- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
hangyász2 #147031 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyet. Otthon a droidos tabletem a PC -m (HDMI -> monitor + BT egér, bill). Volt, hogy tizen órát ment a Firefox. X86 -os PC -n is Androidot használok (Remix OS). Nem is emlékszem, hogy mikor volt utóljára Firefox összeomlásom. Pedig, alap az asztali mód és egy kiegészítővel automatikusan mindent új lapon nyitok meg. Előfordul, hogy 8-10 megnyitott lap fut. Sztem atom stabil a Firefox (mármint a frissítés előttiek, mert az újjal nincs tapasztalatom).
-
Jack Oneill
veterán
válasz
hangyász2 #147031 üzenetére
En most tettem egy probat a mobilos Edge bongeszovel. De asztali gepen is kiprobalom eppen. Eddig nagyon pozitivak a tapasztalataim. A mobilos verzioban van reklamblokkolo, ami nem egeszen Ublock Origin teljesitmeny, de eleg jo azert. En most lehet, tobb evnyi Firefox es Chrome hasznalat utan az Edge mellett teszem le a voksomat.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
hangyász2 #146997 üzenetére
Évekig Firefoxot használtam, és most is fent van a telómon, telepítve hozzá az UBO. Valóban az a legjobb. Viszont most kérdéses lett a Firefox jövője a mostani bajok miatt, persze, lehet, semmi nem lesz belőle, csak farkast kiáltok. Ezért kezdtem barátkozni a Chrome böngészővel is. Kár, hogy ezekbe nem lehet kiegészítőket telepíteni.
(#146996) crok
Próbáltam, de akármelyik DNS-t állítom be, ugyanaz a helyzet. HTTPS szűrős app nincsen? -
crok
Topikgazda
válasz
hangyász2 #146957 üzenetére
Alapból nem fizetős az OH - csak a prémium funkciók:
What are premium features?
Ad blocker, themes, secure screen, private mode password protection, overview mode, etc. Premium features may vary time to time. Whatever, if you upgraded to full version, all current & upcoming premium features will be unlocked permanently. -
Somatom
veterán
válasz
hangyász2 #146912 üzenetére
Megfejtettem. Csináltam egy fiókot és szinkronizáltam. Aztán leállítás, gyorstár és adattörlés, majd eltávolítás. Így már vissza tudtam állni az előző verzióra. Aztán szinkronizáltam. A könyvjelzőim visszajöttek, de a kiegészítőimet manuálisan kellett újraraknom és persze a gyorsindítókat is. Mindegy, lényeg, hogy visszakaptam a régi rókámat. Most egy darabig nem frissítek.
-
Somatom
veterán
válasz
hangyász2 #146908 üzenetére
Egy 11,6 -os tableten pont nem kell az alsó sáv feature. HDMI -n 24" -os monitorra kirakva meg pláne nem. Asztali módban az egérkezelés fontos (ezt még nem tudtam az újon kipróbálni). Valamint, egy user agent switcher, hogy asztali módban Linuxos Firefox -nak lássanak (ez a kiegészítő most nem müxik).
Egyébként, próbáltad a linkelt apk mirroros linkek valamelyikével visszarakni a korábbi verziót? Neked sikerült?
-
Imi1981
veterán
válasz
hangyász2 #146626 üzenetére
De a könyvjelzők és hozzá tartozó jekszavak szinkronizálása kell és ezt csak a nagy böngészők ( Chrome, opera, Firefox, Edge) tudja normálisan. Ebből a Chrome a leggyorsabban . Ilyen ismeretlen böngészőket nem használok. Maradok az operánál mert ez a legjobb számomra jelenleg.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
hangyász2 #143131 üzenetére
Én biztos, hogy nem bízom ilyen automatizmusra a képeimet, videóimat. Egy Novat, 3g Watchdogot, Anysoftot sem fogok minden alkalommal nulláról beállítani. Aztán ott vannak a nem Playes alkalmazások. Vagy, a Robot parancsaim. A kardomba dőlnék, ha odalennének. Kb. egy hónapos a telóm és harmadszor húzom újra a ROM -ot, teljes gyaluval. Pedig, gyűlölök ROM -olni.
-
Somatom
veterán
válasz
hangyász2 #143065 üzenetére
Ez csak a jéghegy csúcsa. Nagyon hosszú azon funkciók listája, amiket meg kell még tanulnom ahhoz, hogy rendesen tudjam használni a telót. Átállítgatni még nem akarom, mert szeretném aktiválni a gyári hívásrögzítést, amihez Odin -nal újra kell húznom a ROM -ot és betenni az izraeli, vagy thai SIM -et. Szóval, teljes gyalu lesz. Belakás majd utána.
Igen, jól érted. Telepítettem egy külön bixby remapoló appot, de az sem működik bixby aktiválás nélkül.
-
Somatom
veterán
válasz
hangyász2 #143063 üzenetére
Nem tudom. Pár hete Samuzok (újra). Ez egy külön állatfaj (meg, aki kitalálta). Van egy külön gombom (bixby), ami inaktív. Ahhoz, hogy bármire használhassam, előbb aktiválnom kell a hozzá tartozó szolgáltatást (ÁSZF elfogadás, regisztráció, stb.). Ha viszont aktiválom, akkor home -on jobbra húzásra kiírthatatlanul vmi kártyák jönnek elő. Balra húzásnál meg vmi edge panel, amire szintén nincs igényem. Amúgy meg az One UI buta, mint a főd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest