- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
BitRider #168895 üzenetére
Gmail hiba, régóta fennáll sajnos, rengetegen panaszkodnak rá, telefontól és droid verziótól függetlenül.
Én Macrodroid-al oldom meg, ha le van zárva a kijelző, akkor minden fél órában a háttérben indítja a Gmail -t, majd kilép belőle, így biztosan kapok értesítést.Mások egyéb email klienst használnak (Aqua, Bluemail, K9, stb).
-
Cs1csó
titán
válasz
BitRider #168135 üzenetére
A gyors töltés sem folyamatosan "full trottle" teljes gázzal megy, a melegedés tükrében, van hogy visszább vesz, ha "teljes" töltöttségig fenn hagyjuk akkor a végén már alapban lassabban fogja tölteni.
Van erről jutubos videó, egy usb kábelbe épített fogyasztásmérő mutatja hogy a teló nem mindig az adapter maximális képességének megfelelő áramot veszi fel (pl. 65W-osból végig, folyamatosan nem ennyit vesz fel) -
D1L1ZS
őstag
válasz
BitRider #168060 üzenetére
Nekem is évek óta megvan a Nova Prime, alapjáraton szeretem is, de mostanában (valszeg egyedi hiba lehet), de olyat csinál, hogy sokszor "érzéketlen".
Ezt úgy kell elképzelni, hogy mintha megfagyna teljesen a home screen.
Ilyenkor képernyőt le kell zárnom, majd vissza és minden ok egy darabig.
Tudom nem nagy probléma, meg valszeg egyedi, de engem felidegelt ez miatt.
Persze sok hasznos funkciója is van, meg az egyik leg testreszabhatóbb launcher.
De jelenleg számomra most a Smart Launcher a favorit! Persze időnként mindig kikacsintok más irányba is.
-
BitRider
senior tag
válasz
BitRider #167961 üzenetére
G22 lenne ideális, mert azon legalább a rendszer is új, de pont jegeltek egy olcsó verziót a linkelt oldalon. Hátha a másik ledumálható valamennyire... Szóval lehet ragaszkodni az ilyen ősi hulladékokhoz, de pont nem érdemes. Ha bármilyen – akár belépőszintű, de – újabb készülékről lenne szó, akkor lenne mit megoldani, de azon a 2016-os izén, amin éppen elfér a rendszer meg a programok, nincs mit sajnos.
A Win-es laptopoknál is lejátszódott ez az evolúció, és ott szerencsére már túl vagyunk azon a korszakon (Intel Atom
), amikor is még kezelhetetlenül gagyikat adtak ki belépőszinten. Most már egy akármilyen masinát megveszel újonnan (de SSD-vel), az normálisan fog menni. Ugyanez van a telefonoknál is. Túl kell lépni ezeken a kis memóriás, kis tárhelyes szarokon (meg a 60 Hz-es képernyőkön) és még kezes is lehet a motyó.
-
rlazol
veterán
válasz
BitRider #167934 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
A Ccleaner nem működik ezen a telefonon (ezt írja a Play), az SDMaid 5 Mb-t szedett le. A Norton Junk removal 200at.
Az SD kártya jóötlet, beszerzek egyet.
Launcher, Gmail nincs a telefonon, netrádiót nem használok.
Messenger, DS File, Waze, Revolut, Authenticator, Lidl,Tesco, PnV2, Smartlyst, QR scanner, Sweatcoin - ennyi van összesen. (most levettem a Vibert is).
Chrome-ot használom, de keveset.Nem szenvedek, helyenként valóban lassú, de nem zavaró. Nem szeretném lecserélni. Nem azért mert "szeretem" hanem mert működik arra, amire használom és jobban szeretem megjavítani a dolgokat mint lecserélni.
Viszont fura,hogy folyamatosan telik memória látszó ok nélkül. Email nincs rajta- régen volt, lehetséges, hogy azok az email fileok még rajta vannak? Ha igen, hol lehetnek?
-
Fall-N
veterán
válasz
BitRider #167731 üzenetére
Én ahány ismert lejátszót használtam, minden van foder kezelés. Amit jelenleg használok a Symphonium az is tudja. Nálam az az első, hogy kikapcsolom. Nem szeretem a mappás rendszert, az ID3 jól működik. Persze ha a zenefájl tartalmazza. Nálam rendszerezve van, így az ID3 rendesen ki van töltve. Ha ez adott, akkor lehet rendesen szűrni megjelenési évre, stílusra, előadóra, albumra stb.
-
joelke HU
őstag
válasz
BitRider #167567 üzenetére
Már akinél minden rendben működik vele. Nálam például nem. Android 12 alatt a háttérkép meg van bolondulva. Ha a görgetés be van kapcsolva akkor össze vissza ugrál illetve a zárképernyőn rendes méretben jeleníti meg, feloldás után a főképernyőn viszont belezoomolva. Ezeket már a 8-ban javították. A háttérképhez igazodó színek is marhajó az új verzióban, nem mennék vissza semmi pénzért a hetesre.
-
ggeleven
őstag
válasz
BitRider #167480 üzenetére
Sajnos ennyire nem ismerem a "piacot", de jókat írsz. Novat csak amiatt cseréltem egyik telómon, mert elkezdett szarakodni a sötét mód benne és a widgeteket láthatatlanok voltak, de egyébként szeretem (másik telón azóta is az van, nem cseréltem SL-re).
#167481 -> Na igen, mindenki szipkázza az infót rólunk, szóval irány vissza 3210-esre.
Az legalább kibír 10+ napot még most is szerintem. Jut eszembe, van a fiókomban egy 7110-es, lehet fel kellene töltenem és kígyózni egyet.
-
Probert75
addikt
válasz
BitRider #167480 üzenetére
+ a kezdőképernyőn lévő ikonokból két alkalmazás indítható. Egy a sima érintéssel, a második pedig az ikonon vaaló felfele simítással.
A Hyperion tetszene, ha a kettőskopp utáni lezárás, majd feloldás menne ujjlenyomattal. Valamint az említett egy ikon két app is menne, mert szeretem a letisztult, egyszerű kezdő oldalt.
-
Lasersailing
senior tag
válasz
BitRider #167009 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Sajnos inaktív a kikapcsolás. Hiába kapcsolok ki mindent egyesével az értesítés marad. Így viszont az egész értelmét veszti számomra...
Van olyan program, amiben lehet megbízható helyen elkülönítve tárolni kb 10-15 fotót? Megnyitásakor kérjen egy jelszót, és ne értesítsen 0-24ben, hogy nincs feloldva a megbizhato mappa...
-
-
Fall-N
veterán
válasz
BitRider #166596 üzenetére
A tartalomgyértól csak egy része a dolognak. A Googlenek is rengeteg pénzbe kerül fenntartani a szervereket. Nem véletlenül adták el nekik az eredeti kitalálói, mert masszívan veszteséges volt. Tudom nem divat a Googlet támogatni és "utálni kéne" őket, de ha egyik napról a másikra tönkremennének, kíváncsi lennék, hogy állna a többség szája.
-
válasz
BitRider #166594 üzenetére
1800Ft-rol beszélünk.
Kb 1 kiló kenyér ára.
A fiammal ketten elmentünk a Burger Kingbe, és 8000Ft-ot hagytam ott. Ehhez képest 2900Ft a családi csomag, és nem kell az egész család telefonjával szarakodni. Nekem ennyit megér.
Olyan filléres tételről beszélünk, hogy szégyen beszélni is róla. -
tylerddd
veterán
válasz
BitRider #166519 üzenetére
Én pont a Samsung szerkesztőjére esküszöm, csomó apróbb app-et megspórolt már, amit korábban használtam, ez meg beépítve tudja. Pl. objektumok eltávolítása a képről Azóta nem kell a TouchRetouch.
De nyitott vagyok a dologra, csak nem szeretnék millió kollázs appot telepíteni emiatt.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
BitRider #166341 üzenetére
[link] Mondjuk pár hónapja próbáltam már a 2.0.18 nighly verziót [link] hívásrögzítésre kihegyzett teszteléssel, bár a most elérhető már újabb build dátum szerint
szerk.
Ezt lehet javították közben (gg fordítózva)
*Telegram hozzáadva a kapcsolattartó helyi menühöz
* Hozzáadott fizetési lehetőség az alkalmazásból a Google Play használata nélkül (csak az Orosz Föderáció számára)
* Hozzáadott lehetőség a hívásképernyők kikapcsolására Android 13+ rendszeren
* Javítva a WhatsApp hibája
* Javítva a kapcsolat láthatósági problémája
* Valami mást az apróságokon -
efi99
őstag
válasz
BitRider #165527 üzenetére
Én mindent témázok, appból színezek, minden ugyanúgy néz ki 3 főverzió frissítés után is. Nem is értem miért jó az, ha pl állandóan más a háttérkép, emiatt össze-vissza variál az OS máshol is a saját feje után, arról nem is beszélve, hogyha olyan a háttérkép az ikonok esetleg nem látszanak rendesen.
-
BitRider
senior tag
-
user26
senior tag
válasz
BitRider #165437 üzenetére
Értem , rendben.
Nekem igaz nincs csillió telszámom, de akikkel valamikor is beszéltem, és az idő elteltével nem töröltem a hívás listát, mind szépen ilyen formában ott van, ki, be, nem fogadott, és jobb oldalt mennyi volt az idő, ahol nincs, ott nem volt "felvéve." -
TODI1111
veterán
válasz
BitRider #165401 üzenetére
"hogy nem látom pontosan, hogy kivel, mikor, hány kimenővel / bejövővel / nem fogadott hívással ÉS mennyi ideig telefonáltam, "
Igaz nem caller app, de amennyiben az a legfontosabb, hogy kivel, mikor mennyit azaz minden hívásinformációt pontosan szeretnél tudni akkor a [Telefon Analitika] programot ajánlom. -
-
Somatom
veterán
válasz
BitRider #161367 üzenetére
Nem vágom, hogy milyen bogyót keresel. Ott a sáv, azt is írja, hogy mennyit játszott le és azt is, hogy mennyi van még hátra. Ez a főképernyő.
-
user01
aktív tag
válasz
BitRider #160645 üzenetére
"- Az infrared kezelő programban "csak" ismert készülékekkel lehet operálni. Nem értek hozzá, de létezhet, hogy manuálisan állítgatom be a frekvenciákat valami másik, erre való appban (pl. egy Genius hangszettet irányítandó)?"
Én egy [ilyen] infra adó-vevőt használok. Frekvenciát nem tudsz állítani, de ezt lehet tanítani, ha megvan a régi távirányító. Nem utolsó sorban kompatibilis az összes type-c-s telefonnal. A hozzá való app-ban pedig el lehet menteni a felhőbe a beállított eszközöket és később bármely telefonra le lehet tölteni azokat.
-
crok
Topikgazda
válasz
BitRider #160645 üzenetére
Második és negyedik kérdéshez: itt nézz szét, szerintem tetszeni fog a lista.
Infrához: nem igazán.. van olyan alkalmazás amiben van szerkesztő de nagyon körülményes is meg nyilván kell a minta hogy mit és hogy adjon az infra (ugye tanítani nem lehet mert RX nincs). Infra alkalmazásokat is találsz a listában egyébként.
Ja igen, van külön MIUI topik is, ott is nézz szét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The First Berserker: Khazan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xbox tulajok OFF topicja
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest