-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
7Sony7 #52762 üzenetére
felül a "lapfüleknél" az értesítéseknél van hang , és rezgés is...az hogy halvány vagy azt jelenti, hogy nincs bekapcsolva az opció,,vagy azt hogy az ingyenesben nem elérhető,,sosem használtam a freet egyből a fizetőst vásároltam,,,de mivel nincs fent most a telefonomon,, igy sajnos fejből nem tudok neked segíteni,,,
(bár hozzáteszem, szerintem ha adsz egy kis időt magadnak könnyen rájössz,,,hiszen végtelen egyszerű a program)Szrk:
A színes pöttyök azt jelentik, az adott értesítést milyen színnel jelezze a telefondon a led,,(ha tudja ezt a telefonod) -
törölt tag
válasz
7Sony7 #52748 üzenetére
Egyelőre valószínű, de ahogy írták, csak Google Play használatával nagyban le lehet redukálni a dolog esélyét, illetve igen, célszerű használni ingyenes vagy fizetős védelmi rendszereket is.
(#52750) air: Meg bizonyos esuközökben nincs is MicroSD kártyahely, pl Nexus 7, illetve a KitKat ezen a téren is hozott szigorításokat
-
gipsztigris
addikt
válasz
7Sony7 #52399 üzenetére
Szerintem jelen pillanatban a legjobb! Weather&Clock Widget
-
-
LonGleY
veterán
válasz
7Sony7 #50700 üzenetére
Jah, azzal azt állítom, hogy ha van hang, rezeghet-e a jelzésekre, a Notification Toggle-ből meg azt, hogy a főgombok zúzzanak-e megnyomáskor (ha alszik melletted valaki, néha hasznos lehet, bár mostanában kurvára nem nyúltam hozzá... :Đ). A többi meg a hangfelvevés és az itthoni gépem indítása. :>
Milyen nagyított középrészre gondolsz? Ez valódi, torzítatlan kép, ha a háttérre (azt leszámítva, hogy összemaszkolt, nem látható fénytartományok leképzéséből alkották). Cassini remekmű.
-
LonGleY
veterán
válasz
7Sony7 #50695 üzenetére
az a YAAB
alatta a Business Tasks widgetje (néha elfelejtem felírni a dolgaim, pedig nem ártana bővíten ia listát)
a háttérben a Szaturnusz NASA kép, általam pöpecre retusálva (eredeti), oldal irányban görgetve szépen látszik a hasa :]
és még a további oldalak, szintén vannak érdekességek
Logeeen: jap
-
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
7Sony7 #49295 üzenetére
Egyszerű csillós egysejtű, másnéven ázalékállatka. Ilyen, és ehhez hasonló egysejtűek és egyéb baktériumok végzik a szennyvíztisztítást egy biológiai szennyvíztisztítóban. Felfalják ami nem oda való, átalakítják az ammóniát nitráttá, majd a nitrátot nitrogénné,és máris tiszta a szennyvíz........röviden.
-
petipetya
nagyúr
válasz
7Sony7 #48557 üzenetére
Így van, ezt nem tudod állítgatni, mert ez a gyári Androidos Gmail kliens és nincs benne ilyen funkció.
A Playen írd be a keresőbe, hogy email, és akkor kiad pár alkalmazást. Azok közül valanelyiket feltelepítve abban már lesz ilyen funkció.
Azt nem tudom megmondani, hogy melyiket telepítsd fel, mert én csak a gyári Gmailt használom. De majd a többiek segítenek benne.
-
Márklár
tag
válasz
7Sony7 #47284 üzenetére
Ha rootolt a teló akkor ezt ajánlom: App Quarantine
Márklár
-
törölt tag
válasz
7Sony7 #46962 üzenetére
A többfunkciós hardvergombok kezelésébe manuálisan "beleszólni" pilótavizsgás feladat. Van egy Xperia minim, amin a menü és a vissza fel van csetélve a Samuhoz képest. Így mindíg a másikat nyomtam. Utánaolvastam, hogy miként lehetne megcserélni. Gyorsan le is tettem e szándékomról. Szerintem ezt egyik automatizálóval sem lehetne megoldani. Ráadásul ha jól tudom, az a home -híváskezelés is gyártói feature, nem Android. Mivel az automatizálók az Android API -kon keresztül kommunikálnak a rendszerrel, ezért az ilyenekbe nem tudnak beleavatkozni.
-
mexel
veterán
válasz
7Sony7 #46348 üzenetére
Köszi, az is megvolt. Az az ami az akksi aktuális állapotát saccolja meg és írja ki mAh-ban. ( tulajdonképpen annyit csinál ahogy látom, hogy ha tudja hogy 1500mAh-s az akksi és 80%-on van akkor kiírja aaz 1500 80%-át.
töltőáramot nem ír az sem. nem csodálkoznék ha a telefon nem tudná ezt és azért nem megy ez a funkció. -
siofok
őstag
válasz
7Sony7 #41302 üzenetére
nekem ez az időjárás widget jött be a legjobban,elég pontos is,kevés ramot is fogyaszt...
3d sense clock -
S e t h
nagyúr
válasz
7Sony7 #41302 üzenetére
Nincs pontos, de nekem ez vált be a legjobban, mivel három szolgáltató adatai közül lehet válogatni, az időkép nálam kuka lett.
weather services -
cSuwwi
senior tag
válasz
7Sony7 #41302 üzenetére
Az időjárás nem egzakt tudomány, igazán pontos sosem lesz. Talán jobb ha a helyi adatokra támaszkodó programot használsz, pl. az itthoni időjárással foglalkozó oldalak appjait, idokep, koponyeg, stb.
Én már annak is örülök, ha néha olyan piktogram van a telefon kijelzőjén mint az égen, ha kinézek -
atillaahun
veterán
válasz
7Sony7 #41156 üzenetére
A monitorozónak. A rendszer sunnyog keményen, csak a szolgáltatásokat mutatja a Futó alatt, az ún. (csak) háttérfolyamatokat nem. Kb. ez is annyit ér mint az akkustatisztika.
(#41158) air
Gondoltam rá hogy csinálok belőle egy kicsit összeszedettebb, átfogóbb cikket, csak először meg akartam mutatni, hogy nincsenek-e benne túl nagy baromságok. A témában még angolul is alig olvasni értelmes írásokat. -
petipetya
nagyúr
válasz
7Sony7 #38234 üzenetére
Tudok, mégpedig a Google+ / helyek menüpontban van. Ez a régi Koordináták utódja. Fontos, hogy kettőtöknek egy külön csoportban (=körök) kell lennie, és csak ennek a csoportnak engedélyezzétek a pontos helyzetmegosztást. Emellett a telefon menüjében kell még engedélyezni a tartózkodási hely megosztását. Nem tudom, hogy mennyit eszik az aksiból vagy a mobilnetből...
A másik megoldás az, ha feltelepítitek a Whatsapp-ot. Ott viszont csak akkor látod az asszony helyzetét, ha Ő külön megosztja ezt veled - és visszafelé is így működik. Itt nem tudjátok egymást észrevétlenül követni, de jóval takarékosabb.
Persze biztos van erre még több alkalmazás is, amely a régi Koordinátákhoz hasonlóan működik. Sajnos nem tudok ilyet, de a "share location" kulcsszavakra biztos lesz pár találat a Play-en.
-
bozont
veterán
válasz
7Sony7 #36245 üzenetére
10bit-es x264 kódolás, a 8bit helyett. Röviden jobb képminőség, de erősebb hardver is kell hozzá valamivel.
Ez most animés körökben elterjedt igazából, ezért sincs sok támogatás hozzá (főleg ha a médialejátszókról beszélünk).
Mindjárt dobok egy linket. Én is megnézném, de még nincs itt az új telefonom, a régi meg elég gyenge már.
(#36247) twine
Na ez jól hangzik. Valószínűleg az Xperia SP lesz az új telefonom, az hardverileg is elég jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest