Hirdetés
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
válasz
svgyula #175118 üzenetére
Szia. He mindkét vezeték állandó pluszra van kötve,nem vág tönkre semmit, egyszerűen akkor mindkét szálon kap 12 voltot és nem kapcsol ki sohasem, esetleg le is meriti az aksit. Ha fordítva van kötve akkor meg nem tárolja a beállitásokat, hanem mindig újra kell beállítani mindent. De tönkre vágásról szó sincs
-
ÖregMackó
tag
válasz
atosan #175032 üzenetére
A levélcímed ebben az esetben a felhasználónév, a jelszó akármi lehet nem kell,sőt ne is legyen a levélfiókod jelszava. A feleséged így be tud lépni a mailcímed mint felhasználónévhez tartozó jelszóval. A probléma akkor jelentkezik, ha 2FA okáért egy levélcímre küldött kódot küld a klarstein és azt mivel a postafiókodhoz nem fér hozzá a feleséged nem tudja megadni a belépéshez.
Igen, a megosztott profil a megoldás...
-
ÖregMackó
tag
válasz
Vertigo18 #170815 üzenetére
A Zárképernyőnél a beállított Felébresztés emeléssel és a bekapcsoló gomb megnyomása egyszintű művelet. Mindkettő arra szolgál, hogy a képernyő bekapcsoljon. A képernyő zárolása menüben kell kiválasztani, milyen művelet legyen amire a zárókép helyett az éppen aktuális app képe is megjelenik. A csúsztatás a legegyszerűbb, de lehet pinkód, minta is... Ha ott a "nincs"szerepel, akkor van az, hogy mindjárt az app képe jelenik meg.
-
ÖregMackó
tag
válasz
szita.erno #170258 üzenetére
A google maps is működik offline, de akkor nincsenek forgalmi információk...
-
ÖregMackó
tag
válasz
Yeffy #169916 üzenetére
Ezt nekem is csinálja az opel az android autóval, ha előtte zenét hallgatok akár csak offline a telón lévő számokat, vagy youtube music-on, ha rádugom az autóra agyonverni sem tudom... Ki kell vennem és kilökni minden programot a memóriából, hogy ne induljon el. Nem jöttem rá miért csinálja, de nem is foglalkoztam vele sokat, ha törlöm a memóriából nem jelentkezik. Ez egy realme c25y a11-el.
-
ÖregMackó
tag
válasz
Yeffy #169914 üzenetére
[kép]
Nekem android 11-en van a kis lehúzásra lakat bezárás, se 10-esen se 12-n nem találkoztam vele. És a futó programok úgy jelennek meg, hogy a felső sarkukon ott a lakat nyitva vagy zárva... De ez pont arra való, hogy ne lehessen kilökni a fizás közben a memóriából. -
ÖregMackó
tag
válasz
csipesz2020 #169758 üzenetére
-
ÖregMackó
tag
válasz
csipesz2020 #169754 üzenetére
Esetleg a helyszolgáltatás nem lett kikapcsolva? Gondolom, ha tudná hol van, nem kérdezne irányitószámot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest