- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
C. s. #147299 üzenetére
Nem nagyon volt még említve se itt.. de ha páran visszajeleznek.. miért ne.
-
Somatom
veterán
válasz
C. s. #135832 üzenetére
Olyankor jön a türelemjáték. A Play és/vagy a Google Play Szolgáltatások gyorsítótárának törlése, adataik törlése, visszaállításuk alapra, majd onnan hagyni, hogy frissítsék magukat és hasonló hókuszpókuszok. A Play beállításaiban eleve kikapcsolni az alkalmazások automatikus frissülését, mert a túl korai, vagy túl sok frissülés is okozhat galibát. Az Android Linux alapú. A Linuxról meg tudjuk, hogy nagyon felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
Somatom
veterán
válasz
C. s. #135827 üzenetére
Igen, a hosszú idő utáni újra beüzemelés néha szenvedős tud lenni. Főleg akkor, ha a GPSZ kezd sztrájkba.
Előbb voltak meg a fiókjaim, minthogy a Google bevezette ezt a telefonszámosdit. Azóta dobálja, hogy adjak meg telefonszámot, de én a "kész" -re, vagy a "tovább" -ra bökök.
-
Somatom
veterán
válasz
C. s. #135824 üzenetére
Nálam egyáltalán nincs hozzáadva telefonszám, csak másik fiók. Néha nyavajog érte a Google, de fityiszt mutatok neki.
Esetleg aktualizáld a telefonszámot!
Azt sajnos nem tudom, hogy az alkalmazások megmaradnak-e. Még sohasem kellett alapértelmezett fiókot leválasztanom teljes gyalu nélkül. -
Somatom
veterán
válasz
C. s. #135818 üzenetére
Mindenki mindent a saját felelősségére csinál.
Sztem nem jó a menüpont Magyar szövege. Ha ráböksz a törlésre, akkor dob egy megerősítés kérést, amiben már "eltávolítást" ír. Az előbb kipróbáltam. "Töröltem" az egyik fiókomat, majd beléptem webes felületen a Gmail -be és természetesen élt a fiók. A fiók törlését csak webes felületen tudnád megtenni és nem csak egyetlen megerősítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged