- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
svgyula
addikt
-
svgyula
addikt
válasz
#85128448 #172184 üzenetére
A hálózati nyomtatást el kell felejteni. Kell egy USB B USB type C kábel amivel betámadhatsz a nyomtatóra. Az illesztő driver így sem biztos de lényegesen nagyobb az esély. Vannak nyomtatók aminek direkt a menüben meg kell adni a forrást! Enélkül sem fog semmilyen eredményt produkálni. Tehát nem windows alap nyomtató! Bár én már vagy három alig használt nyomtatót dobtam ki driver hiány miatt! A mostanit még látja a win11 de a következőből biztosan kukázzák! 3db patront használtam el eddig......
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#85128448 #172159 üzenetére
Ki kell próbálni.
Én tudtam nyomtatni sima usb kábelen keresztül is.
Ha a program felismeri, leszedi hozzá a megfelelő illesztőt, ha sikerül, utána el tudod dönteni, akarsz-e fizetni érte.Milyen telefon?
Van, amelyiknek létezik saját programja ilyenre (Samsungok pl). -
zeon.hu
nagyúr
válasz
#85128448 #172157 üzenetére
Évek óta használom, de fizetős (ingyenes csak a próba nyomtatást engedi): PrinterShare
-
DrKapocs
őstag
válasz
#85128448 #172127 üzenetére
Engedélyezed a külső forrásból való telepítést. De, ha ezzel nem boldogulsz, akkor felmerül egy kérdés bennem. Vajon a Playen az auto update le van tiltva? Mert, ha minden automatikusan frissül, akkor sok értelme nincs a dolognak (frissíteni fogja új verzióra a vFlatot).
-
crok
Topikgazda
válasz
#85128448 #172121 üzenetére
Nem kell kétszer kérdezni mert 140+ "bocsdenemtudok" válaszra nem sok szükség van
viszont a kereső sokat segíthet, pl. itt a topikban "ocr"-re keresve sokan ajánlottak már jól működőt vagy írták le hogy mit használnak erre a célra, pl.:
#147208 -> Microsoft Lens
#145987 -> Fast Scan: PDF Converter, OCR Text Scanner App
#147914, #158029 meg még sok-sok ember -> Mobile Doc Scanner (MDScan) + OCR - bár ez fizetős viszont tényleg nagyon jóDe az összefoglalóban levő scanner-ek mindegyike OCR képes
(kivettem a listából neked ami már fentebb is ajánlva/említve volt):
CamScanner
Simple Scan
Tiny Scanner
Adobe Scan
Genius Scan
Abbyy FineScanner -
DrKapocs
őstag
válasz
#85128448 #172121 üzenetére
Ingyeneset nem igazán, fizetősből viszont brutál jót:
Text Scanner OCRIngyenes: régebben volt a vFlat, ami a 0.9.32-ig nem volt fizetős. Én is itt kaptam egy fórumtárstól. OCR-re nem használtam, mert az előző brutál jó. De feltöltöm (itt találod), hátha tudod használni, elméletileg tudja, kipróbáltam. Viszont frissíteni nem szabad, mert akkor fizetős lesz.
Oldman2 #172119
Ugyanmár, ugye ezt Te sem gondolod komolyan?Nyilván mindenki adatait el akarja lopni a fővezér, mindenki paprikás krumpli receptjét megszerezni, hogy aztán ő főzhesse a legjobbat. Részemről le is zártam a témát, mindenki eldönti mit használ és mit nem; nagy és ügyes ember. Ott a lehetőség, nem ajánlottam olyat, amit nem próbáltam. Paranoia level 1000000
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
#85128448 #172012 üzenetére
Kérdés, milyen készülékről milyen készülékre?
Általánosságban SMS Backup & Restore.
Samsung esetén a Smart Switch elég sok mindent átvisz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Autós topik
- iPhone topik
- Parfüm topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Metal topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged