszonyatosan bevilágítja az autót, főleg éjszaka.

    egyébként amúgy sem értem, mi szükség volt a fehér háttéren fekete szöveges menüre, és miért nincs egy éjszakai profil a telefonokban. egyetlen ok, hogy újdonságot kellett hozni, és kézenfekvő volt, legyen máshogy, mint eddig. szinte ingyen. nem kell sokat agyalni a fejlesztésen. gondolj bele, egy outdoor telefon, amit éjszaka egy vadász, vagy katona akar olvasni. 2 km-ről látják, hogy világít. vagy egy outdoor telefon, (nomu s30), ami kikapcsolhatatlanul fülsüketítően muzsikál miközben bootol. érted? hiába némítod le. kapcsold be egy moziban, hogy elolvass valamit. vagy egy magaslesen. de tudom, ez mind ficsör, velem van a baj, hogy nem lelkesedem :(

    vagy a régi jó nokia 5800 a (legjobb telefonom ever, talán az ericcson r310 volt még olyan, de az szériahibában eldobálta a térerőt), szóval a nokián volt oldalt egy fizikai gomb, nem is nyomós, húzós, (hogy véletlen se kapcsolódjon be, akár a zsebben se. a mostani AGM x1 10-ból kilenszer él a kijelzője, mikor kiveszem a zsebemből.), ami csak a kijelzőt kapcsolta ki. ha kocsiban hívtak, nem is kellett levennem a szemem az útról, zöld gombbal felvettem, kihangosítottam, majd kikapcsoltam a kijelzőt, hogy az alatt a 30 mp alatt se vakítson, amíg magától kapcsolna ki. mindezt úgy, hogy a szemem nem kellett levenni az útról. ilyen egy jó szerszám, "vakon" használható.

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák