Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosibaja
őstag
-
Probert75
addikt
Én eddig sem kábellel tettem. És ez így ingyenes.
-
t181
senior tag
Bluetooth-ban nem vagyok biztos, de a GPS-ről Én is úgy tudom, hogy csak akkor fogyaszt, ha valami használja. BT-t wifi-t úgy tudom, hogy ha nincsenek csatlakozva sehova, de be vannak kapcsolva, akkor keresnek, ami többet fogyaszt, mintha csatlakozva lennének.
Greenify +1
-
r0by
addikt
Kipróbálhatod a Solo launchert is.
-
-
LonGleY
veterán
Ilyenkor meglepő, amikor látom a gyorsaságát Windows-on is, hogy mi a fenéért lehet ennyire lassú a többi hozzá képest... Úgy működik, ahogy elvárja az ember, és regisztrálgatás sem kell hozzá, csak egy telefonszám. Annyi kár, hogy nincs kilépés gomb, de végülis a recent app listbőlhamar elérhető az alkalmazásinfó, onnan meg leállítható a kliens. De amúgy a mobilos webböngészőkből is tök jól működik az oldala, néha ha csak rá akarok nézni a kliens hazsnálata nélkül, ott nyitom meg (az új Operában). Remélem, egyszer belekerül vo-ip is.
-
Bozek
nagyúr
Attól még csúnya dolog, hogy a rangod engedi.
Amúgy ha nem seedelsz vissza, akkor idővel a olyan rangod lesz, ami nem engedi. Nálam sajnos így volt, mert elfelejtettem automatikusra állítani a Windows indulásával az uTorrent-et. Azt a 48 órát kibírom, úgyis lassú a feltöltésem, senki nem viszi tőlem a cuccokat.
(#65153) MaTMaN: Ezt hol olvastad? Mennek a formázások is, bár a betűméretet nem tudom. De dőlt szöveget például lehet benne állítani, szóval téves a hozzászólásod ezen része.
-
Flyme
senior tag
Nem tudom mire gondolsz.. 3 ikont látok, ahogyan szerintem mások is, egyikkel a lista elejére hozom az oldalt, középső a törlés, harmadik pedig email értesítés: [link]
Szerk.: Igen, tudom, de nem arra gondolok, hogy böngészőben megnyitom az oldalt és látom ha jött új hsz./privát, hanem egy appra mobilra, aminek segítségével az állapotsávba kapok egy értesítést, ha mondjuk új hsz. érkezik, így nem kell mindig megnyitnom a böngészőben a PH-t ilyen esetben.
-
goom
senior tag
Köszönöm a válaszod, de a probléma nálam nem / nem nálam jelentkezik. Én csak hozzászóltam Siriusb megjegyzéséhez és atillaahun kérdéséhez.
-
dokee78
félisten
Köszi rálesek.
Ez lenne az? -
Bozek
nagyúr
Ezek a lejátszók alapból szoftveresen dekódolják a hangot. Pipáld be az MX Player-nél a menüben, hogy szoftveres audió és a gond megszűnt, de ez miatt ne beszélj le másokat a legjobb lejátszóról.
A BSPlayer-t is megvettem anno, de az MX feliratkezelése mindent visz. BS-nél csak fehér szín van, ami sok esetben olvashatatlan.
-
mttssz
senior tag
Nem tapasztalat, google kereső.
-
Bozek
nagyúr
Én a BK Dictionary Hungarian-t találtam eddig a legjobbnak.
-
FZsolt15
aktív tag
Tessek itt van: Scribd_3.2.1.apk
-
LonGleY
veterán
Két vagy többmagos gépen valóban használható a Chrome. De próbaképp egy ilyen masinára is felraktam az Opera Classic-ot. Klasszisokkal gyorsabb és normálisabb még mindig... Mutattam a készüléktulajnak is, egyből átszokott rá. :] Nekem is mindig felüdülés visszatérni hozzá... jobb böngészőt még nem csináltak, pedig próbálkoznak egy páran.
-
tonyqa23
senior tag
Használtam IMO-t, de orrba-szájba ébresztgette a telefont és merült, mint állat. Az IM+ Pro 6.5.7-es verzióját használom erre - valaki itt ajánlotta nemrég - és mégcsak fent sincs az ébresztgetési listán, nem is merít, mert push rendszerű, mint a gmail. Fain.
vanni:
a Greenify-ben hibernált programok nem futnak, de simán el tudod indítani, mintha Titanium Backuppal jegelnéd.Ezért szerintem jobb. Viszont, ha van memória felszabadítására való progid, Pl.: Clean Master,. akkor a Greenify-t nem szabad bepipálni benn, az had fusson, mert csak akkor tud hibernálva tartani bármit is.Nem eszik sokat.
-
LonGleY
veterán
Nem a warez dicsőítése volt a célom (én is max kipróbáltam appokat), amiket használok, azt mind megveszem. Mióta újra lett húzva a telóm a szervizben, licenszek tekintetében is tisztán tartom. A hozzászólásom lényege inkább az volt, hogy ha reklámozó retekkel találkoztam, az a Play-ről származott.
A kérdés pedig továbbra is érdekel, hogy miért az SD Maid-et tartod a legjobbnak.
-
35 perc. Ami nem egy verseny idő.
De tudni kell, hogy nem ez volt a célja. Egy ideig nem futottunk és most újrakezdtük. Az elején meg nem akartam szétcsapatni magunkat. A fokozatosságban hiszünk.
Plusz még keressük a megfelelő terepet ahol nincsenek kutyák, gyerekek, öregnéni aki megkérdezi az időt...stb. -
simico
aktív tag
Ti nem tapasztaltok olyat a Whatsappban, hogy sokszor az üzenetek késve érkeznek meg? Nálunk elég rendszeres, hogy 10-20 perc késéssel jönnek, de néha akár több órás késés is van. Például többször előfordult, hogy délután küldtem egy üzenetet asszonynak, erre hirtelen egyszerre beesett tőle tucatnyi üzenet amiket az előtte levő 6 órában írt...
Ez leginkább akkor fordul elő ha egy ideje nem váltottunk üzenetet. Folyamatban levő csevegésnél, azaz ha az elmúlt 1-5 percben sikeresen küldtünk egymásnak üzenetet, akkor minden rendben és a további üzenetek azonnal jönnek, mennek.Más programban nem tapasztaltam ilyet, egyéb push üzenetek és minden más netes dolog megy, csak a Whatsapp csinálja ezt mindkettőnknél
-
Jacak
senior tag
...Úgy érted,tettem én közzé vmi erre utaló linket,v. bármi hasonlót,ami itt tiltott?Csak mert ha a válasz 'nem',akkor szvsz ne célozz rá légyszíves.
...Az meg,h. ki h.,és miként használja a telóját,az sztem full privát dolog.
(Ha meg csúcstelókon lovaglunk,nekem ugyan nincs olyanom,egy vacak Alcatel-em van.)
@kovisoft:
-Hidd el,h. a wifi kevesebbet eszik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest