-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
válasz
#79335424 #68643 üzenetére
Sosem teszek át semmit az sd-re, mert már rég rájöttem, hogy az bekavarhat.
Egy S4 LTE+ telón akarom visszaállítani a progikat, beállításokat.
Tesztként megcsináltam, hogy a TiBa-t és a pro kulcsot letöröltem. Eredeti könyvtárt átneveztem.
Playről mindkettőt újra letöltöttem.
Kisérletképp 3 alkalmazást elmentettem, majd töröltem őket az alkalmazáskezelővel.
Utána vissza akartam állítani és ugyanúgy az első alkalmazásnál megáll és nem csinál semmit.
Újraindítom a telót, app backupp programmal visszaállítom csak a programokat és a TiBa-val a "csak adatok" visszaállításával megcsinálom. Úgy működik. De az lenne a lényeg, hogy az alkalmazást és az adatait is visszaállítsa.
Root rendben, busybox is. Kezdő képernyőn mindenhol zöld pipa.
Csak CM12 alatt nem megy. -
Carline
őstag
Problémám van a Titanium Backup programmal.
Elég sokat romolok a telefonnal és épp ezért most CM12 Lollipop alatt használnám a visszaállítás funkcióját, de az alkalmazást nem tudja visszaállítani, csak vár amíg ki nem lövöm.
Ha a playről vagy apk backup programmal visszaállítom az alkalmazást és azután csak az alkalmazás adatait választom ki úgy vissza tudja a TiBa állítani és végeredményben működnek így a programok, de nem ez lenne a cél.
Azt szeretném, hogy a fenti program ugyanúgy csinálja meg a visszaállításokat, mint eddig mindig.
A playről frissített jelenleg legfrissebb 6.3.0.2 verzió van fenn.
Mi lehet a gondja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged