Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Megvettem, kipróbáltam, játszottam vele kb. 1 órát, de sok hasznos funkciót nem találtam benne, lényegében csak látványosabbá tetette a készüléket. Amit hasznosnak találtam benne az a pár kézmozdulat beállítás (egyedit sajnos nem lehet felvenni így csak a lapozósáv kézmozdulatát tudom érdemben használni), a modulok átméretezésének a lehetősége (ez hiányzott már), több asztal hozzáadása illetve a lapozósávon az alkalmazások csoportosítása, de azt se úgy ahogy én szerettem volna.
De én inkább egy olyan alkalmazást várok már (lehet van is) ami készít már az alapértelmezett "vissza gomb" mellé egy "előre gombot" is. Mert van, hogy böngészőben, vagy más alkalmazásban véletlenül duplán nyomom meg a vissza gombot, de előre már nem tudok menni és kereshetem újból azt a beállítást ami előhozza az adott oldalt/menüt. Novát is beállítod, megnézed a változást, aztán keresheted újból, hogy hol is állítottad be, mert még a futó alkalmazásoknál sem jelenik meg. Egy "előre" gombot olyan nehéz lenne már beszúrni az androidba?
Oldman2: A Te kérdésednek biztos több értelme volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest