Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Zárolt képernyőn (note4) változtatható valahogy az óra helye, vagy csak a mérete?
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
vj0c1
aktív tag
válasz norbert1998 #61767 üzenetére
Na, egy Ccleaner megoldotta a gondot.
Szerk: Jobban mondva az hívta fel a figyelmet egy manuális cache törlésre a facebook esetében a beállítások/alkalmazáskezelőn belül.
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
vj0c1
aktív tag
válasz norbert1998 #61764 üzenetére
Gondolom azt akkor írja ha ő tiltott téged, de ebben az esetben én tiltottam és töröltem, és ezért nem értem mit keres még a partner listában, miért nem tudom eltűntetni..
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Miért mutat a Facebook Messenger a beszélgető partnerek között valakit, akit én már töröltem és tiltottam?
Előre is köszi a válaszokat!"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
vj0c1
aktív tag
Egyszerűen teljes nézetes használat után billentyűzár, 5-10 perc (vagy x idő) után feloldás, és már vissza is rakta mobil nézetre. A lényeg az, hogy nem én váltok manuálisan mobilra.
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Chrome-ban az megoldható, hogy ha a ph weboldalát hagyományos nézetre váltom az úgy is maradjon és ne váltson vissza mobil nézetre? (galaxy s3)
A segítséget köszi előre is!Tudom, hogy az oldal alján lehet váltani, de ha egy 5 percig nem nyúlok hozzá, akkor magától visszateszi, és azt szeretném, hogy ne tegye.
[ Szerkesztve ]
-
vj0c1
aktív tag
válasz VegyesTamás #51491 üzenetére
Okés, azért köszi. Úgy vettem észre, ami ingyenes, az mind ezt a rootolást erölteti, azt viszont kihagyom.
-
vj0c1
aktív tag
válasz VegyesTamás #51486 üzenetére
Videóra.
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki egy ingyenes screen recordert ajánlani? (Galaxy s3)
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
vj0c1
aktív tag
A legutóbbi android frissítés óta van ez így, az előtt tényleg csak egyszer kellett. Ha nincs bent a billentyűzár nem adja be, viszont amint benyomom, és úgy hangosítok a második katt után beadja a szöveget egy "Mégse" és egy "OK" gombbal.
Na mindegy, szóval akkor ahogy sejtettem, ezen nem lehet változtatni. Azért köszi![ Szerkesztve ]
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Közvetlenül a headset jack-be dugását követően benyomom a billentyűzárat, elindítom a headset gombjával a zenelejátszást, és hangosítanék rajta, de bedobja ezt a halláskárosodásra figyelmeztető szöveg, amit le kell okézni, hogy bill zár alatt is tudjam a hangerőt növelni. Ki lehet lőni ezt a figyelmeztetést valahogy? (Galaxy S3ról van szó) Bármilyen apróság is, engem idegesít..
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Zárolt képernyő alatt megoldható, hogy zenelejátszó helyén változtassak? (Galaxy s3)
Köszi előre is!"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudná mondani nekem valaki, hogy ha gépen már elolvastam egy facebook messengerre kapott üzenetet, akkor a telefon miért jelzi még olvasatlannak lezárt képernyő alatt?
Galaxy S3am van.
Tudom, ki lehet kapcsolni telefonon a wifit, vagy a mobilnetet, de engem érdekelne miért van ez.
Köszi előre is!"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
vj0c1
aktív tag
Na, közben rájöttem, csak nem tudtam mi a gyorsabb, itt megkérdezni, vagy google-ön keresgélni.
Akit esetleg érdekel, nálam Galaxy SIII alatt volt ez az állandó zenei ritmusra történő rezgés, és a Beállítások>Hang>"Automatikus rezgés" kikapcsolásával lehet korrigálni (angol verziónál "Auto haptic" néven írták a kikapcsolandó funkció nevét)Bocsi a két egymást követő kommentért!
[ Szerkesztve ]
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
A Spotify-ban kikapcsolható valahogy a vibráció lejátszás közben?
Köszi előre is!BÚÉK!
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Ha már kibeszélt téma elnézést kérek érte. Meg tudja mondani valaki, hogy hova lett a Facebook Messengerből a helymeghatározás rész, ahol meg tudom nézni bárkinek a tartózkodási helyét akinél be van kapcsolva ez az opció? Jó pár frissítés lement már, és egy ideje nem találom sehol. Előzőleg a Messengeren belül, ha valakinek az adatait megnéztem, akkor alul egy kis térképen lehetett látni, hogy hol tartózkodik az illető.
Előre is köszi!"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Hardcore café
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest