- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaster
junior tag
válasz
fogselyem #174627 üzenetére
Az, hogy közük sincs a böngésző-fejlesztéshez, csak a szoksásos dolog történik, hogy Chromium-ra ráhúztak valami szart, hogy nehogy lemaradjanak a userek adatairól... Nyilván ezért van jegyzetelőjük meg mindenük. Az, hogy hány éve használod, nem tudom, mit befolyásol. Én biztosan nem szolgáltatnám ki magam ilyen szinten gyártói fos programokkal, de ez én vagyok...
-
Blaster
junior tag
válasz
GEPESZ66 #174622 üzenetére
253,6 nap múlva, mivel Google fejlesztők vagyunk és ezért nem kell találgatnunk...
Miért nem használsz olyan böngészőt, ami már most is kényelmes? A Chrome minden, csak nem jól használható mobilon. Annál csak egy szakadékabb létezik, a Firefox. Az még faszán szét is esik minden 2. mozdulatra, azt sem tudják a fejlesztők, hogy mire fejlesztenek. Rendes zoom-olás utáni újratördelést egyik se tud, nem is értem miért ezekkel szerencsétlenkednek az emberek.
-
Blaster
junior tag
válasz
WhiteWalker #174550 üzenetére
De ez hogy jön ide? A Drupal meg egy teljesen más állatfaj.
-
Blaster
junior tag
válasz
WhiteWalker #174548 üzenetére
Ez az a WordPress, ahol a feltörhetőség a tárhelyszolgáltatótól, az alkalmazott beállításoktól, pluginektől és ezek naprakészen tartásától függ. És nem tudom, mennyire vagy benne a témában, de a magára hagyott oldalak és kókler szolgáltatók jóval nagyobb arányban fordulnak elő, mint a normálisan menedzselt oldalak. Ez nem a WP hibája. Ettől függetlenül a Beeper az egyik legnormálisabb ilyen jellegű program, open source backend-del, míg a többi említett programról és szolgáltatásról semmit se tudni. Egy lapon se lehet említeni ezekkel.
-
Blaster
junior tag
válasz
D1L1ZS #174546 üzenetére
A Facebook-kal valóban vannak problémák, de nem a Beeper oldaláról... Nálam működik, de az új neveket és az avatarokat nem húzza át egy ideje, hanem azonosítókon futnak az emberek (kivéve azok, akikkel már régebben beszéltem a Beeper-en keresztül). Az inapp changelog-jukból látszik, hogy folyamatosan küzdenek a dologgal.
Viszont az, hogy be tudod állítani pontosan, hogy pl. a Discord mely csatornáit jelezze és kezelje, az fenomenális, ahogy az SMS és a Signal is pöccre megy. A Facebook meg mindig is fos volt külső alkalmazásokban (még a sajátjukban is sokszor), de ez a Meta igénytelensége...
-
Blaster
junior tag
-
Blaster
junior tag
válasz
Postas99 #174532 üzenetére
Az ilyen hulladék javaslatokat, mint az AirDroid, Pushbullet, MyPhoneExplorer és társait felejtsd el! Ezek instabil, lehúzós, átláthatatlan hátterű, vagy csak szimplán irdatlan fos alkalmazások. Fogalmad sincs, hogy kinek adod ki az adataid...
Egyetlen jól használható van: Beeper. Az egy multi IM kliens Facebook, Discord, Whatsapp stb. kezeléssel, ami többek közt natívan kezeli a Google Messages-t is. Minden kontaktot és üzenetet titkosított formában tárol, amire a fejlesztők sem láthatnak rá (az Automattic van mögötte, ahogy a WordPress mögött is). Megbízhatóan, 100%-osan kezeli az üzeneteimet, mellesleg minden másra is azt használom ahelyett, hogy külön 5 egyéb klienst is futtassak...
-
Blaster
junior tag
Hali!
Tudtok ajánlani kaban + naptárnézet appot? Olyan kell, ami Windows-on is elérhető – ha más nem, akkor böngészőn keresztül.
Keep + Business Calendar + egy csomó mindent kipróbáltam már, a Trello meg pont elég lenne, de az meg lassúka és körülményes kicsit. Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest