Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freemanone

    őstag

    válasz #59070464 #29467 üzenetére

    Én mindekettőt használom, de TB-ből csak az ingyeneset, míg Heliumból a pro-t. Heliumnak számomra az az előnye, hogy tud felhőbe (gdrive, dropbox stb) backupot készíteni az appdata-ról és ezt onnan vissza is tudja állítani (ehez kell a pro, mert az ingyenes csak elkészíti oda, de vissza nem tudja állítani). Viszont ez nem más mint kényelmi funkció.
    A TB sokkal összetettebb. Helium csak backup készítésre való. Titaniumból az ingyenes is tud backupot csinálni és azt vissza is állítja, valamint bármilyen (akár rendszer) alkalmazást is le lehet vele pucolni. A pro annyival előnyösebb, hogy mindezt gyorsabban teszi és tud fagyasztani is alkalmazást, meg biztos van még pár egyéb funkciója amit soha nem használtam, de azért sem vettem meg, mert nincs rá szükségem.
    Helium akkor lehet még előnyösebb, ha több android készüléked is van (telefon/tablet/media kütyü) és ezek között akarsz gyorsan szinkronizálni alkalmazás adatokat. Teszem azt pl egy játékot elkezdesz a telefonodon a buszon, majd amikor hazaérsz már a TV-n akarod azt folytatni, a media kütyün, akkor 2 érintéssel már a felhőben van a játékhoz tartozó data állomány és a media kütyün nyomsz egy visszaálítást, majd indulhat is a játék.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák