- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Opendott topicban láttam állatkodást. Ugye az X86 droidos tábla, aztán raktak rá egy chrootos debiant, azon meg futott a Wine. Bár ennek a hatékonysága elég rossz, viszont az általad említettnél még mindig jobb.
Ha nem a fosdroid lenne az ipari standard, és lennének rendes driverek szabvány linux ablakkezeléshez és gyorsításhoz, akkor még jobb lenne a helyzet. Dühítő volt anno, hogy az Ubuntuval kijött SmartQ T20-at is dobnia kellett a gyártónak, mert az IMGtec nem adott drivert, software rendere meg nem oly izgalmas. Kaptunk helyette jelly beantSzóval neki a legegyszerűbb lenne venni valami baytrailes cuccot. Azon meg AMIduos és vagy bluestacks. És akkor kb van egy X86 droid táblája, meg ott a full asztali Windows, és a metro is. Nekem nagyon bejött ez így. Meg 2GB RAM-ból könnyebben leosztasz a droidnak 800megát, mint az opendotton 1GB-ból a chroot linuxnak valamennyit.
-
aelod
veterán
Sebességet korlátozni. Nap közben melóban elég lenne nekem a "kettőgé", mivel csak viberen üzengetek meg fb messengeren. Ha pedig valamit meg kéne néznem a böngészővel akkor kéne egy ilyen kapcsoló amivel egyszerűbb lenne a sebességet állítani mint állandóan belemászni a beállításokba. Root van az nem gond viszont az 5.0 igen...
-
bgabi1
aktív tag
Igen rá is bökök, de azt írja, hogy nincs megfelelő készülék, mert erre a készülékre már telepítve lett.
Inaktívként mutatja a készülékemet a kiválasztható készülékek között, azaz halványan jelenik meg a telóm a listában, de nem értem miért. Ha más programra nyomok, amit még nem telepítettem, ott aktív és engedi. -
gigiradok
tag
Végül találtam egy app-t ami pont az amire gondoltam
Translate Bubble
-
törölt tag
Az a helyzet, hogy tényleg manuálisaan volt Greeny segítségével hibernálva, ami azt jelenti, hogy minden restart után magától nem tudta megcsinálni. Mielőtt uninstalláltam volna a Facebook és a Messenger applikációkat, szerintem volt restart. Viszont ez mégis logikus magyarázat lehet.
-
Nunder
őstag
Chrome-ot használok, már időtlen idők óta, de nem teszek el mindent könyvjelzőnek. Keep-et szeretem, mert az is szinkronizál mindennel, de macerás néha elmentegetni a dolgokat, pláne ha éppen egy app-ban vagy. Ezért lenne jó, hogyha egy-két klikkel át tudnám dobni a linkeket a gépre. TV-t nem is merem mondani, mert az már űrtechnológia
-
quailstorm
félisten
A régi Nokiákban transzflektív kijelző volt, pl 6300, N95 8GB. Ez vissza tudta verni részben, vagy egészben a ráeső fényt egy tükör segítségével, és a legvakítóbb napsütésben is olvasható marad minimum fényerőn, monokróm színvilágban.
De jelentem kérem, drága a cucc. Évek óta nem láttam nyomát se. Pedig még ezeknek az ablakos flip covereknek is lenne értelme vele. -
-
teo77
őstag
Én is ezt hittem! PhilZ alatt van egy új rendszer telepitese előtti full wipe. Ezt elinditva lestem, hogy miket csinált. Wipe data, cache, system. Ennek ellenére mégis ott maradt az ext0/clockworkmod/backup-ban a nandroid backup. Persze ennek örültem, hisz tudtam visszaállítani.
De, hogy ez a nan. backup honnan is jött elő, az csak később tudatosult bennem.
Ahogy az is, hogy ezek szerint érdekes egy data wipe-ot csinált a PhilZ! Jó lenne tudni, hogy mi is ez a data, mit csinál! De főleg a fentebbi dolog érdekel, hogy hogyan lehet megcsinalni.
-
vicze
félisten
Akkor lövi ki majd ha fel kell szabadítani RAM-ot, addig cache-elve ott marad. Mivel nálam csak 1GB van, így csere kor egyből le is lövi a Sense(launcher részét -> Rosie)/BlinkFeed-et. N10-en szintén, egyből leáll, az alap mikor cserélem.
2GB-nél még elfutogat egy ideig párhuzamosan, de majd idővel leáll. -
LonGleY
veterán
Az alapértelmezetté állítás után indítsd újra a készüléket!
Az Apex külön jelez is, ha az előző a memóriában maradt, és javasolja, hogy lődd ki. Utána az már nem tölt be magától.
Illetve még egy apróság: a launcher nem összekeverendő az UI-ért felelős folyamatokkal; valamire a rendszer részéről is szükség lesz ahhoz, hogy legyen mit megjeleníteni. A launcherből viszont csak egy fut. Az egzotikusabb gyártói megvalósításokról nem tudok véleményt alkotni, de egy Sony, egy HTC és egy Samsung kütyün az általam leírt módon működik a dolog.
-
vicze
félisten
Most nem találok full képet bocs, HW név is van mellette? HW-san csak ez van benne, semmi más. 4.4-től van Sensor batch API, aminek része a lépés mérő/számoló API, szóval azok inkább virtuális eszközök, az MPU-6515 csinál mindent.
-
bul07
nagyúr
ADB plugin alatt erre gondolsz ugye
És csak simán kimásolom TC-vel?
-
törölt tag
Van ilyen, én is találkoztam már a jelenséggel. Az a baj, hogy a router nem tudja emiatt kezelni a statikus IP -t. Én azt csináltam, hogy nem a routerben, hanem az eszközben állítottam be a statikus IP -t. Így mindíg ugyanazt kéri a routertől. Persze mac szűréses azonosításnál ez nem megoldás.
-
pedro7
tag
-
teo77
őstag
Nem a tabban van a sim.
Hanem egy Huawei mobil-routerben. Ennek havi 10 GB a havi limitje. Ezt nem akarom csökkenteni azzal, hogy nagy méretű fájlokat másolok vezeték nélkül, routeren keresztül, a tabrol a laptopra. Lehetséges-e úgy másolnom vezeték nélkül a routeren keresztül, hogy nem használok el ebből a 10 gigából?
-
quailstorm
félisten
attól függ hogy vesszük
alkalmazásadat magától amúgy se ment soha a /sdcardon kívülre, max ha csatolási pontot cseréltél
droid csak egy SD-t kezel, nem úgy mint a WinMO, vagy Symbian
de valóban, más az internal SD policy és az external SD policy gyári 4.4 esetében, CM11-nél meg van root -
Indiant
addikt
Köszönöm szépen a használható válaszod.
Igazából manuálisan meg tudom csinálni, de jobb lenne valami automata.
A progik a system/app-ban vannak, de ha van hozzájuk frissítés az már a data/app-ba kerül, így 2x annyi helyet foglalnak.
A progi amit linkeltem ezt felismeri és elviekben felül is írja a régit az újjal, de a gyakorlatban csak imitálja.
(sajnos régi és a root jog mellett sem képes dolgozni)antal750: tuti ,h. van rá megoldás, keresgélj
Óvatosan ki kell próbálni pár hangerő matató progit (pl.: Volume+)
ui.: Vigyázz velük, mert el is ronthatod a hangszórókat. -
És @dokee78, @Flind : 4.0 azt hiszem, de ez is eléggé gányolt (gyárilag, mondom hogy nagyon kínai
). Custom rom nincs, az sem 100% hogy mi van benne
(M-Tech aTab7t elvileg, de ez csak kb az ami rá volt szitázva.) Ki szoktam fogni ilyen nem létező dolgokat, már meg sem lepődök.
Köszi a segítséget azért -
Jazz
veterán
Hm, ott a pont. És lőn csoda, most már kilehet rakni.
Pedig csak a belső SD-re mozgattam. Annyira kevés a memóra, szaggat a telefon. Van egy rahedli alkalmazás. Már azt se tudom mit töröljek. De elvileg nem kéne hogy vizet zavarjon. Ami meg erőszakosan a memóriában akar csücsülni annak ellenére hogy csak nagy ritkán használom, azt simán letiltom Elixiren belül. No meg SD Maid-el is karban van tartva a rendszer.Az a baj van 500Mb memória, 800MB internal storage, 2Gb Belső (telefon) SD (kb. fele szabad), meg 32Gb külső (kártya) SD.
Tudom, ennek a linux rendszerű memória kezelésnek az a dolga hogy mindig telelegyen, aztán majd kiszórja ami nem kell....de legyen akármilyen intelligens, valami még sem stimmel mert akadozik a telefon.
Futó alkalmazások összesen 250Mb memóriát foglalnak jelenleg. Free memory az 500-ből 50 jelenleg. Remélem az internal storage nem osztozik a memórián és külön kezelődik.:S -
oncsi
őstag
Nem oldja meg csak a storage/extSDcard/android/data meglévő mappába (ami megvan 4.4 alatt is) elhelyez egy total commander mappát. Abban van egy files almappa, ami látszólag egy extSD kártya r/w tehát írható.
Igy lesz egy virtuális 3. SD kártya a gépben ami a valóságban a 2. Kártya területén van, képet, videót az alap 4.4 droid is tehet az extSD kártyára. Filmeket meg így szoktam rá másolni.
De az alap fájlkezelő is írja a kártyát. Csak a külső programoknak nem ad jogot íráshoz. -
Hunork
veterán
Hát teljesen el vagyok keseredve. Mert így mi a frászért gyártanak le ilyen telefonokat, minek raknak bele SD kártyahelyet?
Röhej... És akkor az egyszerű user szinte programozzon, hogy arra használja a terméket, amire szeretné...Szánalom, ez a szó jut eszembe. Mindegy, fiam most nem túl heppi, majd megoldom, ha tudom, ha meg nem, majd egy boltos majd csak segít, persze némi jutalomért cserébe.
Én meg maradok a Nokia 630-nál, ott ilyen nincs, csak egy kérdés: "Hová szeretné menteni a játékokat/letöltéseket/zenéket/videókat....stb?" Oszt akkor nagyjából-egészéből a véleményem adott is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Delta Force (2024)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest