- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
hangyász2 #147031 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyet. Otthon a droidos tabletem a PC -m (HDMI -> monitor + BT egér, bill). Volt, hogy tizen órát ment a Firefox. X86 -os PC -n is Androidot használok (Remix OS). Nem is emlékszem, hogy mikor volt utóljára Firefox összeomlásom. Pedig, alap az asztali mód és egy kiegészítővel automatikusan mindent új lapon nyitok meg. Előfordul, hogy 8-10 megnyitott lap fut. Sztem atom stabil a Firefox (mármint a frissítés előttiek, mert az újjal nincs tapasztalatom).
-
Jack Oneill
veterán
válasz
hangyász2 #147031 üzenetére
En most tettem egy probat a mobilos Edge bongeszovel. De asztali gepen is kiprobalom eppen. Eddig nagyon pozitivak a tapasztalataim. A mobilos verzioban van reklamblokkolo, ami nem egeszen Ublock Origin teljesitmeny, de eleg jo azert. En most lehet, tobb evnyi Firefox es Chrome hasznalat utan az Edge mellett teszem le a voksomat.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
hangyász2 #146997 üzenetére
Évekig Firefoxot használtam, és most is fent van a telómon, telepítve hozzá az UBO. Valóban az a legjobb. Viszont most kérdéses lett a Firefox jövője a mostani bajok miatt, persze, lehet, semmi nem lesz belőle, csak farkast kiáltok. Ezért kezdtem barátkozni a Chrome böngészővel is. Kár, hogy ezekbe nem lehet kiegészítőket telepíteni.
(#146996) crok
Próbáltam, de akármelyik DNS-t állítom be, ugyanaz a helyzet. HTTPS szűrős app nincsen? -
crok
Topikgazda
válasz
hangyász2 #146957 üzenetére
Alapból nem fizetős az OH - csak a prémium funkciók:
What are premium features?
Ad blocker, themes, secure screen, private mode password protection, overview mode, etc. Premium features may vary time to time. Whatever, if you upgraded to full version, all current & upcoming premium features will be unlocked permanently. -
Somatom
veterán
válasz
hangyász2 #146912 üzenetére
Megfejtettem. Csináltam egy fiókot és szinkronizáltam. Aztán leállítás, gyorstár és adattörlés, majd eltávolítás. Így már vissza tudtam állni az előző verzióra. Aztán szinkronizáltam. A könyvjelzőim visszajöttek, de a kiegészítőimet manuálisan kellett újraraknom és persze a gyorsindítókat is. Mindegy, lényeg, hogy visszakaptam a régi rókámat. Most egy darabig nem frissítek.
-
Somatom
veterán
válasz
hangyász2 #146908 üzenetére
Egy 11,6 -os tableten pont nem kell az alsó sáv feature. HDMI -n 24" -os monitorra kirakva meg pláne nem. Asztali módban az egérkezelés fontos (ezt még nem tudtam az újon kipróbálni). Valamint, egy user agent switcher, hogy asztali módban Linuxos Firefox -nak lássanak (ez a kiegészítő most nem müxik).
Egyébként, próbáltad a linkelt apk mirroros linkek valamelyikével visszarakni a korábbi verziót? Neked sikerült?
-
Imi1981
veterán
válasz
hangyász2 #146626 üzenetére
De a könyvjelzők és hozzá tartozó jekszavak szinkronizálása kell és ezt csak a nagy böngészők ( Chrome, opera, Firefox, Edge) tudja normálisan. Ebből a Chrome a leggyorsabban . Ilyen ismeretlen böngészőket nem használok. Maradok az operánál mert ez a legjobb számomra jelenleg.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
hangyász2 #143131 üzenetére
Én biztos, hogy nem bízom ilyen automatizmusra a képeimet, videóimat. Egy Novat, 3g Watchdogot, Anysoftot sem fogok minden alkalommal nulláról beállítani. Aztán ott vannak a nem Playes alkalmazások. Vagy, a Robot parancsaim. A kardomba dőlnék, ha odalennének. Kb. egy hónapos a telóm és harmadszor húzom újra a ROM -ot, teljes gyaluval. Pedig, gyűlölök ROM -olni.
-
Somatom
veterán
válasz
hangyász2 #143065 üzenetére
Ez csak a jéghegy csúcsa. Nagyon hosszú azon funkciók listája, amiket meg kell még tanulnom ahhoz, hogy rendesen tudjam használni a telót. Átállítgatni még nem akarom, mert szeretném aktiválni a gyári hívásrögzítést, amihez Odin -nal újra kell húznom a ROM -ot és betenni az izraeli, vagy thai SIM -et. Szóval, teljes gyalu lesz. Belakás majd utána.
Igen, jól érted. Telepítettem egy külön bixby remapoló appot, de az sem működik bixby aktiválás nélkül.
-
Somatom
veterán
válasz
hangyász2 #143063 üzenetére
Nem tudom. Pár hete Samuzok (újra). Ez egy külön állatfaj (meg, aki kitalálta). Van egy külön gombom (bixby), ami inaktív. Ahhoz, hogy bármire használhassam, előbb aktiválnom kell a hozzá tartozó szolgáltatást (ÁSZF elfogadás, regisztráció, stb.). Ha viszont aktiválom, akkor home -on jobbra húzásra kiírthatatlanul vmi kártyák jönnek elő. Balra húzásnál meg vmi edge panel, amire szintén nincs igényem. Amúgy meg az One UI buta, mint a főd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged