- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fényképen a Poco F7
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D1L1ZS
őstag
Időnként rámjön, hogy ki kellene próbálni más böngészőket is. Nem tudom, ti hogy vagytok vele.
Jelenleg Vivaldi a favorit böngésző nálam, mivel ha PC elé ülök azon is azt használok.
Chrome - ot már régen használtam, most is "le van fagyasztva" a telefonomon. Ami mindig is idegesített vele kapcsolatban, hogy nem lehet a kereső sávot alulra rakni stb. Régebben mókolással lehetett, de azóta már nem, ha jól tudom.
Edge, nem lenne rossz, de valahogy ez sem esik kézre.
Firefox szintén valamiért nem jön be, bár ott vannak kiegészítők. Könyvjelző szinkron nehézkes.
Kiwi, itt is inkább a kiegészítők jelenléte lehet vonzó, de nekem valamiért nem jött be. Pedig lehet alulra rakni a search/toolbart. Kb egy Chrome, csak sokkal jobban testreszabható.
Samsung Browser is próbáltam korábban, de ott meg a könyvjelzőket nehézkes importálni, meg emlékeim szerint más miatt is kukáztam.
Aztán van a Soul Browser, na ez olyan szinten testreszabható, hogy csak na. De ami nagyon tetszik benne, azok a gesztus vezérlés. Illetve van olyan opció, hogy előre - hátra navigálás a weboldalak újratöltése nélkül! Ez nagyon király! Meg még nagyon sok testreszabási lehetőség!
Pár napja ismét felraktam a Via browsert, bár nem annyira testreszabható, mint a Soul, de valamiért ez most megfogott!
Itt is van könyvjelző import html fájlból, gesztus navigáció, előre - hátra navigálás a weboldalak újratöltése nélkül!
És ami, nagyon király, hogy van tényleges teljes kijelzős mód!
A telefon navigációs gombjai eltünnek (vagyis a Via search /toolbar eltakarja), illetve felül a notif bar eltűnik! Ténylegesen kitölti a wboldal a telefon felső részét is!Opera - t mostanában nem néztem.
Hátha valakinek hasznos ez a kis iromány. 😊
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Telekom mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...