- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyielow
aktív tag
Sziasztok. 1-2 hete minden telefonhívásom után feljön valami viberes sz*r. Most azt vettem észre, MÉG REKLÁMOT is odadob az arcomba. WTF? Nem akarom törölni a vibert, mert van 2-3 fontos ismerősöm rajta, de ettől hogy a gyíkba lehet megszabadulni?
-
tyielow
aktív tag
válasz
Melorin #146861 üzenetére
Hali. Erre a HSZ-re jött már megoldás?
Crok kommentje azt írja, hogy töröljem a gmai GMS fájljait. Nekem windows intézőben ez nem lehetséges, mert nincs gms fájlom a com.google.android.gm részlegnél.Más megoldás? Hetek óta nem kapok notificationt gmail levelekről...(Galaxy S8)
-
tyielow
aktív tag
Üdv!
Pár napja átraktam a Play Storet USA-belire, VPN-nel, hogy leszedjek egy appet. Már nincs rá szükségem, közli, hogy 1 évigh nem válthatok vissza. Ez mekkora bullshit már? És ha csak 3 hónapra menne ki az ember külföldre?
Van bármi megoldás erre? Mert ahogy nézem a beállításokban lehetetlen, mivel nem ad fel opciót. -
tyielow
aktív tag
Sziasztok! Lehet bugyuta kérdés, meg lehet volt is már:
Azt a problémát hogyan szüntetem meg, hogy a képernyő feloldásakor rapszodikusan a telefon feldobja a Google alkalmazást ??? Az asszisztenst kikapcsoltam már a beállításaiban. Neten találtam erre hivatkozó topicot, de nem sokat segített a google support a kérdezőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Yettel topik
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fogyjunk le!
- Milyen házat vegyek?
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest